27/08/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
דניאלה אני מזדהה עם כל מילה שכתבת. ישבתי וצפיתי בהרצאה והבנתי שכמה שעברתי שינויים בחיים במהותי כאדם אני עדיין יכולה להסתכל בלבן של העניים ולהודות שאני אדם בודד וסגור שמעדיף עדיין להשאיר הכל בבטן, בינו לבין עצמו ולא הכל אני באמת פותחת ומציפה החוצה. אכן, העבודה עוד רבה אבל אני לפחות יודעת שאני בדרך הנכונה. הרצאה מכוננת ואין כמוך מירי, תודה על הכל. ילדה יקרה כתיבתך זו רק מוכיחה שאת מודעת וזו תחילת דרך לשינוי גם במישור הזה שקשור ישירות למשקלנו. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 05:11
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקרה אני מאמינה כי המקום הזה , הפורום הזה, נתן מקום ובמה לכל אלו שקשה להם לדבר פרונטלי........ וכן לפרוק ולהוריד מעל ליבם. וקוראת באמת לכל מי שאין בו את הכוחות לעשות זאת כאן!!!!!!! העיקר לא להשאיר את הרעל בגוף.
אשירה כתב:
שאפתנית כתב: דניאלה אני מזדהה עם כל מילה שכתבת. ישבתי וצפיתי בהרצאה והבנתי שכמה שעברתי שינויים בחיים במהותי כאדם אני עדיין יכולה להסתכל בלבן של העניים ולהודות שאני אדם בודד וסגור שמעדיף עדיין להשאיר הכל בבטן, בינו לבין עצמו ולא הכל אני באמת פותחת ומציפה החוצה. אכן, העבודה עוד רבה אבל אני לפחות יודעת שאני בדרך הנכונה. הרצאה מכוננת ואין כמוך מירי, תודה על הכל. שאפתנית יקרה, את תמיד משדרת פתיחות, צחוק והומור, וכאב לי לקרוא איך את מרגישה. אני, כאדם די סגור, ביישן ולא חברתי במיוחד, מאז ילדותי תמיד הייתה לי חברה הכי טובה שאיתה הרגשתי בנוח לדבר. גם היום יש לי חברת נפש אחת, השניה נפטרה לצערי באופן פתאומי לפני כשנה והשאירה חלל ענק. אינך מתארת לך כמה זה משחרר ומזכך את הנפש כשיש לך עם מי לחלוק רגשות, טובים וגם רעים (כי אנחנו הרי לא קדושים). אין לזה תחליף. זאת פשוט בריאות לשמה. אני כבר לא מדברת על אכילה רגשית, עצם המתח שגורמים לנו רגשות שליליים כמו כעסים מודחקים, תסכולים, דאגת יתר לקרובים לנו ועוד, הם מקור בדוק להתפתחות מחלות למיניהן. אז איני נותנת לך כאן עצות כי מבנה האישיות של כל אדם הוא שונה, אבל לי זה מאוד עוזר, אוהבת מאוד,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2011 05:07
|
dany כתב:
ראיתי ושמעתי את ההרצאה אתמול............ דמעות שטפו את עיני........... שני תיאורים פשוט תיארו את מה שקרה אצלי השבוע ........... כאילו מירי היתה בתוך עורי או ההיפך.......... סיפור הילדים וסיפור הגב. ואני מסכימה עם מירי לא מהיום ...... כבר שנים אני בתיאוריה שחייבים לדבר ולא להשאיר בבטן, שאם לא כן הבטן הולכת ותופחת. אך תיאוריה לחוד ומעשים לחוד..... אצלי בכל אופן, ועדיין יש מקומות שאני לא מדברת ולא מוציאה............. והבטן אכן גדלה............תרתי משמע.............. מירי פשוט אישה מלאת חכמת חיים, אין מה לעשות אוספים את החוכמה עם החיים ועם השנים, אך היכולת שלה להעביר את המסרים הללו הלאה היא יכולת מופלאה. הרצאה מהחיים על החיים, שמקבלת טוויסט בנושא הדיאטה אך היא למעשה נכונה לכל דבר ומעשה בחיינו. יישר כוח מירי אוהבת לא נותר אלא להצטרף לכל מילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 18:29
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
דניאלה אני מזדהה עם כל מילה שכתבת. ישבתי וצפיתי בהרצאה והבנתי שכמה שעברתי שינויים בחיים במהותי כאדם אני עדיין יכולה להסתכל בלבן של העניים ולהודות שאני אדם בודד וסגור שמעדיף עדיין להשאיר הכל בבטן, בינו לבין עצמו ולא הכל אני באמת פותחת ומציפה החוצה. אכן, העבודה עוד רבה אבל אני לפחות יודעת שאני בדרך הנכונה. הרצאה מכוננת ואין כמוך מירי, תודה על הכל.
