24/08/2011 22:16
 tal_f Posts: 900
|
כך כך מבינה. גם אני צריכה להחזיר חוב של קילו. ובאמת רק ביומים אחרונים בגלל סיבות שונות לא אכלתי מסודר וכבר קילו יותר. ועוד יותר מתסכל אם זה לאחר שמירה. אבל "קטן" עלינו , אנו רצות מרתון לא ריצה למרחקים קצרים. אנו נמשיך לשמור כי באמת אין ברירה אחרת ונעשה כמיטב יכולתנו... מקווה שאת שותפה להחלטותי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 22:09
 קרנושה Posts: 3420
|
אתן כאלו קסומות כל אחת ואחת מכן..מרגשות ברמות שאי אפשר לתאר! כמות האהבה והתמיכה שאין שום מקום אחר ולא יהיה כזה לעולם. תודה על כל מילה חמה, ריגשתן אותי מאד בתגובות שלכן. אוהבת המון♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 21:52
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה אהובה, כולנו איתך..... האוף אכן לא יעזור רק עשיה יומיומית ללא קשר לציפיות באשר לתוצאות, הן תגענה בזמן שלהן... מאמינה בך ואוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 21:52
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי, זה אכן מבאס אחרי שמשתדלים כ"כ רושמים ואין ירידה...אבל יפתי, זה יבוא לידי ביטוי ב"ה בשבוע הבא את תראי! תמשיכי לרשום ולשמור ואין אפס את תראי ירידה .!!! נשיקות חמותתת וחיבוקים אכן מגיע לך ולכולנו איכות חיים! בהצלחה רבהההה. קרולין. .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 21:20
 ענת Posts: 3849
|
יקירתי הגוף זוכר אז אל תתיאשי ירידה תראי שבוע הבא נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 20:51
 נינוש Posts: 1442
|
קרנושה יקרה, בטוח בטוח בשבוע הבא תראי תוצאה מכירה את זה טוב, אל תתיאשי וזה יגיע, מבטיחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 19:32
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה כתב:
טוב..אי אפשר לברוח מעצמך לשום מקום. רשמתי יפה באדיקות, אבל עליתי קילו. אני מאד מאד מאד מאוכזבת מעצמי ואתמול רציתי לבכות מרוב תסכול ובושה ממירי ובעיקר מעצמי. כי אני תקועה המון זמן, יש לי מוטיבציה ואני סופר עומדת מול מלאן פיתויים, אין לי אוייבים בבית, גם את הגלידה של שישי אני אוכלת בחוץ, עוגות לא מדברות אליי, ואני חזקה ונחושה אבל כנראה שאני לא יכולה להכתיב לגוף שלי בדיוק איך לנהוג כי יש לו את היכולות שלו. (נפיחות לפני מחזור ושאר ירקות). מירוש אהובתי כמובן יודעת ומרגישה היטב את אנשיה ודיברה איתי היום, החלטתי שאני ממשיכה ברישום באדיקות ובכנות מוחלטת, אני אוותר על המתוק בשבת ואשתדל מאד מאד מאד כי לאאאאאאאאאא בא לי להיות שמנמונת יותר. זה לא איכות חיים וזה לא מה שאני רוצה באמת. אני רוצה לחזור למידה 38 ולא בנעליים. אוףףףףףף. טוב האוף הזה לא יעזור. צריך להתמיד ולהמשיך לשמור חזק, אני לוקחת עוד שבוע רישום מי מצטרף אלי?
