31/08/2011 00:26
 otriB Posts: 2
|
חבל על הזמן toly, את כ"כ צודקת.. חומוס פיתה וכל החברים יכולים באמת לגרום לאיבוד שליטה זמני . יש מצב זה גם נובע מאכילת חומוס קנוי לרוב - וזה בגלל שאין בו את כל הרכיבים התזונתיים הדרושים לגוף. בתכל'ס? מאז שעברתי להכנה בייתית, אני מכינה את החומוס של יכין , ויש לי פחות דחפים של רעב ו"פתיחת תיאבון".
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 15:33
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה את ממש נכס לפורום כתיבה אמיתית קולחת, ממש תענוג. יהיה בסדר דיאטה זה נדנדה, ואנחנו משחקים עליה ביחד. שבוע נפלא ובשליטה, תרגישי טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 15:26
 מיכל שרון Posts: 1318
|
טולי יקרה, איזה כיף שוב לקרוא אותך פה (: החלמה מהירה יקרה ותודה על החיוכים שהתחייכו לי ממך. שבוע נהדר פורטונה (;
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
טולי ,ראשית מאחלת לך החלמה מהירה . באשר לצונאמי ,קראתי וראיתי את עצמי לפני שבוע, אבל עמדתי בגבורה מולו והכנעתי אותו, כמובן שילמתי מחיר אבל אנחנו כאן וחוזרים למסלול,קרה וכנראה עוד יקרה, החשוב לקבל נכון את התהליך והדרך שאף אחד לא הבטיח שקלה היא. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 18:16
 dany Posts: 19819
|
טולי מתוקה הצונאמי הגיע בכדי שאת תגיעי לתובנות!!!!!!!! ועכשיו את נטולת אויבים ושוב יוצאת לדרך חמושה ברוח קרב להצליח!!!!!!!! שבת שלום יקירה ואכן עוד מעט סתיו ולכולנו יהיה קל יותר לנשום. בריאות והחלמה מהירה ובשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 15:55
 נינוש Posts: 1442
|
טלי חמודה, מזמן לא קראתי את הגיגייך, שמחה שאת עושה מהלימון לימונדה כל הכבוד על הנחישות, מחזיקה לך אצבעות שבת שלום מתוקה וחזרת רכיבה מהירה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 15:49
 toly Posts: 898
|
חברים וחברות יקרים לא על פי סדר הכותרת אך מספר הגיגים ותופיני בינה של השבוע האחרון בראש ראשונה רב תודות לגילי בלקין היקר על הסבלנות האדיבות והשירות המדהים ברישום לדיאטה באינטרנט למי שטרם קרא את החדשות בתקשורת פה אני מקורקעת מזה שבוע ימים עם רגל וקרסול נקוע וסדק ותתפלאו דוקא לא על הפנים החלטתי בזרוע נחושה ומוח אמיץ שזו תהיה תקופה מדהימה להחזיר חובות של שומנים לעצמי וגם למירי ונרשמתי לדיאטה באינטרנט אם מוחמד לא יכול להגיע למירי מירי מגיעה אל השמנדמודה באמצעות האינטרנט ואיזו הרצאה מדהימה השבוע מירי ממש הכה את המוןמחה ובהתאם למשאת נפשי פשוט אין מילים לתאר את ההאזנה והצפייה שלי בך בהרצאה באינטרנט מודה ומתוודה זלגו לי הדמעות על כל מילה ושטות ענקית שלא הספקתי לשמוע אותה אמש למה תשאלו? כי כל השבוע שמרתי נפלא ועל פי תפריו רושמת שותה עסוקה עם המחשב מתעלמת מהכאבים ולמרבית הפלא שלווה ורגועה עם הפחמימות עד 17 כל כך רגועה שהמתנתי בסבלנוץ ובחיוך אמש למעלה משעה ורבע לביקורת אצל האורתופד ואיך שנכנסתי אליו לרופא המקסים הזה(דרום אפריקאי במוצאו הרבה שנים בארץ עם סבלנות של פיל מאפריקה 9 פירגנתי