03/09/2011 15:43
 tutit Posts: 2431
|
מוריאל היקרה! אני בטוחה שככל שיעבור הזמן ותצפי בעוד ועוד הרצאות את תגיעי למצב שבו תדעי לשים את עצמך בעדיפות ותצליחי לגרום לחבר להתחשב בך ..............כי פה אצל מירי זה לא רק דיאטה זה בית ספר לאיכות חיים...................... ומזלנו שאנחנו במסגרת !ושמצאנו את המסגרת הטובה ביותר שיש! בהצלחה..............ותמשיכי להשתתף בפורום הוא גם מאוד מחזק
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2011 15:38
 MORIEL Posts: 40
|
קודם כל תודה לכולכן בכלל על המענה!!! אני אכן נמצאת כאן זמן קצר אך עם תוצאות שבאמת מפתיעות אותי ממש! אני מקפיצה לשמוע את ההרצאות וכל פעם אני שומעת את מירי בראש שלי ואפילו מספרת בהתלהבות! יצא לי לילה אחד לאכול צ'יפס בשעה מאוחרת עם החבר והרגשתי שאיכזבתי אותך,מירי!! אבל לא נתתי לזה להשפיע עליי מעל ומעבר והמשכתי כרגיל! פעם ראשונה שאני נמצאת בתקופה המחזור ולא עפה על כל המתוקים שבבית!!! אני חושבת שגם אחרי שאגיע למשקל היעד שלי אשאר כאן בציפייה לעוד הרצאות ולעוד תמיכה ואהבה שאני מקבלת כאן!!! תודה לאל שהגעתי לאתר הזה בטעות..!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2011 01:02
 ליאת חדווה Posts: 96
|
הכי מבינה אותך בעולם אבל מירי נותנת כוחות על טבעיים שעובדים גם על זה ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2011 00:34

tal_f כתב:
הי, מאחלת לך המון הצלחה. זה לא קל לשמור על אכילה בריאה כאשר אין תמיכה מהקרובים ואפילו יש עידוד שלילי להפסיק... תצרכי ללמוד כלים להתמודדות , אבל הכל אפשרי . פשוט לא להילחץ ולתת את הזמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 20:05
 tal_f Posts: 900
|
הי, מאחלת לך המון הצלחה. זה לא קל לשמור על אכילה בריאה כאשר אין תמיכה מהקרובים ואפילו יש עידוד שלילי להפסיק... תצרכי ללמוד כלים להתמודדות , אבל הכל אפשרי . פשוט לא להילחץ ולתת את הזמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 16:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
מוריאל את חייבת להיות חזקה, אם חברך בוחר לאכול בשעות הקטנות של הלילה זה עניין שלו, מעבר לדיאטה זה לא בריא בכלל לאכול בשעות האלו ולכן אל תשברי, תחשבי על בריאותך ואל תתני יד לדבר, שהחבר ישב לאכול ואת במקרה הכי גרוע יושבת עם כוס מים ביד. חבל להרוס הישגים כל כך יפים והשקעה של שבוע שלם. תחשבי על זה ואם הוא לא משתף איתך פעולה ולא אכפת לו ממך אז את יודעת, את צריכה לחשוב על זה. כי ככה זה כשאתם חברים אז מה קורה כמשתחתנים? הוא חייב לתת לך גיבוי ויד תומכת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 14:54
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מוריאל יקרה ברוכה הבאה אני מבטיחה לך שאם תתמידי ותשהיי איתנו תקפידי לשמע את ההרצאות, את תראי שלאט ובטובות תלמדי להראות את הדרך לחברך, איך תומכים בתהליך ההרזיה זה לא קל, אך אפשרי והכרחי......... בנתיים תהיי איתנו כאן בפורום, ותקבלי בתהליך ההרזיה שפע אהבה ותמיכה בהצלחה ובהתמדה שלך מירי
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 01:15
 אשירה Posts: 4292
|
ברוכה הבאה לפורום, את לא יחידה בסרט הזה, אלה טיבם של מערכות יחסים, אני מניחה שחברך לא מכריח אותך לאכול, הכל זה עניין של בחירה, בהצלחה בכל,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 00:21
 MORIEL Posts: 40
|
כל השבוע אני אשמור,אתאמן,אשרוף ולא אוכל פחמימות החל מהשעה 17!!! ואז מגיע הסופ"ש עם החבר (ככה זה שהמרחק מפריד) וזה גם יכול להיות יום אחד באמצע השבוע ופשוט יהרוס הכל!!! כי הוא אוהב את השומן שבצלעות,ולאכול סושי ב22:00 וצ'יפס ב2 בלילה ואת המושג דיאטה אסור להזכיר לידו, וכל פעם אני מחזיקה את עצמי כ"כ חזק.. ולפעמים אני מצליחה אבל אז אני נשברת! וכל פעם זה מעצבן אותי ואני לא יודעת איך להימנע!! בבית שלו אין את המושג קוטג' 5% או חזה עוף וחס וחלילה שאת התפוח אדמה יעשו בתנור כי הכל בטיגון!! והרגשות אשם שבדרך כבר מתראים על בואם.. ואם אכלתי בטעות קצת מהצ'יפס ב2 בלילה אז אמנע מהארוחת בוקר ואסתפק בקפה והרבה מים עד לצהרים... רק עליי זה עובר ככה או שיש שותפים למצב??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|