06/09/2011 15:02
 חיה'לה Posts: 885
|
מיכל היקרה, טוב לשמוע שאת בסדר!! וביננו, כל החיים הם עליות ומורדות, ואני שמחה שאת בעלייה. אגב, אני ממש מעריצה אותך על האומץ להיחשף כך בפורום. אני אישית חושפת, אך אינני מעיזה הכול הכול... ממש כיף לך!! זה מקל ומשחרר. מאחלת לך המשך תקופה נפלא, ובשליטה מלאה באוכל!! שלך, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 14:55
 קרולין Posts: 6651
|
מיכלי יקרה, כיף לשמוע שאת חזרה במסלול .....רק טוב שיהיה לך/לכם. שיהיה לך גם המשך שבוע נפלא. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 13:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי אני שמחה בשבילך על השקילה המוצלחת. בהצלחה בשבוע הבא וגם אני מקווה לרדת עוד 2 ק"ג עד ראש השנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 13:23
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
בנות אני עדה היא נראית נפלא ועל המקום בכלל מחוננת וכל גם גיתי. מיכלוש המשיכי ,ההצלחה מובטחת.
נכון שצריך שני עדים ח ח ח אז גם אני מאשרת מיכלי שאת נראית נפלא ועם בשורת ה"על המקום" היית בכלל על גג העולם זוג חמוד נחמד ומדהים עם המון הצלחה בהמשך ונשיקות משני הצדדים למתוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 04:26
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בנות אני עדה היא נראית נפלא ועל המקום בכלל מחוננת וכל גם גיתי. מיכלוש המשיכי ,ההצלחה מובטחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 01:11
 tutit Posts: 2431
|
מיכלי כל הכבוד על האופטימיות והשינוי בגישה........ אני בטוחה שתגיעי למשקל היעד ...את תלמידה מאוד טובה רוב הזמן........... ולגבי תומר כל כך מכירה מקרוב את כל הנושא ........שאת רואה מהצד תינוקות זה תמיד נראה הכי כיף וקל שיש לא מתארת לעצך עד כמה זה אמנם מדהים אך לא קל בכלל.......... הרבה אופטימיות ואורך רוח הכל יסתדר בסוף לילה טוב....נשיבוקים ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 21:30
 avi_i Posts: 269
|
מיכלי את מלכה!! את יודעת שאני מתה עליך ועל גיתי - אתם זוג מופת ודוגמא - שני אנשים כל כך מקסימים שזה לא היה יכול להיות אחרת נשיקות, דש לגיתי וחיבוק לתומר אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 21:17
 קרנושה Posts: 3420
|
מיכליק. רק הצלחות יקירתי...את לגמרי בדרך. אוהבת אותך♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 20:27
 dany Posts: 19819
|
סוף טוב הכל טוב את עכשיו על הסוס............ דוהרת למטרה!!!!!!!!!!!!! בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 18:36
 מיכל שרון Posts: 1318
|
יקרות ואהובות, הגעתי לשקילה ואני על המקום!!!! נס חנוכה הפציע לי בקיץ, ממש כך!!! ועכשיו אחרי כזה נס אני במוטיבציה גדולה ומחודשת להמשיך במבצע החגים ולרדת את 2 הק״ג שנותרו לי לפי הרף שמירי רשמה לי בקטן בצד של הכרטיס
שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא ומוצלח edited by מיכל שרון on 9/5/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 13:20
 tal_f Posts: 900
|
איזה כיף לשמוע.. תמשיכי בלי לחץ להתרומם.. כולנו ברכבת ההרים הזו יחד...תשמרי על עצמך ומשפחתך טל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 11:00
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי אני כל כך בוטחת בך שבסופו של דבר את תעשי ועושה את הטוב ביותר מכל הבחינות מיכלי את לאט לאט תחזרי לשליטה וגם עם מעידה יש תמיד קימה בטוחה כייף יהיה לראותך הערב עם בשורה טובה והעיקר מצב רוח אני מכירה אותך תמיד עם חיוך בפנייך שילווה אותך תמיד נשיבוקים וכמובן לבון בון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 10:32
 נחושה Posts: 6982
|
