הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היקרה, ההרצאה הצילה אותי - היכנסו...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/08/2011 16:17

dany
dany
תודה יקירה אכן אני חוזרת ומשננת כי לבסןף השינוי בוא יבוא............ןאתפטר מהגלגלים.................wink

קרולין כתב:
חיה יקרה,
אכן ה ר צ א ה מצויינת וחשובה ביותר ותמיד היא באה לנו בזמן.
שיהיה ים של הצלחה בתהליך.....
ולך דני יקירתי,
את תלמידה מחוננת גם במעשים ...ולא רק בתמיכה ועידוד זוכרת שגם מים באבן עושים חור.....
וכולנו ביחד באותה הסירה......
נשיקות ושבוע נהדרררר.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2011 15:56

קרולין
קרולין
חיה יקרה,
אכן ה ר צ א ה מצויינת וחשובה ביותר ותמיד היא באה לנו בזמן.
שיהיה ים של הצלחה בתהליך.....
ולך דני יקירתי,
את תלמידה מחוננת גם במעשים ...ולא רק בתמיכה ועידוד זוכרת שגם מים באבן עושים חור.....
וכולנו ביחד באותה הסירה......
נשיקות ושבוע נהדרררר.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2011 05:28

dany
dany
תודה מירי
יש לי מנחה נפלאה............. הלוואי ורק הייתי מיישמת את כל החוכמה הזו גם במעשים..............חחחחחחחחחח
אך אני יודעת שהרגע יגיע והאסימון ייפול, כי אין ברירה ואני לא מוותרת.

נשיבוקים

miribelkin כתב:
יהלה יקרה קיבלת דברי חכמה ועידוד נפלאים מדני היקרה
ואין לי אלא לאחל לך שבוע נפלא ובשליטה.....
אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 22:22

miribelkin
miribelkin
Administrator
יהלה יקרה קיבלת דברי חכמה ועידוד נפלאים מדני היקרה
ואין לי אלא לאחל לך שבוע נפלא ובשליטה.....
אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 20:07

dany
dany
תודה יקירה על הברכה
ואם הצלחת ולו במעט לעצור את השטפון הרי כבר עלית על דרך המלך.
מאחלת לך שבוע נפלא ושפוי שפוי.
נשיקות

חיה'לה כתב:
דני היקרה מאוד,
ראיתי רק עתה את תגובתך!! אין כמוך!! תמיד מרגיעה ומעודדת... אותי לפחות...
אז ראשית, מזל טוב ליום ההולדת שלך - מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!!
ובנוגע לדיאטה, לשמחתי הרבה הצלחתי לעצור את הבולמוס, וגם לשמור על מסגרת סבירה של אכילה.
אמנם אכלתי פחממות אחרי חמש, אך שמרתי על כמויות ופרופורציות.
המטחתי לעצמי לא לקלקל במוצ"ש, ומיום ראשון - אני שוב בשליטה לפי כל הכללים - יגורט, קוואקר ותפוח עץ בבוקר; פחממות וחלבון בצהריים (עם ירק), ובלי פחממות מחמש.
מקווה שאצליח!! אני חייבת לעצמי!!!
תודה על הכול,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 19:50

חיה'לה
חיה'לה
דני היקרה מאוד,
ראיתי רק עתה את תגובתך!! אין כמוך!! תמיד מרגיעה ומעודדת... אותי לפחות...
אז ראשית, מזל טוב ליום ההולדת שלך - מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!!
ובנוגע לדיאטה, לשמחתי הרבה הצלחתי לעצור את הבולמוס, וגם לשמור על מסגרת סבירה של אכילה.
אמנם אכלתי פחממות אחרי חמש, אך שמרתי על כמויות ופרופורציות.
המטחתי לעצמי לא לקלקל במוצ"ש, ומיום ראשון - אני שוב בשליטה לפי כל הכללים - יגורט, קוואקר ותפוח עץ בבוקר; פחממות וחלבון בצהריים (עם ירק), ובלי פחממות מחמש.
מקווה שאצליח!! אני חייבת לעצמי!!!
תודה על הכול,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2011 18:09

