07/09/2011 23:15
 אשירה Posts: 4292
|
תודה לכל המגיבות, זה נכון, כבר ראיתי ברכיבים שיש בזה פחמימות, מלכתחילה הכנתי את זה לארוחת צהריים וזה יישאר בתפריט עד שעה חמש ולא דקה אחת יותר!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 19:28
 EFF Posts: 6417
|
למען נדע: בפתיתי סויה יש 30 גרם פחמימות לכל 100 גרם מוצר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 19:19
 יולי Posts: 754
|
סויה זה פחמימה (גם טבעולים למיניהם עשויים מסויה וזה פחמימה לכל דבר ועיניין). לא נורא, פעם אחת ממש לא אסון, העיקר שהיה טעים, בכל אופן זה מתאים לארוחת צהריים. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 10:27
 dany Posts: 19819
|
שחשבתי שהם חלבון אולי עוד הייתי עושה מאמץ......... אבל אם זו פחמימה.......... ממש לי לא כדאי!!!!!!!!!!!
avi_i כתב:
פתיתי סויה בדיוק כמו טופו הם פחמימה - אפשר לאכול בצהריים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 10:25
 avi_i Posts: 269
|
פתיתי סויה בדיוק כמו טופו הם פחמימה - אפשר לאכול בצהריים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 06:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה בוקר טוב, המתכון שלך נשמע טעים ביותר, בכל הקשור לסוגיה שעלתה כאן נמתין לתשובה של מירי. שיהיה לך יום מקסים ותמשיכי לגוון במתכונים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 05:29
 dany Posts: 19819
|
אם היה טעים לכם אז לבריאות בנוגע לפחמימות?????????? האמת שאני לא יודעת, אך סויה הוא תחליף חלבון לא??????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 21:06
 קרולין Posts: 6651
|
היי אשירה יקירתי, אחלה ארוחה נשמע יאמי...אך למיטב הבנתי פתיתי סויה עשויים מפולי סויה שהם פחמימה. מירי תאשר לך סופית את ענין. נשיקות ולילה טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 20:58
 מיכל שרון Posts: 1318
|
הי אשירה, אני לא בטוחה לגבי הסויה.. בחוברת של מירי כל הטבעולים למיניהם רשומים בפחמימות אז תבדקי את זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 20:21
 אשירה Posts: 4292
|
לפני כשבוע נגמרו כל הרזרבות ולא היה לי חשק או כוח או אוטו (כבר לא זוכרת מה) לצאת מהבית. נזכרתי שבהזדמנות כלשהי קניתי שקית פתיתי סויה והיא שכנה לה ברוב כבוד במגרה. זאת הייתה הזדמנות לעשות ניסוי, מה שהביא בעקבותיו תוצאה שכולנו מתלקקים ממנה כבר פעם שלישית. ובכן, הרתחתי את הפתיתים ובישול קצר הכפיל את נפחם. לקחתי כשליש מהכמות להכנה שזה מספיק לשלושה אנשים ליומיים בערך. השאר נשאר במקרר והיה טוב לעוד פעמיים באיכות טובה לגמרי. קצצתי כארבעה בצלים וטיגנתי במחבת גדולה, הוספתי שקית פטריות של סנפרוסט (בפעם השניה פתחתי קופסת שימורים עם פטריות חתוכות). טיגנתי ביחד, הוספתי את הפתיתים וערבבתי מידי פעם. השלב הבא היה שונה בכל הכנה, פעם ראשונה חתכתי פלפלים אדומים וצהובים לריבועים, בפעם השניה הוספתי שקית שעועית עדינה, בפעם השלישית הוספתי חצי שקית במיה. לאחר מכן הוספתי למחבת קופסה עגבניות מרוסקות של טל, רוטב סויה, קצת טבסקו בטעם שום, ופלפל שחור, הרתחתי הכול, כיסיתי ונתתי לזה להתבשל על אש קטנה עד שנשארו רק מעט נוזלים. יצא תבשיל טעים, עדין, כי זה לא בשר, ומשביע. והדבר החשוב הוא שאני חושבת שזה מתאים גם לארוחת ערב. כי פתיתי סויה נקראים חלבון מן הצומח. נהננו מאוד אז החלטתי לשתף אתכם, בתאבון,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|