שאפתנית יקרה, את תמיד משדרת פתיחות, צחוק והומור, וכאב לי לקרוא איך את מרגישה. אני, כאדם די סגור, ביישן ולא חברתי במיוחד, מאז ילדותי תמיד הייתה לי חברה הכי טובה שאיתה הרגשתי בנוח לדבר. גם היום יש לי חברת נפש אחת, השניה נפטרה לצערי באופן פתאומי לפני כשנה והשאירה חלל ענק. אינך מתארת לך כמה זה משחרר ומזכך את הנפש כשיש לך עם מי לחלוק רגשות, טובים וגם רעים (כי אנחנו הרי לא קדושים). אין לזה תחליף. זאת פשוט בריאות לשמה. אני כבר לא מדברת על אכילה רגשית, עצם המתח שגורמים לנו רגשות שליליים כמו כעסים מודחקים, תסכולים, דאגת יתר לקרובים לנו ועוד, הם מקור בדוק להתפתחות מחלות למיניהן. אז איני נותנת לך כאן עצות כי מבנה האישיות של כל אדם הוא שונה, אבל לי זה מאוד עוזר, אוהבת מאוד,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 14:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלה אני מזדהה עם כל מילה שכתבת. ישבתי וצפיתי בהרצאה והבנתי שכמה שעברתי שינויים בחיים במהותי כאדם אני עדיין יכולה להסתכל בלבן של העניים ולהודות שאני אדם בודד וסגור שמעדיף עדיין להשאיר הכל בבטן, בינו לבין עצמו ולא הכל אני באמת פותחת ומציפה החוצה. אכן, העבודה עוד רבה אבל אני לפחות יודעת שאני בדרך הנכונה. הרצאה מכוננת ואין כמוך מירי, תודה על הכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 04:35
 dany Posts: 19819
|
ראיתי ושמעתי את ההרצאה אתמול............ דמעות שטפו את עיני........... שני תיאורים פשוט תיארו את מה שקרה אצלי השבוע ........... כאילו מירי היתה בתוך עורי או ההיפך.......... סיפור הילדים וסיפור הגב. ואני מסכימה עם מירי לא מהיום ...... כבר שנים אני בתיאוריה שחייבים לדבר ולא להשאיר בבטן, שאם לא כן הבטן הולכת ותופחת. אך תיאוריה לחוד ומעשים לחוד..... אצלי בכל אופן, ועדיין יש מקומות שאני לא מדברת ולא מוציאה............. והבטן אכן גדלה............תרתי משמע.............. מירי פשוט אישה מלאת חכמת חיים, אין מה לעשות אוספים את החוכמה עם החיים ועם השנים, אך היכולת שלה להעביר את המסרים הללו הלאה היא יכולת מופלאה. הרצאה מהחיים על החיים, שמקבלת טוויסט בנושא הדיאטה אך היא למעשה נכונה לכל דבר ומעשה בחיינו. יישר כוח מירי אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 07:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
היום בערב אשמע ואראה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 04:49
|
EFF כתב:
עצות נפלאות ותובנות חדשות...ואני, אחרי כ"כ הרבה שנים מוצאת כל כך הרבה חידושים בדבריה של מירי. כל שבוע לומדת משהו חדש..לא פלא שאני קוראת לחוגים "האוניברסיטה של החיים".. אמת ויציב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 23:52
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה יקירתי מימך ומאד אנשים יקרים שכבר 24 שנים מלווים אותי בקבוצות, זה מרגש לשמע, שאתם נהנים ומחכימים. לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 22:11
 קרנושה Posts: 3420
|
מצטרפת לכל מילה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 22:08
 tal_f Posts: 900
|
מסכימה. אכן שוב ושוב להיות במודעות ולא להשתמש באוכל כמיכסה לרגשות...כל כך נכון...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 21:54
 קרולין Posts: 6651
|
ממש ככה ! כל שבוע לומדים משהו חדש איזה כיףףף לנו! נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 20:15
 EFF Posts: 6417
|
עצות נפלאות ותובנות חדשות...ואני, אחרי כ"כ הרבה שנים מוצאת כל כך הרבה חידושים בדבריה של מירי. כל שבוע לומדת משהו חדש..לא פלא שאני קוראת לחוגים "האוניברסיטה של החיים"..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|