12/09/2011 20:37
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אפוש תתחדשי ותהני זה העיקר למרות שזה מעצבן...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 12:11
 dany Posts: 19819
|
אהבתי
tal_f כתב:
אפי תשכחי , שימי בצד את ההרגשה הזו שמוכרת לכולם.. ותהני מהמקרר החדש.. גם אני חודש שעבר רכשתי מקרר לראשונה (עד היום תמיד קיבלתי מאחרים...) איזה כיף .. אני עדיין עוברת לידו ומחייכת כי הוא כל כך מקסים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 11:55
 tal_f Posts: 900
|
אפי תשכחי , שימי בצד את ההרגשה הזו שמוכרת לכולם.. ותהני מהמקרר החדש.. גם אני חודש שעבר רכשתי מקרר לראשונה (עד היום תמיד קיבלתי מאחרים...) איזה כיף .. אני עדיין עוברת לידו ומחייכת כי הוא כל כך מקסים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2011 07:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
אפילה לצערי זה השרות שאנחנו הצרכנים מקבלים היום מהמובילים והטכנאים. פעם היו מגבילים את הביקור שלהם לשעתיים והיום ארבע שעות ומעלה ואת צריכה לשבת ולחכות להם וכמו שכתבת זה באמת מעצבן שהם לא מגיעים במסגרת הזמן שהקציבו וכמובן גם לא מודיעים אבל אין מה לעשות כאלה הם. העיקר שקיבלת את המקרר ואת נהנית ממנו ומכינה מטעמים בריאים ומזינים. תתחדשי!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2011 11:45
 אשירה Posts: 4292
|
אפי יקרה, תתחדשי על המקרר החדש ותהני ממנו. זה הזכיר לי סיפור שהיה לי עם מקרר, לפני כמה שנים מקררי הטוב והנאמן ששרת אותי במשך כ-35 שנה שבק כשבוע לפני ראש השנה שבו הייתי אמורה לארח את המשפחה אצלי. הוא היה מקרר מאוד קטן אבל עבד יפה והחלטתי שאחליפו רק כאשר אשפץ את המטבח, אבל הוא החליט להקדים ולסיים את חייו לפני השיפוץ. הלכנו, בעלי ואני לקנות מקרר. בחרנו, אבל התננו את הקניה בכך שנקבל אותו תוך פרק זמן של יומיים, מקסימום שלושה. כמובן שהבטיחו אבל אחר כך זה כבר עבר לחברת המשלוחים ולהם כלל לא היה אכפת מה שהובטח לנו, להם היו הסדרים שלהם ובערב חג הם היו עמוסים. רק לאחר שאיימנו שנבטל את ההזמנה ואחרי עצבים מרובים הגיע המקרר ברוב כבוד יום לפני ראש השנה. פתאום הסתבר שהוא לא הצליח לעלות לא במעלית וגם לא במדרגות בגלל הסיבוב, ואנחנו קומה שש. צריך היה להביא מנוף, מזל שמצאתי את השכנים שחונים באזור שהמנוף יכול היה לעמוד, בקיצור זה היה סיפור הזוי. כל הזמן הזה שמתי את אחותי ומשפחתה על "HOLD" כי באמת לא ידעתי איך זה ייגמר ולא היה לי נעים לבטל. בקיצור, בערב ראש השנה עשיתי קניות בישלתי והכנתי וחגגנו והכל נגמר טוב. איך עברתי את היום הזה אני עד עכשיו לא מבינה, אבל מסתבר שיש לנו כוחות שאנחנו איננו מודעים להם עד שיש צורך לעמוד במבחן. בכל אופן מאז אני נהנית ממקרר גדול, מרווח, כמו שחלמתי הרבה שנים. ובקשר לשיפוץ עד היום עוד לא מימשנו אז בסך הכל המקרר הישן עשה לי טובה בכך שסיים את תפקידו, כי אם לא שיפוץ גדול, לפחות לא לסבול בכל ארוח מחוסר מקום במקרר, דבר שהעיק עלי הרבה זמן. אז שוב אפי, אני בטוחה שתשכחי מהר את עגמת הנפש ותישאר לך רק ההנאה הרבה, כי השוני בין מקרר למקרר לפעמים עושה את כל ההבדל, שבת שלום.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2011 11:44
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקריתי, תתחדשו על המקרר החדש. צר לי שעברת יום מעצבן ומתיש....לצערי כולנו חווינו וכנראה עוד נחווה זאת.... שבת שלום ומבורך. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2011 11:27
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה תתחדשי ושיהיה מלא בכל טוב ובטח נרגעת כבר וזה מה שחשוב כולנו חווינו לא פעם את המדיניות המקולקלת של השירות חבל על עצבינו זה לא תמיד עוזר תהנו עם המוצר החדש נ שיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2011 05:47
