26/08/2011 04:50
 dany Posts: 19819
|
קרולין יקירתי מצטרפת אליך בכל מילה, האכילה הרגשית היא בעוכרינו..... ואני מתייחסת יותר לנקודה של כיסוי הרגש והדחקתו למטה למטה לתחתית ע"י דחיסת האוכל, כי זו התחושה שלי שאני בבולמוסים, תחושה של דחיסה ודחיפה. הרצאה משובחת, ללא כחל וסרק, האמת על השולחן ללא פחד, מירי היא לא רק המנחה הכי טובה בארץ כי היא קודם כל חברה, רק חברה יכולה לספר כל כך בגילוי לב על דברים אינטימיים כפי שהיא סיפרה הפעם, רק חברה אמיתית פותחת כך את ליבה לפנינו ללא כל חשבון. כל הכבוד על האומץ, נותנת דוגמא וכוחות לפעול, כי לכולנו יש את אותן הבעיות, אולי הן מקבלות אצל כל אחד איזה לבוש אחר, אך במהות הן ממש אותן בעיות......מי עם הילדים, מי עם ההורים, אחים, חברים, בני זוג, ומכסים על הבעיות, ומדחיקים וזוללים. מירי אהובה אני מצדיעה לך ,את באמת אחת ויחידה. אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 19:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהחלט אין מה להוסיף לדברייך קרוליין את רשמת בדיוק את מה שאני מרגישה... החוג הזה הוא פשוט איכות חיים לכל דבר... ומירי מדהימה מדהימה..... כל הרצאה שונה מקודמתה ויותר טובה ומוצלחת... כמו שרשמת כולנו באותה הסירה וביחד נצליח שתהיה לך שבת קסומה והחלמה מהירה לליהי נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 18:39
 קרולין Posts: 6651
|
תודה לכולכן כולנו ביחד באותה הסירה והביחד שלנו הוא חלק בלתי נפרד מההצלחה בתהליך. ולך מירי יקירתי, תודה רבה על הדאגה לליהי , היא מאד מקוררת, מצוננת ומשתעלת ולכן לא הגיעה אתמול. אין כמוך! אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 09:28
 1103 Posts: 5022
|
קרוליין יקרה אני מתחברת ומצטרפת לכל מה שכתבת.בעבר לא הבנו מה היה הצורך שלנו באכילה למרות שלא היינו רעבות. כיום מירי מאירה את עינינו.הרי בכל מצב בו אנו השמנמודים החמודים נמצאים,באם אנו עצובים משועממים כועסים ובעיקר שמחים ומאושרים אנו לא חושבים פעמיים ומספקים עצמנו באכילה שלא לצורך.כפי שמירי העלתה בהרצאה אנו אוכלים אכילה רגשית ולא מתוך רעב אמיתי,אך כיום אני מבינים שעלינו לבדוק לעצור ולהחליט האם אנו באמת רעבים,או שזה צורך רגעי.אם נדע לישם את ההבחנה נרויח כולנו בגדול גם נפשית וגם פיזית,הרי נפש וגוף חד הם. יום מקסים סוף שבוע נפלא בתבונה ובשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 09:08
 רייצ'ל Posts: 1323
|
אחרי כל המילים שקרוליין כתבה כמעט ואין לי מילים להוסיף מסכימה עם כל מילה שלה לי ההרצאה הזו נגעה מאד מאד ללב ולקחתי איתי כמה משפטים וכבר מיישמת אותם בחיי היום יום תודה מירי יקרה אצלך זה לא רק חוג לדיאטה אלא זה בית ספר של החיים באהבה רבה והערכה על כל מה שאת עושה בשבילנו רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 07:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
אתן ממש מפעילות את כל החושים שלי ואת חוסר הסבלנות לצפות כבר בהרצאה אבל אין ברירה, מחכה לערב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 04:45
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרולין יקירתי כמו בכל יום חמישי בבוקר הנאה צרופה לקרוא אותך וכמובן את כרגיל מייצגת אותי בכל מילה. יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 01:26
 ליאת חדווה Posts: 96
|
כל מילה בסלע ....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 23:55
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה תודה רבה מה קרה שביתך היקרה לא היגיעה, שכחת לספר לי....מקוה שהכל בסדר. אתן מדהימות. אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 22:11
 קרנושה Posts: 3420
|
כמו תמיד אי אפשר שלא להסכים איתך אהובתי היפה♥והמרגשת. אין לנו מקום אחר ואין לזה מחיר. נשיקות חמות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 22:07
 קרולין Posts: 6651
|
ביותר! כמה ששמעתי אותה בעבר את תמיד מצליחה לרענן , לחדד, לחדש ולרגש כל פעם מחדשששששש אין כמוך! מתחברת מאד לכל מילה שלך! אנחנו אוהבים לאכול ובעיקר האכילה שלנו היא ר ג ש י ת, קצת קשה ...יאללה לאוכל, קצת עצוב יאללה לאוכל, קצת לא מסתדר יאללה לאוכל, הוא זמין ,הוא מנחם, הוא מפצה...וזה כמובן בדיוק לרגע....אח"כ בא התיסכול, המירמור והלמה הרסתי ???!!! ומה לעשות שאין פתרון קסם ואין זבנג וגמרנו ...זה הכל פונקציה של זמן, תירגול, עבודה מאומצת, השקעה יום יומית ו ה ת מ ד ה בתהליךךךךךך. ה"קורס" הזה מסתבר הוא לכל החיים ומכאן ומכל הלב שלי, אין מחיר לחוג שלך, אין מחיר לשיטה שלך ואין מחיר לתהליך הזה שאנחנו עוברים ב י ח ד. אין לו מחיר. תודה לך על כל הנתינה, האהבה, הדאגה לכל אחד ואחת מאיתנו. את ה -מטפלת/מדריכה/מורה/מאמנת מס' 1 בעולם! אין לך מתחרים!!!! בנוסף, הקוקו כ"כ יפה לך זה ממש צעיר ושובב , שינוי מרענן. אוהבת ומעריכה מאדדדדדדדדד שלך, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|