הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הדרך אל האושר-המלצה לספר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/09/2011 18:08

קרנושה
קרנושה
אני שמחה שאתן נהנות. באופן כללי מוכנה להעניק את כל הטוב שייש בי אז תקחו את הכל ממני באהבה גדולה ובכיף.
אלו דברים שמירי מדברת עליהם תמיד, אבל כל העולם הולך לשם..אפילו כותבים ספרים על חיים טובים יותר וזה שזה רשום מול העיניים מסדר קצת את הראש ונחוץ להרבה
אנשים. אז רק הנאות, רק שמחות ובעיקר דברים טובים בקרבנו♥ושהיה סופשבוע נפלא! ובשליטה!
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2011 16:46

דרך המלך
דרך המלך
תודה קרנושה על השתוף ...
מדהים
שתהיה שבת מקסימה
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2011 13:37

אסתי ברוך
אסתי ברוך
מדהימה אוהבת אותך♥♥♥

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
31/08/2011 10:44

נחושה
נחושה
תודה יקירה ששיתפת אותנו
אלו אבות המזון של חיינו
נשיבוקיםםםםםםםםםםםם
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2011 23:00

אקורדיאון
אקורדיאון
תודה קרנושי,א,ב,של החיים.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2011 22:39

קרנושה
קרנושה
miribelkin כתב:
יקירתי היפה את גורמת לי להרגיש ממש מחוננת......
על כל זה ועוד אנחנו מדברים בהרצאות האחרונות תודה רבה.
לילה טוב אוהבת מירי

נכון מאד! את מלכה ומלכה מחוננת♥אוהבת אותך תודה על הרצאה מדהימהההההההההה ועל מי שאת מיליון דולר!!
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2011 21:55

miribelkin
miribelkin
Administrator
יקירתי היפה את גורמת לי להרגיש ממש מחוננת......
על כל זה ועוד אנחנו מדברים בהרצאות האחרונות תודה רבה.
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2011 21:21

סיסי 17
סיסי 17
מקסים קרנושה יקרה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2011 16:20

dany
dany
תודה קרנושה נשיבוקיםsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2011 14:16

קרולין
קרולין
קרנושה יפה שלי,
תודה רבה על השיתוף. תמיד כיף לקרוא טיפים ועצות לאושר ואיכות חיים.
נשיקותתתת חמותתתתת וחיבוקי גדול
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2011 10:50

קרנושה
קרנושה
בוקר אור לכל הפורום הקסום♥
המח שלי והרגש, הנפש והנשמה בתקופה האחרונה עסוקים במחשבות טובות..מחשבות על מציאות ועל דברים
שאני רוצה להיות ולעשות שאהיה גדולה.
ויש לא מעט דברים שאני רוצה לעשות אבל שלב שלב. הדרך רצופה בעבודה והתמסרות מוחלטת וכולנו יודעים שבלי זה אין תוצאות.
חלק מכל השינוי הוא המלחמה בקילוגרמים המיותרים כמובן, שאינו קל ואני מאמינה גדולה בקצב,
ובכך שלכל אחד יש את המומנטום שלו וגם לשם עוד אגיע, עם מדריכה כזו..אין שום דאגה בליבי!

אז יוצא לי המון לקרוא לאחרונה, כל מיני כתבות וכל מיני ספרים של פסיכולוגיה, ניו-אייג' וכו'.
כחלק מטרספורמציה ושינוי פנימי בראש ובראשונה אני מרגישה בתוך מערבולת של תובנות שאותם אני רק רוצה לחלוק ולשתף.

