06/09/2011 17:40
 אשירה Posts: 4292
|
רבקה'לה יקרה, צר לי לשמוע על רגלך הכואבת והדואבת,  אני מקווה שיימצא לה מזור במהרה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 13:46
 רבקה Posts: 8411
|
תודה מתוקה וגם לכם יקיריי מכל הלב חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 13:44
 dany Posts: 19819
|
ריבקוש מאחלת לך בריאות מהירה מהירה
רבקה כתב:
בנות יקרות ואהובות מאחלת לכן בריאות שלמה ומהירה אתן לא לבד אני איתכן ברגלי הכואבת מה זה "וירוס " רגל ברך קרסול מחק את המיותר ח ח ח לצערי הסבל הוא רב ומקווה שהגאולה לא רק לרזון אלא לבריאות תגיעה במהרה אך אנחנו תלמידותיה של הגדולה מכולן מירי היקרה שבשיעוריה אנחנו לומדות להפוך את הלימון ללימונדה תפקידינו לשלוט על האכילה וכשהכל יסתדר עם רגלינו אנחנו לפחות נהיה רזות יותר ובריאות יותר בריאות לכולנו והלוואי ונוכל לחזור לצעוד זה מאוד חסר לי בכל אופן שולחת נשיבוקים לכולכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 11:58
 רבקה Posts: 8411
|
בנות יקרות ואהובות מאחלת לכן בריאות שלמה ומהירה אתן לא לבד אני איתכן ברגלי הכואבת מה זה "וירוס " רגל ברך קרסול מחק את המיותר ח ח ח לצערי הסבל הוא רב ומקווה שהגאולה לא רק לרזון אלא לבריאות תגיעה במהרה אך אנחנו תלמידותיה של הגדולה מכולן מירי היקרה שבשיעוריה אנחנו לומדות להפוך את הלימון ללימונדה תפקידינו לשלוט על האכילה וכשהכל יסתדר עם רגלינו אנחנו לפחות נהיה רזות יותר ובריאות יותר בריאות לכולנו והלוואי ונוכל לחזור לצעוד זה מאוד חסר לי בכל אופן שולחת נשיבוקים לכולכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 11:48
|
בובה מאחלת גם לך החלמה מהירה
tutit כתב:
אבי וטלי יקרות! החלמה מהירה..................... גם אני סובלת מהרגל כל בוקר לאחרונה אני קמה עם כף רגל תפוסה והאורטופד אמר שזה סוג של דורבן איזה מוטיבציה יש לכן------ ללמוד כל יום מחדש ולהפנים!!!.........תודה על האנרגיות שהכנסתן לנו לפוסט למרות הכל!!!!! שרק נהיה בריאים....... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 10:52
 tutit Posts: 2431
|
אבי וטלי יקרות! החלמה מהירה..................... גם אני סובלת מהרגל כל בוקר לאחרונה אני קמה עם כף רגל תפוסה והאורטופד אמר שזה סוג של דורבן איזה מוטיבציה יש לכן------ ללמוד כל יום מחדש ולהפנים!!!.........תודה על האנרגיות שהכנסתן לנו לפוסט למרות הכל!!!!! שרק נהיה בריאים.......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 07:21
 דרך המלך Posts: 5707
|
אבי וטולי מקווה ששלום הרגל כבר בסדר ואתן במיטבכן.. החלמה מהירה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
אבי אני מקווה שהרגל הולכת ומשתפרת מיום ליום. צר לי שיש לך גבס ואת מוגבלת בתנועה אבל זה זמני והמצב יחזור במהרה לקדמותו. שמחתי לקרוא שאת מגיעה לביקור בארץ וטוב ויפה עשית שהסתכלת על חצי הכוס המלאה ומקום לשקוע ברחמים עצמיים הרמת את עצמך וזקפת ראש לעבר המטרה - עוד שבועיים בארץ יושבת מול מירי ושומעת הרצאה (כמובן אחרי שקיבלת חיבוק ענקי). אז שיהיה לך קל ונעים וטיסה נעימה בחזרה לארצנו. שמרי על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 05:38
|
אבי תחלימי מהר מהר......... ורק המחשבה שעוד מעט את בקבוצה של מירי............ וואו איזה כייף.