לו על הסבלנות למרות יום העבודה הארוך- והמתיש שלו מסתבר שזהו החודש הכי עמוס של נפילות ותאונות המביאות אל האורתופד אוף קייצר עוד לפני שהוריד את החבישה המרופדת שאלתי אותו בחיוך רחב: פול מה צריך להיעשות על ידי כדי שארכב בעוד שבוע? הוא פשוט פרץ בצחוק והודיע לי שאני "מקלקלת לו את העבודה" אבל צחוק צחוק זה הוביל למספר פתרונות מיידים שחלקם כבר התחלתי לעשות אמש בלילה לבד באמבטיה(שבכלל הפכה לאחרונה למקום יצירתי ומגרש המשחקים שלי 9 על כך באייטם נפרד) ובשבוע הבא בע"ה אתחיל פיזיותרפיה ושמי לא בז'י'זנסקייה אם אינני רוכבת בשבת הבאה קודם בבית ואחר כך בחוץ ולמה אני כל כך מאריכה בסיפור הזה לא בשביל להראות לכם כמה אני אמיצה ומדהימה ממש לא זאת הכוונה אבל התרחיש הזה מאוד מתחבר לי על מה שמירי דיברה השבוע-כוחו של רצון כוחה של נחישות לא לפחד ולהסתכל לבולמוס בעיניים וכאן הגיעה שעתו של סמי ר הגדול יום חמישי פותחת שמנדמודותכם הנאמנה את האינטרנט לקריאת תפריט יום חמישי ולמראה הפיתה בחומוס לשעת צהריים הוציאה מקירבה שאגות גיל ושמחה שטרם נשמעו בפתחו של הירקון לא זוכרת מתי אכלתי מאז שאני אצל מירי וגם לפני כן פיתה ועוד עם חומוס אבל בהזמנה המהירה שעשיתי מהשופרסל שלידי ויבורך מי שפתח אחד כזה בשכונה לא היה להם פיתות מקמח מלא אז ביקשתי שישלחו לי את הלחמניות מחיטה מלאה של ברמן ואת החומוס הכי טוב שיש להם יש לנו סמיר הגדול של צבר ענתה הקופאית החייכנית והאדיבה בטלפון אוקיי תשלחי ביקשתי וגם מלפפונים חמוצים ושאר ירקות מה אגיד לכם בנות ובנים יקרים ממש חגיגה בסנוקר פרסתי יפה 2 לחמניות חומות וטריות ומרחתי חומוסב התאם למותר עם מלפפון חמוץ עירית עגבניות חסה עגבניות שרי עם זעתר והתמוגגתי כפי שמזמן לא התעלפתי מאוכל ומה זה שבעתי ואף הוספתי לקינוח קרטיב דל קלוריות של 12 ק' אבל ואבל וממש חבל זה פתח לי צונאמי של נסראללה אללה ירחמו בלילה בצאת הכוכבים שעה 2:30 בחצות הליל יצאה לה שמנדמודה לטייל ברחבי המקרר קומה קומה סרקה מיששה ובדקה את הסחורה פשוטו כמשמעו טורנדו או צונאמי איך שתקראו לזה חמוץ מתוק_יוגורט עם אוכמניות) אגוזי ברזיל קעוד קרטיב לימון קרנבל של פחמימות וחייאס בבטן חבל על הזמן את המים שתיתי בסוף,,,, אני יודעת למה זה קרה אני יודעת שזו אכילה רגשית על משהו שהתפוצצתי אמש עם עצמי ואחרי ששמעתי את מירי היום באינטרנט הרמתי טלפון למי שהייתי צריכה עימו לדבר קבענו פגישה ליום ראשון ואז רווח לי בנשמה אז כן רצוי להיות אמיצים ולדבר ולומר את האמת גם עם אנשים סגורים ומופנמים שקשה לנו לדבר עימם מלב אל לב והכי חשוב מבחינת מה ששמעתי היום בהרצאה לא לתעל את הכעס הדאגה החרדה והכאבים הפיזים לאוכל זה לא שווה את המחיר שאחרי והיום יום חדש שולטת באוכל המקרר ריק מאויבים ואוכל טעים וצבעוני מוכן כבר לשבת שבת נפלאה חברים שבת רגועה לנפש ולקיבה ברוך השם שחודש אב מסתיים ומרקורי חוזר למסלולו ) ואנו מתקרבים לסתיו ושנה חדשה לימי ההולדת של הבתולות(אפיל'ה אני ועוד מקצת היקרות פה) וימים טובים ואופטימים נכונו לכולנו אוהבת אתכם טולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|