01/09/2011 18:23
 קרנושה Posts: 3420
|
כרם ברוכה המצטרפת! המון הצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2011 15:39
 1103 Posts: 5022
|
כרם יקרה נעים להכיר עוד חברה לפורום הנפלא הצלחה רבה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2011 07:26
 דרך המלך Posts: 5707
|
כרם יקרה ברוכה הבאה וים של הצלחהההההההההההההההה..... משפט יפה לפתוח ולסגור את הפה.. אהבתי!!! יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2011 07:23
 אשירה Posts: 4292
|
כרם כתב:
תודה לכן על המילים החמות, גם אני לצערי במסגרת האינטרנט כרגע, ולא מצליחה להגיע למירי, מה שמצריך עוד יותר אומץ במעמד השקילה (שאפשר לדחות אותו מיום ליום ליום ליום כשאת לבד בבית מול עצמך ומול המשקל). אבל החלטתי כחוק להכריח את עצמי לדבר ולהתעמת עם מי שסביבי, כי כמו שמירי אמרה: מה שאני לא מדברת - אני אחר כך אוכלת בריבית דריבית. אני כבר עושה את זה כמה ימים, זה לא קל...אנשים גם נורא רגילים שאני "נוחה לבריות" (ורעה לעצמי) אז הם מופתעים שהתחלתי לפתוח את הפה. ותראו איזה יופי: לפתוח את הפה (=לדבר) זה בעצם לסגור אחר כך את הפה (=לבלוס) שיהיה יום טוב ושבוע מצויין ומירי, אני חייבת לך ביקור באחד החוגים בקרוב קרוב  )
כרם יקרה, העלית נקודה חשובה, ישנם אנשים שלוקחים לעצמם את החופש להגיד הכל ולפעמים להטיח גם דברים קשים ופוגעים. לעומתם אחרים שוקלים כל מילה, לא מבקרים ולא עונים, כדי לא לפגוע ולא לעורר זעזועים, ואז זה מצטבר בפנים וזה יוצא בצורה אחרת שמזיקה לבריאותנו. לא קל לשנות אופי אבל חשוב לנו ללמוד לא לאפשר שיפגעו בנו. מאחלת לך המון הצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2011 15:49
 dany Posts: 19819
|
מקסים...........קלעת בול
כרם כתב:
תודה לכן על המילים החמות, גם אני לצערי במסגרת האינטרנט כרגע, ולא מצליחה להגיע למירי, מה שמצריך עוד יותר אומץ במעמד השקילה (שאפשר לדחות אותו מיום ליום ליום ליום כשאת לבד בבית מול עצמך ומול המשקל). אבל החלטתי כחוק להכריח את עצמי לדבר ולהתעמת עם מי שסביבי, כי כמו שמירי אמרה: מה שאני לא מדברת - אני אחר כך אוכלת בריבית דריבית. אני כבר עושה את זה כמה ימים, זה לא קל...אנשים גם נורא רגילים שאני "נוחה לבריות" (ורעה לעצמי) אז הם מופתעים שהתחלתי לפתוח את הפה. ותראו איזה יופי: לפתוח את הפה (=לדבר) זה בעצם לסגור אחר כך את הפה (=לבלוס) שיהיה יום טוב ושבוע מצויין ומירי, אני חייבת לך ביקור באחד החוגים בקרוב קרוב  )
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2011 15:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כרם כתב:
תודה לכן על המילים החמות, גם אני לצערי במסגרת האינטרנט כרגע, ולא מצליחה להגיע למירי, מה שמצריך עוד יותר אומץ במעמד השקילה (שאפשר לדחות אותו מיום ליום ליום ליום כשאת לבד בבית מול עצמך ומול המשקל). אבל החלטתי כחוק להכריח את עצמי לדבר ולהתעמת עם מי שסביבי, כי כמו שמירי אמרה: מה שאני לא מדברת - אני אחר כך אוכלת בריבית דריבית. אני כבר עושה את זה כמה ימים, זה לא קל...אנשים גם נורא רגילים שאני "נוחה לבריות" (ורעה לעצמי) אז הם מופתעים שהתחלתי לפתוח את הפה. ותראו איזה יופי: לפתוח את הפה (=לדבר) זה בעצם לסגור אחר כך את הפה (=לבלוס) שיהיה יום טוב ושבוע מצויין ומירי, אני חייבת לך ביקור באחד החוגים בקרוב קרוב  ) אהבתי,יישר כח ובהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2011 12:24