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף מקרר חדש, תתחדשי ותהני, מקווה שקנית כזה חתיך חתיך. ועל רמת השירות בארץ???????????????? אולי פעם נהייה מקום אחר, בינתיים לדאבוני מבחינת הדבר הזה אנחנו כאן בלבנט............. שיהיה לך סופ"ש נהדר עם החבר החדש. נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2011 04:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
הגיע...אחרי השעה 9 - כשהמוביל סיפר שהוא התחיל את יום עבודתו ב- 6 בבוקר... מה הפלא שנהגי המשאיות כ"כ עיפים... אגב, השתמשתי בכל האסרטיביות שלי אלא שהפעם לא הצלחתי.. סוף טוב הכל טוב...תודה על ההקשבה והתגובות. אכן סוף טוב הכל טוב ותהני מהמקרר החדש ,היום תמלאי אותו בתשילים טובים ורק שתהני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 23:42
 קרנושה Posts: 3420
|
אפוש..יש לך מקרר חדש, אני בטוחה שהמטעמים "שישבו" בו יהיו טעימים משהו תהנו...ותתחדשו!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 23:40
 EFF Posts: 6417
|
הגיע...אחרי השעה 9 - כשהמוביל סיפר שהוא התחיל את יום עבודתו ב- 6 בבוקר... מה הפלא שנהגי המשאיות כ"כ עיפים... אגב, השתמשתי בכל האסרטיביות שלי אלא שהפעם לא הצלחתי.. סוף טוב הכל טוב...תודה על ההקשבה והתגובות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 21:56
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה אין אחד שלא מכיר את הסיפור, זה חלק מהחינוך הלקוי בשרות אין כרגע מה לעשות רק לא לקחת ללב..... בפעם הבאה תנסי לסכם מראש ולהיות אסרטיבית, לפעמים זה עוזר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 20:28
 דרך המלך Posts: 5707
|
אפי יקרה תתחדשי על המקרר ומאמינה שתמלאי אותו מכל טוב ממאכלייך. כל כך מבינה לליבך על הזלזול בנו הצרכנים,זה כל כך מעצבן וזה קורה כל הזמן. העיקר שהגיע המקרר ותהני ממנו... סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 18:32
 1103 Posts: 5022
|
אפי יקרה ראשית תתחדשו ותהנו מהמקרר החדש כאשר יגיע בשעה טובה. שנית סיפור הזילזול בצרכן מוכר. אני חושבת שכל אחד עבר הרפתקאה כזאת, באשר אבדת אבדת,העיקר שהסוף יהיה טוב ותאכסני בו מאכלים טעימים ודיאטטיים. סוף שבוע רגוע בשליטה ובשלווה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 18:29
 נחושה Posts: 6982
|
EFF כתב:
עשירים" - אבל זה מעצבן... המקרר הותיק שלנו סיים את הקדנציה וקנינו חדש. הבטיחו לשלוח היום בין 10 ל- 4. כמה שאני שונאת לשבת בבית ולחכות- מילא , אבל השעה כבר 18.22 ועדיין לא הגיעו עם המקרר. התקשרתי למוביל (עד שהגעתי למספר שלו - אל תשאלו...) הוא מאוד עמוס ויגיע מאוחר..אז למה לא להודיע ולשחרר מעט??? ההתנהגות הזו כל כך מכעיסה אותי, זה חלק מהזלזול בצרכן, ובכלל החוסר איכפתיות.. אני יודעת שרוגז וכעס לא מיטיבים ולא עוזרים - אבל טוב שאתם כאן לראות, לקרוא...♥ מזדהה בהחלט,לכן כשאני ממתינה לשירות אני בוחרת תמיד אחת משתי אופציות הנוחה לי ביותר, מגבילה לשעתיים וחצי שעה טלפון לפני מנותן השרות...זה התנאי ואני מאוד אסרטיבית בנושא...הזמן שלי יקר כמו של החברה וזה חלק מהשירות לא לענות את הלקוח... נקווה שיגיע במהרה ואת בהחלט רשאית לדרוש פיצוי על עוגמת נפש, קלקול מוצרים או מה שזה לא יהיה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 18:26
 EFF Posts: 6417
|
עשירים" - אבל זה מעצבן... המקרר הותיק שלנו סיים את הקדנציה וקנינו חדש. הבטיחו לשלוח היום בין 10 ל- 4. כמה שאני שונאת לשבת בבית ולחכות- מילא , אבל השעה כבר 18.22 ועדיין לא הגיעו עם המקרר. התקשרתי למוביל (עד שהגעתי למספר שלו - אל תשאלו...) הוא מאוד עמוס ויגיע מאוחר..אז למה לא להודיע ולשחרר מעט??? ההתנהגות הזו כל כך מכעיסה אותי, זה חלק מהזלזול בצרכן, ובכלל החוסר איכפתיות.. אני יודעת שרוגז וכעס לא מיטיבים ולא עוזרים - אבל טוב שאתם כאן לראות, לקרוא...♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|