05/09/2011 17:43
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה! יישר כוח!! כל הכבוד לך! תמשיכי העשייה המבורכת שלך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 17:17
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד וכה לחי מורידה בפניך את הכובע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2011 07:30
 אשירה Posts: 4292
|
יישר כוח!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2011 04:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ועל כך אומר לך יקירתי יישר כח וכן יש עוד אנשים טובים באמצע הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2011 16:19
 נינוש Posts: 1442
|
טלי מתוקה גאה בך, גאה שיש אנשים כמוך בארץ וגאה שאני מכירה אותך. את תגיעי רחוק רחוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2011 15:58
 1103 Posts: 5022
|
טל יקרה אומנם לא פרטת,אך מבין השורות הבנתי שאת עושה עבודת קודש כל הכבוד והיקר לך נילי♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2011 15:51
 toly Posts: 898
|
למרות כל הסערות שעוברות על מדינתינו בעת האחרונה וגלי המחאות הרבים בכל נושא וסוגיה ושוב אייטם על שורל'ה ושוב צילום על מרגול העולם התחתון והעולם העליון והנה שוב אנו בפתחו של ראש חודש אלול רוצה לשתף אתכם בחוויה מרגשת שטומנת בחובה תקווה גדולה למדינה ולנו כאזרחים טובים השבוע ובמיוחד ביומיים האחרונים יצא לי להיפגש במסגרת פעילות מסויימת שאני מקיימת לנגישות לבעלי מוגבלויות שונות מספר גורמים בכירים במשק הישראלי. ואותם טייקונים נכבדים שעומדים כרגע בעין הסערה התקשורתית ישבו והאזינו לשמנדמודה החיכנית ואף עשו עימה סיור שטח ברשת מסוימת(אסור לי להזכיר שם מטעמי פרסום באתר) ולא רק שהבטיחו אלא גם מקיימים ועושים פרוייקט מדהים בנושא הנגישות לבעלי מוגבלויות ותאמינו לי שמבחינת הרגולציה המתהווה בימים אלה הם לא חייבים להשקיע אלפי ורבבות שקלים( בניית רמפה לכיסא גלגלים מעלית קולית לעיוורים מערכת שמע לכבדי שמיעה-עלויות לא זולות) הם עושים זאת כי איכפת להם כי רמת המודעות עלתה בארץ וגם הבינו שכדאי ורצוי לתת שירות טוב יותר לכולם כי זה גם תורם לכלל הציבור שעסק נגיש=עסק מרוויח אז היום בזמן גשם שוטף(כן ירד הבוקר גשם ברעננה) כשעמד לידי מנכ"ל אחד הארגונים הגדולים במשק ואמר לי טל אני ממש מתרגש מהמערכות שהצגת בפנינו ואני הולך על זה בכל הסניפים אמרתי בליבי -יש עוד תקווה ורגישות בקרב אנשי ארצנו המשך יום קל ובשליטה ומי שלא עושה את השיטה של מירי עד לחגים- פשוט מפסיד אוכל טעים ומשביע דווחים אישיים על גיזרה ירידה ואהבה-בהמשך השבוע אוהבת טולי edited by toly on 8/31/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|