WOWWWWWWWWWW או ש או ש....להרוג את עצמך ולאכול סנדויץ חביתה כל היום? מה נהייה? את לא מקשיבה למירי? לגבי סעיפים א עד ד וכל הסייפא, מסכימה איתך לגמרי....החוכמה היא ליישמם באקסידנטים הבאים.... אוהבתתת חזרה וגאה בך מליוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם  נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 10:08
 אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה, שיהיה לך גם המשך שבוע נפלא, כל דבר בעיתו, נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 09:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב מיכלי!!! אני שמחה שהמושכות שוב בידיים והאנרגיות שיוצאות מדבריך מוכיחות זאת. התובנות שהגעת אליהן הן החשובות ביותר, הפיוס עם גיתי וסוף השבוע המושלם שהעברת בקיבוץ בחיק המשפחה רק תרם לשלווה ולחזרה לשפיות. אני מאחלת לך המשך שבוע נעים, תהני בשקילה ומהפגישה עם אקו ושאר הבנות. אני מבטיחה לך שהכל יסתדר עם תומר, החששות שלך מובנות וטבעיות וזה מה שעובר עלינו כאימהות כשילדינו נכנסים למסגרת ועוברים מסגרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 08:12
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ובכן פורום יקר ואהוב ומדהים, שלומי מצויין!!! החל מאותו רגע שבו לחצתי "שלח" על הפוסט אליכן ביום חמישי כאילו נכנסתי למסלול המראה... ושוב השמיים הם הגבול. נתחיל בחמישי.. לא עמדתי במילתי, לא חיכתה לגיתי ארוחת ערב כשחזר וכן היו פחמימות באותו הלילה.. אבל היו אלה 100 קלוריות פחמימות של כוס יין לבן ששתיתי עם גיתי לאחר שיחת פיוס מתוקה, כששנינו ישובים בסלון מחובקים ואוהבים שוב... וביום שישי כבר קמתי אחרת. ביום שישי קמתי להמון סידורים וריצות וככה ממש לא יצא לי לאכול כלום (ממש רזה מסריחה הא? ) עד שלוש בצהריים כשהגעתי לקיבוץ בהפתעה עם תומר והשארתי את גיתי ללמוד בבית. בקיבוץ גיליתי איפוק ושליטה וכבר התחילו לזרום התגובות המדהימות שלכם שהספקתי לקרוא בחטף דרך האייפון בזמן ההנקות והן עודדו אותי מאוד וריגשו אותי. זה המקום להגיד לך אשירה שממש לא טעית בניתוח שלך, ולכל שאר הבנות היקרות והמקסימות... התרגשתי שוב לגלות איך הכתיבה שלי משפיעה עליכן ומה היא מוציאה מכן, בערך כמו שהיא מוציאה ממני... גם בשבת נשמר האיפוק וחתמתי סופשבוע עמוס בהליכות וריצות ופעילות גופנית בצעדת המיליון שגם היא היתה אירוע מרומם ומלהיב ומרגש. אתמול עבר עלי עוד יום עמוס וגדוש, אמא שלי אצלי משבת ועד יום רביעי ככה שזה לגמרי מוריד חלק גדול מהנטל ומקל עליי מאוד, אתמול היתה פריצת דרך בכל מה שקשור לעבודה ולבחירות שלי לגביה ושוב העברתי יום שבו ההייתי כל כך עסוקה שעד השעה 4 אחה"צ אכלתי רק סנדביץ' חביתה שקניתי בתחנת דלק מתחת למשרד, בשעה 4:30 אכלתי יוגורט עם תפוח וקוואקר לפני הצפירה ונשמרו הכללים, חזרתי לשגרה, חזרתי לשפיות ולשמירה.. המושכות שוב בידיי. ונכון יש עוד לחץ, נכון יש עוד הרבה דברים שאני צריכה ללבן, בעיקר עם עצמי.. אבל אחרי שקראתי את כל התגובות המדהימות שלכן הבנתי כמה דברים: א. אני ממש סתומה שלא נכנסתי לכתוב כאן קודם ב. שאתם הטיפול הזוגי שלי עם עצמי והמרפא לרוב הפקקים שנוצרים לי לפעמים מול גיתי ג. שאני באמת צריכה להוריד את רף הציפיות שלי מעצמי, לנשום עמוק ולהבין שזה תהליך.. שאמנם תומר אתמול היה בן 5 חודשים בדיוק וזה מרגיש לי כל כך גדול, אבל זה גם מאוד התחלתי.. זה בקושי מספיק זמן כדי לעכל את זה שאני אמא.. אז כבר אני רוצה שכל סדרי החיים והעולם שלי יסתדרו מעצמם?! ד. שאני אוהבת את כולכן אחת אחת מאוד מאוד.. אפילו שאת רובכן אני לא מכירה ואין לי פרצוף או שם לחבר לכינוי יש בי אהבה גדולה אליכן. אתן כולכן נשים מדהימות לא פחות, היכולת שלכן לתמוך ולעודד כל אחת מתוך שגרת היומיום העמוסה שלה היא מופלאה בעיניי והעובדה שאתן לגמרי לא שופטות ורק מעודדות וכל כך עזרתן לי לצאת מהפח ולקום ולהתנער ממנו היא מדהימה גם כן. תודה לכולכן מקסימות, עשיתן לי התחלה של שבוע נפלא. ואקו - בהחלט נתראה היום.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|