26/08/2011 05:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים  אך להיכנס למכנס קטן יותר, ולחולצה הדוקה יותר............ זה כייף עולמי, אז שבא לנשנש....... ולהתנפל מירי אומרת:" עצרי, חשבי, תספרי עד 10, אולי עד 100  " ואני אומרת no more בהצלחה יקירותי שבת שלום וזה תלוי רק בנו. רק לעשות והחלום מתממש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2011 04:43
 dany Posts: 19819
|
אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים אך להיכנס למכנס קטן יותר, ולחולצה הדוקה יותר............ זה כייף עולמי, אז שבא לנשנש....... ולהתנפל מירי אומרת:" עצרי, חשבי, תספרי עד 10, אולי עד 100 " ואני אומרת no more בהצלחה יקירותי שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 10:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
זו הדרך, הכל נעשה בצעדים קטנים, בשינויים מינוריים שמובילים להצלחה הגדולה. tal_f כתב:
צריך לזכור שיתרונות הדיאטה עולים על החסרונות ... אני כל הזמן חושבת שכל צעד קטן, כל התגברות על חשק מקדם אותי ...ולחזק את עצמי במחשבות חיוביות. המון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 10:57
 talime Posts: 48
|
בלונדה, גם לי יש שעה קשה מאוד בערך בשלוש ארבע, כשחוזרת מהעבודה והתינוק מתעורר- אני צריכה לגייס את כל הכוחות להיות אנרגטית איתו כשרק בא לי לישון... אני שומרת לי קפה ךשעה הזו ומתפללת שזה ירגיע את השד. כל הכבוד לך! טלי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 10:34
 tal_f Posts: 900
|
צריך לזכור שיתרונות הדיאטה עולים על החסרונות ... אני כל הזמן חושבת שכל צעד קטן, כל התגברות על חשק מקדם אותי ...ולחזק את עצמי במחשבות חיוביות. המון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 10:21
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה עשית זאת והשארת את התיסכול מאחורייך שיתמודד עם עצמו איזה הרגשה עילאית הא? ממשיכה באותמה מתכונת ועוברת גם את השבת בגבורה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 09:49
|
נאבקת אתמול בחשק אבל הרווחת. יפה שהצלחת להתגבר ואני מקווה שעם הזמן החשק הזה יעבור. שיהיה לך בהצלחה גם היום! בלונדה.... כתב:
מירי ובנות יקרות!!! תודה על העידוד והתמיכה. יום חמישי נפתח ואתמול המשכתי באוצה מתכונת אכלתי את התפוח בבוקר ואת היוגורט עם הקוואקר בחמש עם כוס נס קפה זו ממש הקלה!!! אני יכולה לומר לכם שבערב היה לי לא קל . אכלתי ארוחת ערב סלט גדול ובעצתה של מירי הקפצתי קוביות של גבינה צפתית חמישה אחוז וזרקתי על הסלט וביצה קשה ליד והיה לי טעים מאוד וכוס תה לסגור את הארוחה אבלללללל לא הייתי רגועה בכללל הרגשתי שמה שיבוא ליד שיש לו טעם מתוק אני אבלוס בקיצור הלכתי לישון מתוסכלת אבללל קמתי היום רעננה עם בטן שטוחה אז היה שווה.... מאחלת לכולכן יום טוב נשיקותתתת אוהבתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 09:46
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מירי ובנות יקרות!!! תודה על העידוד והתמיכה. יום חמישי נפתח ואתמול המשכתי באוצה מתכונת אכלתי את התפוח בבוקר ואת היוגורט עם הקוואקר בחמש עם כוס נס קפה זו ממש הקלה!!! אני יכולה לומר לכם שבערב היה לי לא קל . אכלתי ארוחת ערב סלט גדול ובעצתה של מירי הקפצתי קוביות של גבינה צפתית חמישה אחוז וזרקתי על הסלט וביצה קשה ליד והיה לי טעים מאוד וכוס תה לסגור את הארוחה אבלללללל לא הייתי רגועה בכללל הרגשתי שמה שיבוא ליד שיש לו טעם מתוק אני אבלוס בקיצור הלכתי לישון מתוסכלת אבללל קמתי היום רעננה עם בטן שטוחה אז היה שווה.... מאחלת לכולכן יום טוב נשיקותתתת אוהבתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2011 05:18
 ענת Posts: 3849
|
איזה יופי גאה בך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 23:48
