הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » התחלות חדשות -הסתו בפתחנו !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/09/2011 18:05

dany
dany
חיוך את מקסימה
וכפי שכבר כתבתי לך פעם האופטימיות שלך ממש מדבקת
אוהבת
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2011 18:05

קרנושה
קרנושה
חנושקה, את תלמידה למופת♥
ואני לחלוטין קוראת את האופטימיסטית שבך ובהחלט יכולה לומר שהכללללללל מאחורייך. קיימת ותמיד תהיה הסתגלות בכל מצב איך שלא
מסתכלים על זה אבל את תראי שהכל הכל יסתדר לך. רק תמשיכי לחייך ולהאמין♥כי את האמונה אף אחד לא יכול לקחת ממך.
נשיבוקים וסופשבוע נפלא ורגוע♥
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2011 16:44

דרך המלך
דרך המלך
חיוך מהלב כל הכבוד!
אכן אין על מירי שלנו ועל המסגרת וההרצאות שלה שלא נמצא בשום מקום ....
ומי שעושה רואה תוצאות
שתהיה שבת שלום והמון בריאות
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2011 16:12

אקורדיאון
אקורדיאון
כיף כיף לקרוא,תמיד לראות את חצי הכוס המלאה.
ישר כח על הירידה,רק מוכיח שאפשר לרדת גם ללא בלוטה וכפי שמירי אומרת הבלוטה היחידה הבעייתית
היא הפה.

0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2011 12:55

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקירות,
לכולכן אני מאחלת שנת לימודים פוריה וטובה. שנה של בריאות למי שלומדת או יש לה צאצאים שלומדים. כמה מרגש היום הראשון? כבר כתבתי כאן כמה הייתי מתרגשת בכל שנה עם ילדי.נכדותי עדיין לא בגנן, אולי בתחילת 2012 תהיינה. עד אז אני מאושרת שיש כבר סתוו. יש כבר חצבים ובעיקר בעיקר החל חודש אלול חודש הסליחות חודש של חשבון נפש לדעתי, ואני בהחלט עושה את זה עם עצמי.
אני שעברתי ניתוח בבלוטת התריס ביוני, "מתרגלת" לגופי החדש. קודם כל פחות 5 ק"ג בזמן יחסית קצר אבל זה לא הכל. גופי מתרגל לאט לאט למצב של "אין בלוטה" והתחליף של הבלוטה גם לו לוקח זמן לעבוד נכון עם גופי. אבל אני שמחה ואיני מתלוננת. כמובן ששינוי במזג האויר כמו למשל אמש כשירד גשם, גורם לכל מיני רגישויות להופיע, אבל מקבלת באהבה את הכל יודעת שהכל יסתדר בע"ה בזמנו. צריך סבלנות. ובעיקר להקשיב לגוף. אני לכן לומדת אותו מחדש כדי שלא אגזים ולא "אתנפל" על כל מה שאני עושה בחיים ואגזים ואז תבוא העייפות הגדולה כפי שקרה לי בימים האחרונים.
מאחלת אני לכולנו שסוף השבוע בפתח, לשמור על האיזון באכילה, (אני קצת הגזמתי הבוקר) אבל יודעת מה לעשות עם זה בצהריים עכשיו. חוץ מזה ישר מהמחשב פני למטבח לבשל ארוחה כיד המלך בנוסח מירי בלקין על פי מתכון שלנו. העיקר לשמור על החיוכים ובריאות טובה ולהמשיך בדרך שאין לנו אחרת

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » התחלות חדשות -הסתו בפתחנו !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!