27/08/2011 10:22
 רעותה Posts: 869
|
דני יקירתי , המון המון מזל טוב , שכל משאלותיך יתגשמו בהכל................... נשיקות , רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 10:15
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקירתי, יום הולדת שמח ים של בריאות, נחת, שמחה, אור ואהבה. את מאירה לנו את הפורום בנתינתך ובאישיותך המיוחדת . כל שתבקשי לו יהי . אמן. נשיקות וחיבוקים מכל הלב, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 08:10
 1103 Posts: 5022
|
דני יקרה במה אברך אותך ועוד ולא ברכוך. שיהיה לך היום יום כייף,שתחגגי בשמחה, . ושלא תבלי היום, כמו ביום הנישואין -במירפאה שהחיים יאירו לך פנים שתדעי רק נחת ואושר מהילדים והנכדים. שהדרך הארוכה למישקל- היעד תהיה קלה וכמובן כמובן תסתים בהצלחה. את אישה מקסימה וחברה נפלאה שאילולי הפורום לא הייתי יודעת על קיומה. אני מאחלת עוד המון שנים טובות ומאושרות החשוב מכל,בריאות טובה, וזו לא קילישאה. מזל-טוב ענק, יום הולדת שמח באהבה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 05:13
 dany Posts: 19819
|
בחזרה
אקורדיאון כתב:
וואווווו יקירתי איך את אומרת אין דבר שקורה סתם כך ואכן ללא ספק באמצעות הבית הזה נרקמה לה חברות אמיתית ובאמת כל כך יפה. ריגשת אותי מאוד.חבוק ענקקקקקקק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 05:05
 אקורדיאון Posts: 16382
|
וואווווו יקירתי איך את אומרת אין דבר שקורה סתם כך ואכן ללא ספק באמצעות הבית הזה נרקמה לה חברות אמיתית ובאמת כל כך יפה. ריגשת אותי מאוד.חבוק ענקקקקקקק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 04:59
|
אני מברכת על היום שבו נכנסת לפורום ועוד זוכרת איך כתבתי שארוך לי אקורדיאון ואכתוב אקו..............חחחחחחחחחח ובכלל לא ידעתי מה יתפתח כאן........... ומי אמר שאי אפשר לרכוש חברי אמת ברשת הוירטואלית. אז גם זכיתי להכירך באופן אישי והסתבר כי את מקסימה גם ברשת וגם במציאות. תודה לך יקירה וכל אשר אאחל לעצמי אאחל גם לך. שתהיה לנו שנה קלה יותר, מלאה עם הצלחות, כמה שפחות כישלונות ונפילות. ושתמיד תמיד תישאר לנו חברותינו היפה. בהמן אהבה נשיקות
אקורדיאון כתב:
דנושה חברתי היקרה! מאחלת לך מעומק הלב המון מזל טוב,בריאות אושר,נחת. מי יתן ותתגשמנה כל משאלות ליבך לטובה. המשיכי להיות מי שאת,מיוחדת מיוחדת. אוהבת מאוד ושולחת מליון נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 04:49
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דנושה חברתי היקרה! מאחלת לך מעומק הלב המון מזל טוב,בריאות אושר,נחת. מי יתן ותתגשמנה כל משאלות ליבך לטובה. המשיכי להיות מי שאת,מיוחדת מיוחדת. אוהבת מאוד ושולחת מליון נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 04:35
|
תודה מתוקה כל אשר אבקש אאחל לכולכן כאן בנות יקרות אשר עושות איתי את המסע הנפלא הזה. שבת שלום ונשיקות
דרך המלך כתב:
דני יקרה , מזל טוב ליום הולדתך אושר ועושר כושר ושליטה באוכל.. תמשכי להיות כמו שאת עם נתינה ופרגון אדירים... כל שתבקשי - לו יהי! נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 00:03
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקרה , מזל טוב ליום הולדתך אושר ועושר כושר ושליטה באוכל.. תמשכי להיות כמו שאת עם נתינה ופרגון אדירים... כל שתבקשי - לו יהי! נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|