05/09/2011 19:13
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 19:29
 tal_f Posts: 900
|
אני מצטרפת לכיתה שלכן. עדיין מרגישה כמו בכיתה א' של מירי . מאחלת שהשנה הזו תהיה שנה של התכווצות ומחשבות חיוביות. הלוואי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 17:12
 toly Posts: 898
|
בהחלט מגיע הרבה שאפו לשני הוריו זוג רופאים מתמחים מקסימים שלמרות הלו"ז הצפוף שלהם והתורניות הרבות מאוד משקיעים במתוקי שנולדה לו גם אחות ומאוד מקפידים על תזונתו ואני יכולה להעיד שחייהם של הרופאים המתמחים ממש לא פשוטים ולא לחינם הם נאבקים על עתידם מדובר בזוג שהגיע לארץ במסגרת תוכנית סטודנטים לרפואה מחו"ל ונשארו בארץ להתמחות כיהודים ציונים ונלהבים למרות שיכלו להמשיך את ההתמחות בחו"ל ויחד עם כל הלו"ז הצפוף מוצאים זמן להכין לילד כריך של בריאות האימא מבשלת לו כל יום מנה חמה שנותנת לו המטפלת בזמן שהיא בתורנות ובאמת יש מה ללמוד מהם אני קוראת לזה הטמעה לתזונה נכונה ומודעות מגיל אפס והשבוע קראתי שמשרד החינוך לקח על עצמו פרוייקט בנושא תזונה נכונה בגנים ובבתי הספר-כנראה ששר החינוך האזין לאחת מהרצאותיה של מירי בנושא תזונה לילדים שבת שלום ורק בשמחות טולי
=אקורדיאון]לא אחת גם אחרי עשרים שנה בבית הספר של מירי אני חשה שלום כיתה א ולכן כאן מקומי ,להמשיך ולהתמיד. לאימו של נומיקה מגיע בהחלט שאפו משם הכל מתחיל. סוף שבוע רגוע ובשליטה. edited by toly on 9/2/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 16:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני יכולה לדבר על עצמי ולומר לך שכנראה בכל שנה משנות חיי אני ארגיש בנושא הדיאטה שאני בכיתה א, נכון יש התקדמות ושינוי אבל אף פעם אני לא אגיע לתעודת בגרות כי אין מושלמות בנושא הזה והאויבים והנפילות תמיד מחכים מעבר לפינה וצריך לשמור על ערנות וכוננות מתמדת. אז שלום כיתה א' והלוואי והשנה אהיה תלמידה מצטיינת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2011 05:05
 אקורדיאון Posts: 16382
|
לא אחת גם אחרי עשרים שנה בבית הספר של מירי אני חשה שלום כיתה א ולכן כאן מקומי ,להמשיך ולהתמיד. לאימו של נומיקה מגיע בהחלט שאפו משם הכל מתחיל. סוף שבוע רגוע ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2011 19:26
 toly Posts: 898
|
היום בבוקר דפק על דלתי המאהב והמעריץ שלי מס'1- נעם או הידוע בכינויו נומיק'ה החתיכי בן 5 ילד מיוחד וחכם ברמות על וגם חתיך הורס אומנם רצו כבר להכניס את הגאון הזה כבר לכיתה א' אך אימו המשכילה והחכמה העדיפה להשאירו עוד שנה בגן חובה עם החברים שלו או כדבריה-"יחכו לו במכון ויצמן עוד שנה" ואינה עושה או אה מרמת המחוננות של החתיכי אוף קייצר נומיק'ה בא להגיד לי שלום ותודה על תיק האוכל שקניתי לו השבוע(גם לי בא אחד כזה כחול מדהים שיש לו גם בקבוק מים בפנים פשוט מדהים "תראי מה יש לי בפנים תותי" פתח הקטנטן את התיק והראה לי היה שם כריך חום מחיטה מלאה עם ביצה ואבוקדו מושקע היתה שם שקית ירקות פרוסים יפה יפה היה שם תפוח ועוגיות קוואקר עם צימוקים שאני אפיתי לו הבוקר (הוריו נמנעים מלתת לו שוקולד אן סןכרים) לא היה שם במבה לא היו שם חטיפי שוקולד ולא ביסלי ולא פסק זמן מה זה הייתי גאה בהוריו המקפידים עימו על תזונה איכותית ובריאה
אז אחרי הנישוקים והברכות שלי למתוק שנורא רצה שאתלווה אליו לגן אבל לא יכולה עדין בשל הרגל ישבתי עם עצמי לרגע וחשבתי: וואהו גם אני התחלתי לפני שבועיים כיתה חדשה עם מירי פה באינטרנט שלום כיתה א' שלי עם מירי כי גם אחרי שלש שנים אני עדין חשה כמו שנה ראשונה אצל מירי ושטרם עליתי כיתה אבל בשביל זה יש שנה חדשה מלאת אתגרים ושאיפה להתכוצצות וחיטובים ויהיו הפתעות וכמו שאומר נומיק'ה- המון כיף ומשחקים חדשים ויש מה לשאוף כשרואים את ההתלהבות וההתרגשות של הקטנטנים המתוקים האלה וגם אני מתרגשת לקראת שנה חדשה מלאת שינויים והפתעות מבורכות אז בשמי ובשם נומיק'ה שמכיר כבר את מירי מהסיפורים שלי(שלא יזדקק לה אני מקווה מקרוב )
שלום כיתה א' לכל האמיצים מתמידים והחדשים שבחרו לקחת אחריות ועשייה לשם שינוי אוהבת טולי edited by toly on 9/1/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|