09/09/2011 04:41
 אקורדיאון Posts: 16382
|
tutit כתב:
קרנושה אהובה! עצם ההתמדה וההתעקשות שלנו להתמודד בסוף תשתלם זה בטוח, נשיקות והמוןןן הצלחה בהמשך נשיבוקים גם ממני הדסוש מה קורה איתך?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2011 04:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושי אנחנו כאן והמושג ויתור אינו בלקסיקון. נשיבוקים לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 23:52
 קרנושה Posts: 3420
|
tutit כתב:
קרנושה אהובה! עצם ההתמדה וההתעקשות שלנו להתמודד בסוף תשתלם זה בטוח, נשיקות והמוןןן הצלחה בהמשך נשיבוקים גם ממני
בטח שההתמדה והמלחמה הזו שווה כל עקשנות שייש. נשיבוקים ממני ומקווה שתשתפר הרגשתך...♥ החלמה מהירה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 23:36
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה אהובה! עצם ההתמדה וההתעקשות שלנו להתמודד בסוף תשתלם זה בטוח, נשיקות והמוןןן הצלחה בהמשך נשיבוקים גם ממני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 23:29
|
miribelkin כתב:
קרנושה היפה והנחושה מתמיד אין עלייך, בהצלחה אוהבת מאד מירי
אוהבתתתתתתתתת אותך כל כך!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 00:02
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה היפה והנחושה מתמיד אין עלייך, בהצלחה אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 23:26
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה, כמובן מנצחים, כי אין לנו ארץ אחרת, גם אם האדמה בוערת...........
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 17:25
|
תודה אהובות..התמיכה והעידוד הכי נחוצים מסתבר♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 17:22
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!
כרובית כתב:
קרנושה, אני מזדהה איתך בכל מילה. ובכלל עם כל התגובות כאן. גם אני החלטתי שעכשיו אני משתדלת יותר מתמיד, המעידות הקטנות הן אלו שתוקעות במקום....ולאחרונה זה קורה לי לא מעט. המון הצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 17:19
 כרובית Posts: 261
|
קרנושה, אני מזדהה איתך בכל מילה. ובכלל עם כל התגובות כאן. גם אני החלטתי שעכשיו אני משתדלת יותר מתמיד, המעידות הקטנות הן אלו שתוקעות במקום....ולאחרונה זה קורה לי לא מעט. המון הצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 15:11
 dany Posts: 19819
|
לראות את חצי הכוס המלאה, מה כן עשינו ומה כן השגנו בזמן הזה............ לא עלינו, התמדנו בלמידה , הוכחנו נחישות, ועדיין אנחנו כאן בכדי להישאר. מאחלת לכולנו הצלחה גדולה יותר בימים הקרובים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 14:57
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יקירתי, בוודאי שאין מקום לוותר!!!! אל ייאוש...תמשיכי הלאה בנחישות בתהליך והתוצאות תגענה בהתאם. אין לנו אלטרנטיבה אחרת. פשוט אין. ים של הצלחה בתהליך ובהכלללללללללללללללללל. נשיקות חמותתת אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 14:54
 רבקה Posts: 8411
|
ממשיכים ומתמידים והשומן בסוף יכנע כי לא תהיה לו ברירה. קרנושקה לא לעלות ולהישאר במקום זו גם שליטה ושמירה במה הגוף מתגמל אותנו אחרי שבוע של הקפדה זו בעייה אנחנו נעשה הכל ואולי קצת יותר כדי להצליח ולהגיע למטרה בסוף זה יגיע אל דאגה המשיכי מתוקה והירידה תפציע נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 14:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני קוראת את השרשור שלכן בנות ומזדהה עם כל מילה. מזדהה איתך קרן על העשייה וההתמדה ועדיין עומדים במקום (כן גם אני חווה את זה בקיץ הנוכחי) ואין ספק שזה עדיף על עליה אבל גם אני יחלתי לירידות יפות לפני החג והנה זה מקרטע אבל מסתכלים על חצי כוס מלאה ולפחות אין עליה וזה מה שחשוב. צודקת קרן ושאר חברותינו שכתבו בשרשור ששום ברירה אחרת לא עומדת לנגד עינינו ואנחנו ממשיכות גם אם אין ירידות שכן אחרת במקום להיות על המקום יגיעו העליות (ואני יכולה להעיד על עצמי שאם אני לא במסגרת ולא שומרת המשקל יעלה תיק טק) אז אנחנו כאן לא נשברות ולא משנות תכניות. ממשיכות להילחם, שומרות על תפריט ועל השעה חמש מכל משמר ובסוף הגוף יבין שאיתנו לא מתעסקים ושכדאי לו מאוד לוותר על השומנים המיותרים. בהצלחה וזו הדרך, ממשיכות קדימה עד שנקבל את התוצאה הרצויה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 14:00
 סיסי 17 Posts: 618
|
לא לוותר יקרה שלי זה בוא יבוא... <3 בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 13:48
 נינוש Posts: 1442
|
קרנושה יקרה, כמה שאני מבינה אותך, אני משתדלת ומשתדלת, רושמת, נמנעת מאויבים ובאמת עושה ובמקרה הטוב, על המקום. אז הבנתי איזה ברירה יש לי לשבור את הכלים ולעלות במהירות הבזק. לא ולא, נשארת ומקווה שהפעם זה יצליח!!!! שבת שלום!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 12:34
|
נחושה כתב:
ברור, הגוף לא תמיד מוציא לנו כרטיס עפ"י בחירתנו אך הבחירה שלנו להתמיד תביס את המשקל... את רואיה ומעבר לכך להפיכת השומן להסטוריה ועברת תהליך מדהים עד כה ובטוחה שכך תמשיכי אוהבת מליונים נחושה אוהבת מיליונים בחזרה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 12:17
 נחושה Posts: 6982
|
ברור, הגוף לא תמיד מוציא לנו כרטיס עפ"י בחירתנו אך הבחירה שלנו להתמיד תביס את המשקל... את רואיה ומעבר לכך להפיכת השומן להסטוריה ועברת תהליך מדהים עד כה ובטוחה שכך תמשיכי אוהבת מליונים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 11:36
|
ובכן, מזה כבר כמה שבועות שקשה לי ואני תקועה, רושמת ומשתדלת (כנראה שלא מספיק) ואני בהחלט מתכננת להרים הילוך. אני מתוסכלת ומבואסת אבל זה לא יעזור לי לרזות ולהתקדם לעבר המטרות שלי..ויש לי לא מעט כאלו אבל בראשונה להשיל את המציק הזה ממני..הקילוגרמים המיותרים. אבל הבנתי דבר משמעותי. ההתמדה שלי. המקום הזה..הוא אך ורק עבודה מושרשת שמירוש שלנו היקרה יצרה בי, הכי קל לוותר, להרים ידיים ולברוח ואני לא טיפוס כזה. ברגעים הקשים אני חברה, ברגעים הקשים נמדדות האיכויות והחוזקות של האדם. אז אין מקום לויתורים, אין מקום לנסיגה ובריחה, יש מקום להתמודדות עד שהפקק הזה יפתח! אתמול היתה הרצאה שרק חיזקה אותי יותר ועוד, כל שבוע להגיע ולא לוותר זה חלק ממי שאני ואני כאן הולכת לנצח...כמה זמן שידרש, את כל המאמצים שאדרש, חותמת על חיים שלמים לו יכולתי..וכן, רק ועם מירי♥כי אין לי מירי אחרת.... המון נשיבוקים ושיהיה המון הצלחה לכל נשקלי יתר השבוע, ממתינה לכם הרצאה משמעותית ונפלא כתמיד!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|