הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוסר מוטיבציה לעשות כושר..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/09/2011 15:42

רבקה
רבקה
היציאה מהבית להליכה היא-- בדאון
החזרה הביתה מההליכה היא ב--היי
ככה זה וככה זה יהיה תמיד ההרגל להליכה הופך אותנו ל--מכור
אני בגלל רגלי לא מסוגלת כרגע לצעוד וזה חסר לי ברמות
וזה מורגש אפילו אצל בעלי שאומר בגלל שאת לא צועדת איתי
אני צועד פחות
אין ספק שכשיש חבר אנרגטי לצעידה זה נפלא
כייף לצעוד רמת מצב הרוח עולה ומומלץ ביותר להפוך זאת להרגל
אומרים שזה לא עוזר לירידה אבל מצד שני מחטב ועושה פלאים לגוף
אז קדימה הפארקים הפכו להיות מכוני כושר שתענוג להצטרף לכול הצועדים
הידד
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2011 12:22

נחושה
נחושה
תמידדדדדדדדדדדדדדדדד
יהיו תירוצים כי זה משהו שלא נתפסכחובה הכרחית וזהו שלא...
כמי שקמה כל בוקר וקופצת לבריכה בעיניים עצומות כמעט ויוצאת אחרי חצי שעה עם חיוך מרוח על הפנים....ברגע שאת עוברת את המשוכה הראשונה נהיינה לך נעים ...
הלצאת מפתח הבנין-להליכה
הלצאת מפתח הבית לבריכה,למכון הכושר, לחוג, לזומבה ולא משנה מה....
לארגן את כל הציוד ליד המיטה, לשים שעון מעורר וכמו שנהוג לומרwink בואי שרהל'ה הולכים!!!
הנאה מובטחת....smile
edited by נחושה on 9/7/2011
edited by נחושה on 9/7/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2011 10:28

dany
dany
מה אומר אני ממש לא השראה טובה........ כפי שכבר אמרתי בטטה אמיתית........................
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2011 10:05

הסמויה
הסמויה
גם אני
חזרתי ללכת
הלכתי יומיים והפסקתי
מבטיחה מחר לצאת בבוקר להליכה ולהמשיך יום יום
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2011 09:26

222
222
.
דרוש/ה חבר/ה אנרגטי/ת להליכ/ה
.
כלומר ? = אפשר לנסות לעודד את המוטיבציה לצאת להליכה בעזרת מישהו מבחוץ, להלן חבר/ה, כלב או מאמן כושר.

אבל הכי טוב...לכל אחד מאיתנו יש את החבר/ה שהם סופר-אנרגטיים - מתלהבים כזה...טלפון אחד והם ישר מזנקים: כן!, הולכים לסרט, כן! נוסעים לחו"ל, עכשיו. אפשר אפילו לכנות אותם אנרגטיים מוגזמים (שלא בפניהם) וזה בדיוק ה starter הדרוש... הם יזנקו ויתלהבו ויאללה בואי הולכים, יקפצו סביבך ולא יוותרו עד שתצאו מהפתח הבית... טיבם של סופר-אנרגטיים שהם גם "נכבים" מהר (והולכים לישון עד הפעם הבאה) אבל זה כבר פחות חשוב - שהרי הם הצליחו להעביר אותך את השלב הזה בין המוכנות לבין הביצוע. כפי שאמרת, אחרי כן ההליכה תהפוך להרגל.
smile
אולי את זוכרת את אחד הפרקים בסידרת הטלוויזיה "חברים" בו צ'נדלר מנסה לחזור לכושר והוא רותם את הסופר-אנרגטיות והתחרותיות של מוניקה (עוד לפני שהם הפכו לזוג), והיא מקפצת סביבו, נותנת לו מוטיבציה לקום ולצאת מוקדם בבוקר לאימון מרענן ומועיל... לחצו כאן לקטע וידאו ביו-טיוב
.
.
edited by 222 on 9/7/2011
edited by 222 on 9/7/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2011 07:26

שאפתנית
שאפתנית
שינויים מתרחשים לאט לאט אז אל תעמיסי על עצמך כי זה שוב ימאס עליך. מה שעשית אתמול היה נפלא.
MORIEL כתב:
תודה לכן בנות יקרות!
אתמול הגעתי לחברה שלי בערב עם טרמפ מאבי היקר כאשר היא גרה בקרית אונו ואנוכי באור יהודה (במכונית נסיעה של כ5 דקות..) והכנתי את עצמי להליכה ולא לקחתי ארנק בכוונת תחילה ואז פשוט בדרך חזרה הלכתי במשך 45 דקות וההרגשה הייתה נהדרת!!! היום בבוקר שמתי שעון מעורר ל5 בבוקר אבל כנראה שכבר ציפיתי מעצמי ליותר מדי smile
מקווה להמשך טוב יותר smile
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2011 07:17