 כרם Posts: 6
|
תודה לכן על המילים החמות, גם אני לצערי במסגרת האינטרנט כרגע, ולא מצליחה להגיע למירי, מה שמצריך עוד יותר אומץ במעמד השקילה (שאפשר לדחות אותו מיום ליום ליום ליום כשאת לבד בבית מול עצמך ומול המשקל). אבל החלטתי כחוק להכריח את עצמי לדבר ולהתעמת עם מי שסביבי, כי כמו שמירי אמרה: מה שאני לא מדברת - אני אחר כך אוכלת בריבית דריבית. אני כבר עושה את זה כמה ימים, זה לא קל...אנשים גם נורא רגילים שאני "נוחה לבריות" (ורעה לעצמי) אז הם מופתעים שהתחלתי לפתוח את הפה. ותראו איזה יופי: לפתוח את הפה (=לדבר) זה בעצם לסגור אחר כך את הפה (=לבלוס) שיהיה יום טוב ושבוע מצויין ומירי, אני חייבת לך ביקור באחד החוגים בקרוב קרוב )
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2011 12:19
 רבקה Posts: 8411
|
כרם ברוכה הבאה מירי שלנו והפורום זה גלגל הצלה מיוחד במינו הרצאותיה של מירי המופלאות נוגעות לכל אחת ואחת כל פעם מחדש כאילו הציצה וידעה לגעת בנקודות התורפה הן בדיאטה והן בשיעורי איכות החיים שיהיה לך בהצלחה יקירה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2011 11:14
 קרולין Posts: 6651
|
כרם יקרה, ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו. ריגשת אותי מאד בדברייך...זר לא יבין זאת! שיהיה לך ים ה צ ל ח ה בתהליך..... קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2011 18:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
כרם אני מזדהה עם כל מילה שלך. האמיני לי שגם לנו התהליך הזה לא קל ויש עליות וירידות בדיוק כמו שאת חווה אותם אבל למזלנו יש את המסגרת וגם כשאנחנו נמצאים בתקופה של ירידה המסגרת שומרת עלינו והשקילה מאוד חשובה, אם יש עליה מאוד חשוב לדעת זאת כדי לא להיות במצב של הכחשה. אני מחזקת את ידיך וממליצה לך בחום לגשת למירי כי אין דברים כאלה. את לא מבינה איזה כוחות תקבלי ממנה וזה יתן לך את הפוש להמשיך הלאה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2011 17:32
 dany Posts: 19819
|
כרם יקרה מבינה לליבך ולגופך וכמי שגם בתקופה האחרונה ממש יצאה מהמסלול, ומנסה בכל כוחה לחזור............ כדאי ללכת ולהתמודד, והלוואי והיתה לי היכולת להגיע לקבוצה של מירי ולא רק באינטרנט. היום אני מרגישה שאני מאד זקוקה למגע האישי. שיהיה לך ערב נפלא ומאחלת לך לחזור לדרך הישר!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2011 17:24
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
כרם מרגשת תציגי את עצמך לפני מחר ונדבר טוב ששיתפת ותישארי איתנו בפורום זה מאד עוזר.... להתראות שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2011 16:46
 כרם Posts: 6
|
רציתי להגיד תודה על הרצאה נהדרת השבוע בנושא שקרוב מאד לליבי ולגופי (לצערי) והוא בולמוסים. אני מודה ומתוודה שבתקופות טובות שבהן אני שומרת על התפריט ואוכלת מאוזן כמות הבולמוסים יורדת בצורה משמעותית ממש אחד לאחד כמו סדרה חשבונית. בתקופות פחות טובות כמו עכשיו, בדיוק כמו שאמרת בהרצאה כשאני נכנסת ללחץ ומתחילה לקזז זה רק מביא את ההתקף הבא! נתת לי המון כוח "להתחיל את השבוע מחדש", הרגשתי שאת מדברת ממש עליי ואליי, אגיע למעמד השקילה מחר בבוקר באומץ (ותאמיני לי שאני צריכה אומץ בתקופה האחרונה) - המון המון תודה. אין כמוך! כרם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|