08/09/2011 10:25
 קרולין Posts: 6651
|
הדסי יקרה, החלמה מהירה! שמרי על עצמך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
 dany כתב:
חנהל'ה מקווה שהחתול חש טוב יותר, ועוד איך יש לחתול נשמה אפילו יותר מאחת. אצלי , כולם כעסו שלא עשיתי כלום עם החתול ששרט אותי, ואני ממש אוהבת אותו, והוא הרי חתול נכון?? זה מה שהוא יודע לעשות שהוא מרגיש מאויים. סופ"ש נעים ושקט. חיוך מהלב כתב: שלום לכולם, קודם כל בריאות טובה לכולנו. מאחלת מכל הלב. הכי חשוב בעולם. מעבר לכך, גם אני הייתי עסוקה בענייני בריאות לא שלי תודה לאל. החתול שלי הסתבך עם כמה חתולים חוליגנים שמסתובבים באזור והוא נפצע קשה מאד. שכב כמה ימים ולא התאושש. לקחתי אותו לוטרינרית והסתבר שיש לו חום גבוה מאד בשל זיהום שקיבל בנשיכות מכל האחרים שהם באמת מגעילים והוא חתול נעים הליכות כמעט כמו כלב. אז ביליתי עימו אצל הוטרינרית עד שעה 9 אמש. אבל מתאושש יפה אחרי כל הטיפולים שקיבל תודה לאל. גם לחתול יש נשמה. מאחלת לכולנו המשך שבוע נפלא הנה הוא כבר בסופו מחר יום ה' ונקווה שלכולם יהיה סופשבוע נפלא והרמוני שלכם באהבה חנה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 06:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 05:58
 dany Posts: 19819
|
חנהל'ה מקווה שהחתול חש טוב יותר, ועוד איך יש לחתול נשמה אפילו יותר מאחת. אצלי , כולם כעסו שלא עשיתי כלום עם החתול ששרט אותי, ואני ממש אוהבת אותו, והוא הרי חתול נכון?? זה מה שהוא יודע לעשות שהוא מרגיש מאויים. סופ"ש נעים ושקט.
חיוך מהלב כתב:
שלום לכולם, קודם כל בריאות טובה לכולנו. מאחלת מכל הלב. הכי חשוב בעולם. מעבר לכך, גם אני הייתי עסוקה בענייני בריאות לא שלי תודה לאל. החתול שלי הסתבך עם כמה חתולים חוליגנים שמסתובבים באזור והוא נפצע קשה מאד. שכב כמה ימים ולא התאושש. לקחתי אותו לוטרינרית והסתבר שיש לו חום גבוה מאד בשל זיהום שקיבל בנשיכות מכל האחרים שהם באמת מגעילים והוא חתול נעים הליכות כמעט כמו כלב. אז ביליתי עימו אצל הוטרינרית עד שעה 9 אמש. אבל מתאושש יפה אחרי כל הטיפולים שקיבל תודה לאל. גם לחתול יש נשמה. מאחלת לכולנו המשך שבוע נפלא הנה הוא כבר בסופו מחר יום ה' ונקווה שלכולם יהיה סופשבוע נפלא והרמוני שלכם באהבה חנה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 05:56
 dany Posts: 19819
|
הדסי מתוקה מקווה שאת כבר חשה טוב יותר בהשפעת האנטיביוטיקה. ללכת לעבודה שלא מרגישים טוב זאת בעסה אמיתית. שיהיה לך סופ"ש שמח ובריא, אמן!!!!!!!! נשיבוקים לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 04:39
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירתי החלמה מהירה נשיבוקים לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 00:05
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הדס חמודה שלנו תשימי כבר תמונה יפה שלך..... תהיי בריאה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 23:12
 אשירה Posts: 4292
|
הדס יקרה, מצטערת לשמוע שאת חשה כה ברע, האנטיביוטיקה עושה את העבודה במצבים אלה ויש לקוות שכבר מחר תרגישי שיפור, החלמה מהירה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 22:09
 קרנושה Posts: 3420
|
החלמה מהירה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 21:52
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
שלום לכולם, קודם כל בריאות טובה לכולנו. מאחלת מכל הלב. הכי חשוב בעולם. מעבר לכך, גם אני הייתי עסוקה בענייני בריאות לא שלי תודה לאל. החתול שלי הסתבך עם כמה חתולים חוליגנים שמסתובבים באזור והוא נפצע קשה מאד. שכב כמה ימים ולא התאושש. לקחתי אותו לוטרינרית והסתבר שיש לו חום גבוה מאד בשל זיהום שקיבל בנשיכות מכל האחרים שהם באמת מגעילים והוא חתול נעים הליכות כמעט כמו כלב. אז ביליתי עימו אצל הוטרינרית עד שעה 9 אמש. אבל מתאושש יפה אחרי כל הטיפולים שקיבל תודה לאל. גם לחתול יש נשמה. מאחלת לכולנו המשך שבוע נפלא הנה הוא כבר בסופו מחר יום ה' ונקווה שלכולם יהיה סופשבוע נפלא והרמוני שלכם באהבה חנה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 21:45
 ענת Posts: 3849
|
תרגישי טוב יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 21:42
 1103 Posts: 5022
|
הדס יקרה החלמה מהירה ובריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 19:53
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי תהיי בריאה תרגישי טוב ובמהרה לא נעים בכלל אך את חייבת לשמור על עצמך את חייבת לעשות מאמץ ולשתות שיעבור עלייך לילה רגוע ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 19:21
 tutit Posts: 2431
|
הי חברים מזל שאפשר לכתוב פה דרך הטלפון,אני מעדכנת ישר מהמיטה,חטפתי אנגינה נוראית כולל כאבי אזניים לא מצליחה לשתות אפילו,אפילו שזה טוב לדיאטה אני ממש מעדיפה להרגיש טוב ,זה ככ כואב ומציק,מקווה שהאנטיביוטיקה תסייע עד מחר כי אני חייבת להגיע לעבודה למשהו קטן,באסהההה המשך ערב מהנה לכולכן אוהבת ומתגעגעת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|