27/08/2011 18:27
 קרנושה Posts: 3420
|
חיוך מהלב כתב:
למירי היקרה שנת הלימודים תחילת ספטמבר תמיד מרגשת אותי. כך עליתי משנה לשנה עם בני וכל שנה היתה התרגשות עד האוניברסיטה וגם הלאה. השבוע הוא שבוע אחרון לחופשת הקיץ, ואכן כשרואים את כל האביזרים הנלווים להתחלות חדשות, זה מעורר זכרונות אצל כולנו. ומה אני מאחלת לכולנו? לכל מי שכותב כאן באתר והרי כולנו תלמידים שלך מירי, קודם כל מאחלת אני שנעבור את הסופשבוע בשמירה על האוכל כפי שצריך, שנתחיל את השבוע האחרון כשבוע טוב ומקסים. והעיקר שנוכל כולנו להכנס ל"שנת הלימודים" החדשה עם ירידות ושמירה על משקלנו כי החגים גם כן מגיעים עוד מעט ועלינו להשתדל כפי שהתחייבנו בפנייך ולפני עצמנו. בקיצור בריאות והצלחה בהמשך הדרך שתמיד מנחה אותנו להמשיך, לא להרים ידיים ובהחלט לדעת שאין דרך אחרת עבורנו השמנמודים/ות. בהצלחה לכולנו
אמן חנהל'ה, על כל המילים שלך♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 16:51
 dany Posts: 19819
|
אמן ואמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חיוך מהלב כתב:
למירי היקרה שנת הלימודים תחילת ספטמבר תמיד מרגשת אותי. כך עליתי משנה לשנה עם בני וכל שנה היתה התרגשות עד האוניברסיטה וגם הלאה. השבוע הוא שבוע אחרון לחופשת הקיץ, ואכן כשרואים את כל האביזרים הנלווים להתחלות חדשות, זה מעורר זכרונות אצל כולנו. ומה אני מאחלת לכולנו? לכל מי שכותב כאן באתר והרי כולנו תלמידים שלך מירי, קודם כל מאחלת אני שנעבור את הסופשבוע בשמירה על האוכל כפי שצריך, שנתחיל את השבוע האחרון כשבוע טוב ומקסים. והעיקר שנוכל כולנו להכנס ל"שנת הלימודים" החדשה עם ירידות ושמירה על משקלנו כי החגים גם כן מגיעים עוד מעט ועלינו להשתדל כפי שהתחייבנו בפנייך ולפני עצמנו. בקיצור בריאות והצלחה בהמשך הדרך שתמיד מנחה אותנו להמשיך, לא להרים ידיים ובהחלט לדעת שאין דרך אחרת עבורנו השמנמודים/ות. בהצלחה לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 16:46
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 16:41
|
בהצלחה לכולנו תלמידות מחוננות........... שלעיתים צריכות תזכורת!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 15:37
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה תלמידה מחוננת ויקרה הנה השבוע מתחילה שנת הלימודים גם בחוגים של מירי בלקין....בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 14:37
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין כתב:
מצטרפת בחום... בהצלחה לך ולכולםםםםםםםםםם. בהכלללללללללל נחושתי את לא מספיקה להפתיע....  אהבתי. נשיקות ושבת שלום. קרולין.
בכיף יקירה, הפתעות שוברות שיגרה ובוודאי הפתעות מתוקות ואוהבותתתתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 12:26
 סיסי 17 Posts: 618
|
איחתכם באהבה גדולה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 11:01
 tutit Posts: 2431
|
חחח מזכירה לי את עצמי יש לי מחקים וניירות מכתבים ותמיד הייתי בטוחה שאעביר לבת שלי והנה גם אני עם 2 בנים......... מחכה שהגדול יהיה בכיתה א' ושוב אקנה את כל הטושים עטים קלמרים תיקים חחחגם אני נהנית מכל זה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 10:28
 רעותה Posts: 869
|
שנה מקסימה לכולם , הכי כיף כל הקניות והריח של הדברים החדשים . אתמול הבאתי לבני את האוסף מחקים שלי , שהיה שמור באותה קופסה מאז... אצל אימי בבית . זה היה מרגש ומאוד נוסטלגי . מי היה מאמין שכילדה זה יהיה גם לבן שלי ..... מה לעשות פעם חשבתי שאני אשמור שתהיה לי בת אבל אחרי 2 בנים ... שיהנה. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 05:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
אכן איזה כיף זה! גם אני אתמול קניתי לי ספר חדש וראיתי את כל הילקוטים, הקלמרים, הטושים והמחברות, היומנים והלוחות שנה וזה ממש עושה חשק לחזור לתקופת בית הספר. אז הנה אוטוטו גם מתחילה סמסטר חדש עם הרבה חומר חדש ומעניין. כיף! כמה אני אוהבת את כל היומנים הטושים וכו ולא אחת מפנקת את עצמי בהם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 14:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
שתתחדשנה תמיד ושהשנה שמתחילה לכל התלמידים באשר הם תהיה שנה פוריה ומוצלחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 13:49
 קרולין Posts: 6651
|
מצטרפת בחום... בהצלחה לך ולכולםםםםםםםםםם. בהכלללללללללל נחושתי את לא מספיקה להפתיע.... אהבתי. נשיקות ושבת שלום. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 12:16
 רבקה Posts: 8411
|
בהצלחה לכל החוזרים לספסל הלימודים ובהצלחה לאלו שממשיכים ולא נטשו את השיעורים לכולנו שתהיה שנת עשייה מוצלחת♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 10:57
 קרנושה Posts: 3420
|
אכן איזה כיף זה! גם אני אתמול קניתי לי ספר חדש וראיתי את כל הילקוטים, הקלמרים, הטושים והמחברות, היומנים והלוחות שנה וזה ממש עושה חשק לחזור לתקופת בית הספר. אז הנה אוטוטו גם מתחילה סמסטר חדש עם הרבה חומר חדש ומעניין. כיף!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 10:23
|
איזה כייף מחברות חדשות,......... יומנים חדשים....... התרגשות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 07:59
 ענת Posts: 3849
|
תתחדשי יקירתי ובהצלחה שתהיה שנה פוריה לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 07:59
 נחושה Posts: 6982
|
זהו עוד 6 ימים חוזרים ללימודים היתה קייטנת קיץ נהדרת והימים החמים חלפו בנעימים מאחלים לכם ולכולנו שנת לימודים מוצלחת ולעלות כתה ושתתחדש עלינו שנת עשיה, בריאות ושמחה גדולה  אני באופן אישי מתחדשת ביומן אכילה לרישום יומיומי סופשבוע נפלא אוהבת ומעריכה...תודה רבה רבה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|