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יופי כל הכבוד, גאה בך תמשיכי כך אל תישברי......אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 22:35
 EFF Posts: 6417
|
בלונדה....בהצלחה...כמו שאני מכירה אותך, את יכולה "לעשות" את זה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 22:29
 קרנושה Posts: 3420
|
איזה יופי! סחתיקה עלייך. כל הכבוד♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 16:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדוש אכן תפעלי בשיתוף פעולה מלא עם גופך. המון המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 15:33
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדה יקרה, לאט לאט אבל בטוח ותעשי מה שמתאים לך ונכון אין כמו להקשיב לגוף ולשבץ את רצונותיו בלו"ז המתאים=בלי פחמימות מחמש.... שיהיה המון בהצלחה המשיכי כך והמשיכי לעדכן.... נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 13:57
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה אהובה כן כן את עכשיו עשית עם עצמך צעד קדימה ועוד יום יומיים תראי שיהיה לך הרבה יותר קל מתוקה מחשבותייך החיוביות עכשיו הם רק איך להצליח כל שינוי שאת עושה בגדר המותר תבורכי את חוזרת לשליטה ובגדול אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 13:44
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקרה תעשי רק מה שעושה לך טוב ומועיל עלית על דרך המלך שיהיה יום נפלא הצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 13:20
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקרה, תעשי כל מה שעושה לך טוב!!! רק ככה מצליחיםםםם להתמיד בתהליך.....צריך כל הזמן לחפש מה עושה לנו טוב . בהצלחהההההההה רבההההה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 09:38
|
המשך יום מוצלח בלונדה וכל הכבוד על האילתורים. כל עוד זה עובד בשבילך אז תמשיכי. אני לוקחת את זה כטיפ עבורי כי כמוך גם אני לא זקוקה כל כך לארוחת הבוקר. אני ערה מחמש וחצי בבוקר ועד עכשיו עם כוס נס קפה ועדיין לא רואה באופק שאני מגיעה ליוגורט ולתפוח כי אני לא מרגישה רעב. אז אולי באמת כדאי שאשאיר בעתות מצוקה את היוגורט והקוואקר לשעה 16:30. תודה והמשך יום טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 09:10
 dany Posts: 19819
|
כבר כתבנו שכל אחת שמוצאת לה פטנט שעוזר לה תבורך העיקר להצליח לתמרן את הזמנים הקשים. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 08:57
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם, יום רביעי כבר והשבוע ממש עף לו. מיום שני אחרי השקילה אני בשליטה מלאה! התחלתי לשתות חזרה את המים והתה אחרי הרבה מאוד זמן ששתיתי בלחץ כוס מים ליום אז כבר אני רואה את השינוי בזה שאני הולכת להתפנות המון!!! ואולי זה מוזר להגיד אבל אני מרגישה כאילו ירדה ממני קצת הנפיחות. אני חייבת לומר לכם שזה ממש לא קל והשעה הקשה שלי היא בערך בין ארבע לחמש אחר הצהריים . אתמול למשל בבוקר לא הספקתי לאכול כמו שצריך את ארוחת הבוקר של היוגורט והתפוח אז מה שעדיתי וגיליתי שזה מאוד עוזר לי לשעה הקשה של אחר הצהריים זה שאכלתי תפוח ככה תוך כדי נסיעה(אני לא ממש רעבה בבוקר והרבה פעמים אני אוכלת כדי להגיד אכלתי) ובשעה חמש עם כוס תה ליד אכלתי את היוגורט עם הקוואקר וסוכרזית. נראה לי אני אאמץ את הרעיון..זה ממש הקל עליי. בדר"כ אני מחפשת ומחפשת מה לנשנש ותמיד איכשהו אני מוצאת והרגשתי אתמול לא רגועה בכלל פתחתי ארונות וסגרתי הלכתי וחזרתי ודיברתי לעצמי כל הזמן שהחלטתי משהו ואני חייבת לעמוד בו, אז זה רעיון מצוין לכל מי שמרגישה כמוני. יום רביעי יוצא לדרל יאלה שיהיה בהצלחה לכולםםם ז
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|