avi_i כתב:
טולי יקרה את פשוט מודל לחיקוי בשבילי. איך את אופטימית למרות הפציעה שלך. מזמן לא כתבתי ועדכנתי מה קורה איתי, אז הינה זה - פעם אחרונה שכתבתי הייתי לפני שבוע נוסף של נסיעות עבודה לפאריז והתמודדתי שבוע נוסף עם אכילה מחוץ לבית שגרם לעלייה של קילו. שבוע אחרי זה (שבוע שעבר) – חזרתי למסגרת, אכלתי מסודר, אכלתי בבית ולקחתי אוכל למשרד כל יום – מה שכמובן הוכיח את עצמו כי ירדתי חצי קילו! אבל....בפאריז רצתי בערב 5ק"מ עם הקולגה שלי וכנראה שהגזמתי...ונפצעתי בכף רגל, יש לי קרע ברצועה וגבס לשישה שבועות הבאים (כן כולל את הביקור שלי בארץ בספטמבר)!! מה שמייד ביאס אותי כמובן עד מאד. אני לא יכולה לדרוך על הרגל – ובעיר הזאת שבה רק הולכים ונוסעים בתחבורה ציבורית זה פשוט סיוט. ריחמתי על עצמי שבוע שלם ואז קראתי את הפוסט שלך טולי וראיתי שלא רק אצלי יש עיכובים בתוכניות ספורטיביות, בכלל איך את משתדלת דווקא ולמרות הכאבים והחלטתי ללמוד ממך... בשבת עשיתי הזמנה מהסופר דרך האינטרנט ואתמול בישלתי שוב לכל השבוע, הכנתי ירקות והתארגנתי בכדיי שלא אשתמש שוב בתירוץ נפצעתי ואני לא יכולה לזוז. [font='Arial','sans-serif']בעבודה, יש לי בוס מקסים שמייד אישר לי שימוש במוניות על חשבון החברה, מה שהוריד את רמת הלחץ שלי (כל המדרגות ברכבת התחתית, המעברים הארוכים וכל זה). וחוץ מזה התחלתי את הספירה לאחור..עוד שבועיים בדיוק (יום שני בערב) אני יושבת אצל מירי בחוג של שני אחרה"צ [/font][font=Wingdings]J[/font] החיים שלי יפים! נשיקות ודש מלונדון הגשומה וטולי – תמשיכי להיות כזאת מגניבה ומקסימה [font='Arial','sans-serif']אבי[/font]
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 21:02
 avi_i Posts: 269
|
טולי יקרה את פשוט מודל לחיקוי בשבילי. איך את אופטימית למרות הפציעה שלך. מזמן לא כתבתי ועדכנתי מה קורה איתי, אז הינה זה - פעם אחרונה שכתבתי הייתי לפני שבוע נוסף של נסיעות עבודה לפאריז והתמודדתי שבוע נוסף עם אכילה מחוץ לבית שגרם לעלייה של קילו. שבוע אחרי זה (שבוע שעבר) – חזרתי למסגרת, אכלתי מסודר, אכלתי בבית ולקחתי אוכל למשרד כל יום – מה שכמובן הוכיח את עצמו כי ירדתי חצי קילו! אבל....בפאריז רצתי בערב 5ק"מ עם הקולגה שלי וכנראה שהגזמתי...ונפצעתי בכף רגל, יש לי קרע ברצועה וגבס לשישה שבועות הבאים (כן כולל את הביקור שלי בארץ בספטמבר)!! מה שמייד ביאס אותי כמובן עד מאד. אני לא יכולה לדרוך על הרגל – ובעיר הזאת שבה רק הולכים ונוסעים בתחבורה ציבורית זה פשוט סיוט. ריחמתי על עצמי שבוע שלם ואז קראתי את הפוסט שלך טולי וראיתי שלא רק אצלי יש עיכובים בתוכניות ספורטיביות, בכלל איך את משתדלת דווקא ולמרות הכאבים והחלטתי ללמוד ממך... בשבת עשיתי הזמנה מהסופר דרך האינטרנט ואתמול בישלתי שוב לכל השבוע, הכנתי ירקות והתארגנתי בכדיי שלא אשתמש שוב בתירוץ נפצעתי ואני לא יכולה לזוז. [font='Arial','sans-serif']בעבודה, יש לי בוס מקסים שמייד אישר לי שימוש במוניות על חשבון החברה, מה שהוריד את רמת הלחץ שלי (כל המדרגות ברכבת התחתית, המעברים הארוכים וכל זה). וחוץ מזה התחלתי את הספירה לאחור..עוד שבועיים בדיוק (יום שני בערב) אני יושבת אצל מירי בחוג של שני אחרה"צ [/font][font=Wingdings]J[/font] החיים שלי יפים! נשיקות ודש מלונדון הגשומה וטולי – תמשיכי להיות כזאת מגניבה ומקסימה [font='Arial','sans-serif']אבי[/font]
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 19:32
|
הלוואי על כולנו............. שיעור חשוב חשוב בשינוי חשיבה והבנה שלשקוע ברחמונס ממש לא מביא טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2011 10:24