MORIEL
MORIEL
תודה לכן בנות יקרות!
אתמול הגעתי לחברה שלי בערב עם טרמפ מאבי היקר כאשר היא גרה בקרית אונו ואנוכי באור יהודה (במכונית נסיעה של כ5 דקות..) והכנתי את עצמי להליכה ולא לקחתי ארנק בכוונת תחילה ואז פשוט בדרך חזרה הלכתי במשך 45 דקות וההרגשה הייתה נהדרת!!! היום בבוקר שמתי שעון מעורר ל5 בבוקר אבל כנראה שכבר ציפיתי מעצמי ליותר מדי smile
מקווה להמשך טוב יותר smile
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2011 06:46

שאפתנית
שאפתנית
מוריאל פעילות גופנית בריאה לגופנו ולנפשנו ולכן כן חשוב לבצע פעילות גופנית. היא שומרת על פעילות תקינה של מערכות גופנו ותורמת רבות למצב רוחנו.
אני ממליצה לך להתחיל ללכת, להכריח את עצמך (כמו שכתבת) ואז תדבקי שוב בחיידק, כשתגיעי למכון ותראי את כולם תביני שכאן מקומך וטוב שבאת, פתאום תראי כמה אנשים מתעמלים ותגידי לעצמך "ואוו, איך חשבתי לוותר על זה". האווירה כבר תדביק אותך בחזרה.
בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2011 05:27

dany
dany
מוריאל יקירה
אני מהאנשים הכי הכי בטטות שיש עלי אדמות, ובכל זאת שאני עושה נכון, אני יורדת במשקל, אך אם את זקוקה לזה נפשית אל תוותרי ואל תתפשרי תעשי!!!!!!!!!!

קרולין כתב:
מוריאל יקרה,
הכי כיף זה לצעוד בחוץ הערבים עכשיו מאד נעים מומלץ מאד.
וכן...תירוצים יש לכולנו לרוב, אבל כמה שפחות תירוצים כמה שיותר תוצאות בכל התחומים.
בהצלחה
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
06/09/2011 21:09

קרולין
קרולין
מוריאל יקרה,
הכי כיף זה לצעוד בחוץ הערבים עכשיו מאד נעים מומלץ מאד.
וכן...תירוצים יש לכולנו לרוב, אבל כמה שפחות תירוצים כמה שיותר תוצאות בכל התחומים.
בהצלחה
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
06/09/2011 18:38

1103
1103
מוריאל יקרה
כושר הוא דבר נפלא מחטב ומכניס אנרגיות לגופינו,
אך כושר גופני בחדר כושר או צעידה בחוץ אינה גורמת להרזיה,
רק ע"י אכילה נכונה אנו יורדים במישקל.את כותבת שיכולת לרדת יותר,
לאן את ממהרת?כל אחד יורד בקצב שלו,העיקר לראות ירידות במישקל.
ערב נפלא אנרגיות טובות ובהצלחה בהמשך הירידה במשקל
ניליSugar High

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
06/09/2011 17:57

MORIEL
MORIEL
אני בטוחה שאין כאן בן אדם שלא מכיר את זה,העצלנות הזאת ללכת לצעוד או למכון כושר.
אני כבר שבועיים דוחה את זה (כל יום עם תירוץ חדש,כמובן כדי לגוון) ואומנם ירדתי קצת אבל לא מספיק כמו שיכולתי לרדת אם הייתי עושה הליכות! יש לי מנוי בחדר כושר אבל גיליתי שאני נהנת יותר מההליכות בחוץ אבל את ההליכות בחוץ אני עוד יותר מתעצלת לעשות כי חם ולח! (ובלי לשים לב שיתפתי אתכם בתירוצים שאני נותנת לעצמי כל הזמן) אני מנסה להזכיר לעצמי את המטרה בירידה אבל שוכחת כל פעם מחדש!

תוך כדי שאני כותבת לכם אני אוגרת את הכוחות לנעול נעלי ספורט ולצאת לדרך ולקוות שהמוטיבציה להמשך תגיע לבד.
מה שלא מובן לי,זה איך זה קורה?! הרי אני מאוד אוהבת לעשות ספורט! ומאוד אוהבת ללכת למכון כושר ולצאת מזיעה ולהרגיש נקייה משומן.. ואם זה עובר על עוד אנשים כאן,נראה לי שפשוט צריך להתחיל בכח ואז ההרגל יגיע לבד (אחרי הכל אחרי הליכה ארוכה חוזרים עם אנרגיות הרבה יותר טובות!!)
אז שיהיה בהצלחה לי ולכולם!
נקווה לתוצאות משמעותיות יותר שיתנו תמריץ לספורט!
שבוע טוב smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוסר מוטיבציה לעשות כושר..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!