24/08/2011 16:22
 קרנושה Posts: 3420
|
סיסי 17 כתב:
מוכרחים זה השיר שמתנגן לי בראש בנושא הדיאטה ואיכות החיים רק יצאתי לחופשה קצרה וכמה קשה החזרה.... מנגינת החיים , השיגרה , הבית ,העבודה ,הילדים שיהיו בריאים וכמובן הדיאטה הרי היא לכל החיים הקורס הבלתי נגמר , סיפור שאיננו נגמר לא קל לי...בכלל מנסה ולא פשוט בכלל קצת כמו גמילה , אחרי השטרודל, השניצל והקרם שניט שאכלתי ו"הצטקצקתי "בסופ"ש כן ...הרשיתי לעצמי למרות שאני רחוקה ממשקל היעד אין לי אופי? יש לי !!! כנראה שבנושא הזה אני נכנעת ...נופלת וקמה כן ... אני לא ממש רובוט ,כן ותירוצים?...יש תמיד בקיצור ,מחר ב"ה נראה מה יהיה על המאזניים ? שנהיה רק בריאים ושמירי שלנו המדהימה ,תהיה לנו בריאה עד 120 ואיזה מזל שיש לנו מסגרת ואת הפורום הנפלא הזה ששומר עלינו ,שיהיו רק בשורות טובות אמן אוהבת סיסי 
צודקת יפה שלי. בהכל. רק בשורות טובות..אמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 15:35
 נחושה Posts: 6982
|
מסכימה לגמרי.....זאת המנגינה הנכונה...של אופטימיות והתמדה בהצלחה יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 13:16
 קרולין Posts: 6651
|
סיסי יקירתי, כל מילה בסלע! מזללללללללללללללללללל גדוללללללללללללללללל שאנחנו במסגרת וביחד עם מירי האחת והיחידה בתהליך הזה......מזללללללללללללללל! מאחלת לך ים של הצלחה בהכלללללללללללללללל. נשיקות ,חיבוקים וחיזוקיםםםםם קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 13:13
 רבקה Posts: 8411
|
סיסי'לה אהבתי את שכתבת ובטוח יהיה בסדר לאט לאט והשגרה תתנגן לה בהנאה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 11:04
 1103 Posts: 5022
|
סיסי יקרה כולנו נמצאים באותה מציאות נמצאים במסגרת יוצאים ממנה וחוזר חלילה הדייאטה והיעד אליו אנו שואפים - ההרזיה, הינם חוט מקשר בין כולנו,זוהי מציאות חיינו. יום נפלא וחזרה קלה לשיגרה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 09:40
 סיסי 17 Posts: 618
|
תודה חברות יקרות יהיה בסדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 08:49
 רייצ'ל Posts: 1323
|
סיסי יקרה, כמה קשה לחזור לשיגרה אבל אין בררה מוכרחים אין בררה אחרת סומכת עליך שאת יכולה באהבה רבה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 06:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
אכן כך מתנגנת לה ממגינת חיינו. שנצליח אמן לשליטה מלאה.. יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 06:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
מסכימה עם כל מילה ומאחלת אמן!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 05:31
 dany Posts: 19819
|
אכן סיסי זוהי מנגינת חיינו וכמה טוב שיש לנו את המסגרת המעודדת והמנחמת שיהיה לך יום נפלא ופגישה נפלאה עם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 04:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
סיסי 17 כתב:
מוכרחים זה השיר שמתנגן לי בראש בנושא הדיאטה ואיכות החיים  רק יצאתי לחופשה קצרה וכמה קשה החזרה.... מנגינת החיים , השיגרה , הבית ,העבודה ,הילדים שיהיו בריאים וכמובן הדיאטה הרי היא לכל החיים הקורס הבלתי נגמר , סיפור שאיננו נגמר לא קל לי...בכלל מנסה ולא פשוט בכלל קצת כמו גמילה , אחרי השטרודל, השניצל והקרם שניט שאכלתי ו"הצטקצקתי "בסופ"ש כן ...הרשיתי לעצמי למרות שאני רחוקה ממשקל היעד אין לי אופי? יש לי !!! כנראה שבנושא הזה אני נכנעת ...נופלת וקמה כן ... אני לא ממש רובוט ,כן ותירוצים?...יש תמיד בקיצור ,מחר ב"ה נראה מה יהיה על המאזניים ?  שנהיה רק בריאים ושמירי שלנו המדהימה ,תהיה לנו בריאה עד 120 ואיזה מזל שיש לנו מסגרת ואת הפורום הנפלא הזה ששומר עלינו ,שיהיו רק בשורות טובות אמן  אוהבת סיסי  מסכימה עם כל מילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 22:05
 סיסי 17 Posts: 618
|
מוכרחים זה השיר שמתנגן לי בראש בנושא הדיאטה ואיכות החיים רק יצאתי לחופשה קצרה וכמה קשה החזרה.... מנגינת החיים , השיגרה , הבית ,העבודה ,הילדים שיהיו בריאים וכמובן הדיאטה הרי היא לכל החיים הקורס הבלתי נגמר , סיפור שאיננו נגמר לא קל לי...בכלל מנסה ולא פשוט בכלל קצת כמו גמילה , אחרי השטרודל, השניצל והקרם שניט שאכלתי ו"הצטקצקתי "בסופ"ש כן ...הרשיתי לעצמי למרות שאני רחוקה ממשקל היעד אין לי אופי? יש לי !!! כנראה שבנושא הזה אני נכנעת ...נופלת וקמה כן ... אני לא ממש רובוט ,כן ותירוצים?...יש תמיד בקיצור ,מחר ב"ה נראה מה יהיה על המאזניים ? שנהיה רק בריאים ושמירי שלנו המדהימה ,תהיה לנו בריאה עד 120 ואיזה מזל שיש לנו מסגרת ואת הפורום הנפלא הזה ששומר עלינו ,שיהיו רק בשורות טובות אמן  אוהבת סיסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|