dany
dany
חיוש יקרה
לפני כניסת שבת אני מקווה שעוד תראי את התשובה שלי אליך.
כן כאלו אנחנו שומרים ממש צדיקים וקדושים....... וברגע מקלקלים, לא לכעוס , לא להצטער, לא להיות אומללים, יש לנו גם תכונות נפלאות שאין לאף אחד אחר.
ואכן ההרצאה של מירי בנושא הבולמוסים היא פשוט אדירה , בוקס לבטן, בעצם למה אנחנו עושים את זה לעצמנו, למה אנחנו עושים את הרע ביותר למי שצריך להיות הכי אהוב על עצמנו-אנחנו????????
אז תשובות הרי יש לרוב, אך פועל יוצא יש רק אחד!!!!!!!!
מהיום מנסים לשנות את הדפוסים, ובאמת לעצור רגע לפני ולחשוב, למה? האם אני צריכה? האם אני ממש ממש זקוקה? האם אין לי שום אפשרות לוותר? מה אני אפתור? מה אני אשיג?
אולי זרם המחשבות הזה יעצור את הנפילה ואת השטפון.
רוצה לספר לך סיפור קטן מהיום.
חגגנו היום אני בעלי והילדים בארוחת צהריים את יום הולדתי שהוא בעצם מחר, אך יצא לילדים יותר נוח היום.
ומהבוקר הייתי בהחלטה שאני לא חורגת ולא הורסת, כבר כמה ימים אני בשליטה ולא רוצה להרוס, וכך גם עשיתי הזמנתי עם הנכדה ארוחת בוקר ....מנה סטנדרטית טובה ומשביעה....... לכבוד יום ההולדת קיבלנו קינוח על חשבון הבית.............. נו אפשר להתפרע.נכון? ואני אמרתי לא ולא............. הם הזמינו............ ואני נשארתי בשלי אפילו לו ביס בכדי לא לפתוח את המתוק..........
חזרנו הביתה והלכנו לנוח, צלצול בדלת , התעוררתי בבהלה........... מי שהיה כבר הלך, אך אני כבר לא יכולתי להירדם והנה הגיע רגע מפחיד.......אני מתחילה עם המחשבות........... אולי???????? משהו???
ואומרת לעצמי לא את לא צריכה.......בקיצור אחרי מלחמה ........ שום כלום חיכיתי לשעה ארבע שבה אני רגילה לסיים את הפחמימות עם כוס תה............ ובא לציון גואל.
עם כך הכל ממש אבל ממש בראש ובסרטים שאנחנו מריצים לנו בראש.
יקירתי את יכולה כפי שמירי יכולה כפי שכל אחת מאיתנו יכולה וכבר דיברנו על חוג הילדים.
אז מאחלת לך שבת נפלאה בילוי נעים היום בערב בשליטה מלאה ותחושה של ניצחון והתגברות.
מכל הלב
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2011 17:51

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד
מירי היקרה,
הייתי שבועיים בחופש והיה נפלא.
על אף כל האירועים, החגיגות, ימי ההולדת וכו' - שמרתי וירדתי ונראתי נפלא...
וביומיים האחרונים - פתאום לחץ, מתח, מועקה ועוד ועוד ועוד, ואני פשוט איבדתי שליטה, והתחלתי לאכול ולאכול כל מיני מתוקים שכבר לא נגעתי בהם חודשים...
סתם, נגעלתי ואכלתי, והיום שילמתי - ק"ג וחצי של עלייה.
עם זאת, בזכות ההרצאה שנגעה בי כל כך, כי דיברה בדיוק עיל מה שאני מרגישה, ומה שגרם לי לבולמוס (כן, אני שחקנית נהדרת, שמחה וצוהלת עם כולם, אך נחנקת מבפנים ושומרת לעצמי...), בזכותך מירי - הצלחתי לעצור את התהליך המטורף הזה.
היום כבר אכלתי שפוי ומאוזן, וכמובן פחממות עד השעה חמש (טוב האמת, חמש ורבע... מה לעשות? תליתי כביסה... אתם יודעים, אם כבר סוף סוף כיבסתי, אז זה אפילו יותר חשוב מהפחממות... סתם...)
בקיצור, הערב אני מוזמנת לחברים, והאוכל שם יהיה נפלא, אך אני לא מתכוונת להתחיל עם פחממות ולא לגעת בקינוחים - בשר וירקות בלבד!!
מירי היקרה, בשבילי, בשבילך ובכלל - חשוב לי מאוד להרגיש טוב ולהיראות טוב, ואני משקיעה המון בעניין, אז אין לי שום כוונה להפסיק ולקלקל...
ובכלל, אמרת משפט חשוב מאוד - ללמוד להרגיע את עצמנו כשאנחנו מאבדים שליטה - ואני הקשבתי למשפט כמה וכמה פעמים, מפני שהפסדתי יומיים וחצי, לא רק של דיאטה, מפני שלא ידעתי להרגיע את עצמי.
אמנם יצאתי לבלות, והכול היה כאילו כרגיל, אבל אם הייתי מדברת קודם, מבקשת עזרה קודם מחברים (מה שעשיתי בסופו של דבר), הכול היה יותר קל, והיום הייתי ק"ג פחות ולא ק"ג וחצי יותר.
אז תודה לך מירי על הכול, שתהיה לכולכם שבת נהדרת, וד"ש לענת - שתהנה מאוד מאוד...
שלך, חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היקרה, ההרצאה הצילה אותי - היכנסו...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!