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי אין דבר כזה.....איזה פוסט, נקעת קרסול, אך יצא לך פרץ של עשיה מבורכת. כמו שכתבת נכון, בואו נעשה מלימון לימונדה..... שבוע נפלא ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2011 10:18
 EFF Posts: 6417
|
טולי מתוקה, מי יפנק אותנו כ"כ אם לא אנו את עצמנו.. עשית לעצמך שירות נהדר !!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2011 07:35
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד טולי על הפרגון העצמי, אנחנו זקוקות לזה המון, תמשיכי לפנק את עצמך ולכתוב בפורום. רפואה שלמה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2011 01:11
 ליאת חדווה Posts: 96
|
כמה אנרגיה טובה ... שאפו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 19:36
 tal_f Posts: 900
|
איזה פוסט כייפי... הלוואי ותמיד היה לנו את המוטיבציה להפוך לימון ללימונדה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 16:50
 toly Posts: 898
|
הבוקר הפציע ואנוכי התעוררתי עוד בטרם זריחה עם כאב נורא בקרסול הפצוע ומצב רוח של עוד רגע ואני על הגלוטינה מרחתי לקחתי כדור תותח ושבתי לתנוחת הפרה עם הרגל למעלה אך שאינה מעלה גירה אחרי שעתיים התיישבתי וקמתי בפרץ של עצבנות והחלטה אמיצה להפוך את הלימון ללימונדה ואת הבאסה לסבבה אם אני צריכה לעשות כל יום תרגילים במים עם מלח אז נעשה זאת בסטייל וLIFE לנפש ולגיזרה ונשדרג את הגיגית לספא והידרותרפיה בסטייל אמיתי חבשתי יפה את הרגל העטיתי בגדים יפים על מספר איברים אשר פג תוקפם בוורשה אחזתי במקל סבא הזמני שלי(יבורכו באמת באמת יד שרה על ההשאלה) ופסעתי בצעדי צב עם הנעלים האורתופדיות החדשות(שעושות נחת לבעל החנות האורתופדית אך לא לקרסולי) ועליתי על מונית שירות דיזנגופה הגעתי לדיזינגוף סנטר ההומה ביום שישי כמו כוורת דבורים במיוחד לאור יריד האוכל דילגתי התעלמתי כמו שאומרת מירי פימו נכנסתי לסופר פארם שעטתי לכיוון פינת המלחים של ים המלח "יש לנו מבצע מיוחד היום על אהבה" ציקצקה הדיילת במתק שפתיים מצוין השבתי לה אני כבר מאוהבת באהבה תני לי 3 שקיות כל אחד עם ריח אחר הוספתי גם שמן ארומטי בריח לימון מדהים ועוד קרם גוף ורגליים בריח פירות פנטסטי כשהגעתי לקופה המוכר החמוד שאל באופן לוטומטי: יש לך לייף סטייל.? "לא אך יש לי המון סטייל but after i'll pay i will have planty of life ובתרגום פשוט :אני ברגע זה מלכת הכוכבים על הכרמל הגעתי הבייתה אחרי 3 שעות בילוי בסנטר קצת תשושה נכנסתי לאמבטיה מילאתי גיגית עם כל החומרים המשכרים וספא טל יצא לדרך שהיתי עם הרגל יותר זמן עשיתי בכייף את התרגילים שברגיל משעממים אפילו את החרסינה ומה אומר ומה איד רק מהריחות נרגעתי לחלוטין קינחתי בסבון נוזלי חדש לגוף עם עיסוי טוב לכפות הרגליים שבהזדמנות זו עברו גם פדיקור אישי מכל הלב ולק חדש ואדום מסיכה לפנים וזה מה שנקרא וועד הבית לגוף אבל בכל זאת הלסת והלע חפצים גם בפינוק אישי אז בהתאם למותר בתפריט וכפינוק אמיתי למתוק בסוף שבוע קניתי בדרך הביתה מנה קטנה של סורבה-מנגו עם לימונענע בגלידריה איטלקית משהו משהו וקפוצ'ינו קטן ללא קצפת סוף הדרך
רק האיטלקי מטוסקנה היה חסר... אז מי אמר שהחיים אינם יפים ושהדיאטה משעממת? שיקום ויעשה סיבוב בפארק גם בשבילי ואני עוד אשוב לעכס בשבילי הפארק שבת נפלאה חברים ובשליטה נאה אוהבת אתכם טולי edited by toly on 9/2/2011 edited by toly on 9/2/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|