הבוקר למשל, התיישבתי עם עיתון הלאישה שהגיע אתמול כמדי שבוע,
ויש מדור של לאשה ספרים שפרסם ספר שנקרא הדרך אל האושר, אותו כתבה סוניה ליובומירסקי-פרופסורית לפסיכולוגיה, אחרי מחקר רב שנים בנושא.
יש כתבה על הספר ובצידה 6 עצות לחיים שמחים מתוך הספר אותם פרסמו ואני מעלה זאת על הכתוב בכדי שכולם יוכלו להנות:

הכירו תודה-כשאנחנו מכירים תודה, שמחים בחלקנו, סלחניים ואמפתיים, אנחנו נוטים פחות לדיכאון. נסו לראות בכל דבר את הפן החיובי.
אם אתם כותבים, נסו לכתוב יומן ולתעד בכל יום שלושה או חמישה דברים שמשמחים אתכם (הבוילר תוקן, הלחמנייה הייתה ממש טעימה, הפרחים נפתחו);
טלפנו או כתבו למישהו שאתם חייבים לו תודה, והודו לו.

טפחו אופטימיות-דמיינו עתיד שבו כל הציפיות שלכם מתגשמות-כתבו כל מה שעולה בדמיונכם. זהו סוג של טיפוח שרירי האופטימיות,
והכתיבה עשויה להביא אתכם לתובנות חדשות. כשאתם מציבים לעצמכם מטרות, נסו לחלק אותן לתת מטרות ולבחור דרכים להגשים אותן-
זה יחזק את האמונה שלכם ביכולתכם. זהו מחשבות פסימיות אוטומטיות, אלה חוסמות אתכם.

הימנעו מהשוואה-אנחנו אמנם לא יכולים לא לשים לב אם יש אנשים סביבנו יותר עשירים, מצליחים או מושכים מאיתנו, ורובנו נוטים להסתכל מעלה,
ולהרגיש קטנים ונחותים. מומלץ לשוחח עם אדם אוהד ומפרגן שיאיר את חייכם באור חיובי יותר, ויגרום לכם להעריך נכונה את הישיגכם.
ערכו רשימה של מצבים ואנשים שמעוררים בכם מחשבות שליליות והימנעו מקרבתם, כשם שאנשים שנגמלים מעישון נמנעים ממצבים שמעודדים אותם לקחת סיגריה.

השקיעו בקשרים חברתיים-הפגינו נדיבות - זה לא בהכרח מצריך כסף או זמן, ולא מחייב יציאה מהבית. מדובר בגישה הבסיסית כלפי בני הזוג, הילדים, ההורים וכו'.
ותרו למישהו על התור בסופרמרקט; פנו למישהו דרך בכביש בלי להתרגז; פנו זמן לבילוי עם אנשים שיקרים לכם, להתעניין במה שחשוב להם, לשתף אותם
במה שקורה בחייכם; הביעו חיבה-בטאו את הערצתכם והערכתכם, תמכו בקרובים לכם; שתפו אותם בחיים הפנימיים שלכם.

למדו לסלוח-מחשבות על נקמה, התחשבנות וכולי מפריעות לנו להיות מאושרים. נסו לחוש אהדה כלפי מי שפגע בכם ולראות את המצב מבעד לעיניו.
אל תחשבו כל כך הרבה - מחשבות טורדניות על הפגיעה מפריעות לחיי היומיום, וחשוב לאמץ טכניקות של הסחת דעת מהן.

תחיו בהווה-נסו להעריך, ליהנות ולנצור את מה שיש לכם כרגע, בלי לחשוב בכל רגע נתוון על הצעד הבא.
נסו ליהנות גם אם עדיין לא הגשמתם את מטרותיכם. היו פתוחים לחוויות חדשות, אל תפסיקו ללמוד (ספרדית, סריגה, בישול יפני, הרכבת פאזלים).
נהלו את שעות הפנאי שלכם בתבונה.

כולנו הריי יודעים את הכל. אבל כשזה מופיע מול העיניים זה מתזכר אותנו היכן נרדמה העשייה שלנו וזה מאד נחוץ לדעתי.
והכי נכון היה לחלוק את זה אתכם באהבה גדולה♥שיהיה יומקסיםםםםםםםםםםםם ומלא אור לכולם!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הדרך אל האושר-המלצה לספר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!