קרנושה יקירתי! אל תהיי מאוכזבת תמשיכי כמו שאמרת ברישום ואולי שבוע הבא תראי גם את הירידה של השבוע כי הגוף זוכר..........ויש לו סיבות משלו..........כמו שציינת אז בלי לחץ וייאוש.....ושוב כל הכבוד על הרישום וההתמדה.......את מחזקת אותנו♥ נשיקות ממני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 17:06
|
אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב: טוב..אי אפשר לברוח מעצמך לשום מקום. רשמתי יפה באדיקות, אבל עליתי קילו. אני מאד מאד מאד מאוכזבת מעצמי ואתמול רציתי לבכות מרוב תסכול ובושה ממירי ובעיקר מעצמי. כי אני תקועה המון זמן, יש לי מוטיבציה ואני סופר עומדת מול מלאן פיתויים, אין לי אוייבים בבית, גם את הגלידה של שישי אני אוכלת בחוץ, עוגות לא מדברות אליי, ואני חזקה ונחושה אבל כנראה שאני לא יכולה להכתיב לגוף שלי בדיוק איך לנהוג כי יש לו את היכולות שלו. (נפיחות לפני מחזור ושאר ירקות). מירוש אהובתי כמובן יודעת ומרגישה היטב את אנשיה ודיברה איתי היום, החלטתי שאני ממשיכה ברישום באדיקות ובכנות מוחלטת, אני אוותר על המתוק בשבת ואשתדל מאד מאד מאד כי לאאאאאאאאאא בא לי להיות שמנמונת יותר. זה לא איכות חיים וזה לא מה שאני רוצה באמת. אני רוצה לחזור למידה 38 ולא בנעליים. אוףףףףףף. טוב האוף הזה לא יעזור. צריך להתמיד ולהמשיך לשמור חזק, אני לוקחת עוד שבוע רישום מי מצטרף אלי? אני איתך יקירה המשיכי והתוצאות לא תאחרנה לבוא,את יודעת שהגוף מחליט מתי. נשיבוקים.
אכן טלוש. מזל עלייך מודל חיקוי שלנו♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 16:49
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
טוב..אי אפשר לברוח מעצמך לשום מקום. רשמתי יפה באדיקות, אבל עליתי קילו. אני מאד מאד מאד מאוכזבת מעצמי ואתמול רציתי לבכות מרוב תסכול ובושה ממירי ובעיקר מעצמי. כי אני תקועה המון זמן, יש לי מוטיבציה ואני סופר עומדת מול מלאן פיתויים, אין לי אוייבים בבית, גם את הגלידה של שישי אני אוכלת בחוץ, עוגות לא מדברות אליי, ואני חזקה ונחושה אבל כנראה שאני לא יכולה להכתיב לגוף שלי בדיוק איך לנהוג כי יש לו את היכולות שלו. (נפיחות לפני מחזור ושאר ירקות). מירוש אהובתי כמובן יודעת ומרגישה היטב את אנשיה ודיברה איתי היום, החלטתי שאני ממשיכה ברישום באדיקות ובכנות מוחלטת, אני אוותר על המתוק בשבת ואשתדל מאד מאד מאד כי לאאאאאאאאאא בא לי להיות שמנמונת יותר. זה לא איכות חיים וזה לא מה שאני רוצה באמת. אני רוצה לחזור למידה 38 ולא בנעליים. אוףףףףףף. טוב האוף הזה לא יעזור. צריך להתמיד ולהמשיך לשמור חזק, אני לוקחת עוד שבוע רישום מי מצטרף אלי? אני איתך יקירה המשיכי והתוצאות לא תאחרנה לבוא,את יודעת שהגוף מחליט מתי. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 16:48
|
שאפתנית כתב:
יקירתי, כתבתי לך שנפילות כאלו תמיד יהיו, התדירות תרד אבל הם תמיד יהיו כי אנחנו שמנמודים בראשנו נשאר תמיד ויש מן שחרור לחץ כזה אבל הנה, חזרת לשגרה והחזרה לרישום בהחלט עוזרת לשמור על שגרת השמירה אז טוב שחזרת לרשום. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: סיפרתי לכן לפני שבועיים בערך שיש לי פנקס ירוק חדש וקטן שהפכתי אותו לפנקס רישום ולהגיד לכן את האמת שמתחילת החודש אני רושמת ואני באמת מרגישה שהרישום שומר עלי. גם אם היו ימים שלא שמרתי ממש עדיין לא הפרזתי כי הכל מופיע על הדף וההתחייבות לרשום ולראות הכל שחור על גבי לבן עדיין משפיעה על מה שנכנס לפה כי לא כייף לראות שעל הדף רשומים דברים אסורים ולכן אני מסכלת כל הזמן בפנקס - חבל הצלה בשבילי. ממליצה בחום! גם אני עושה זאת בדבקות אבל לא מנע ממני משום מה ליפול חזק ומיד הפסקתי לרשום ,ממש ראש שמנמוד אמיתי. מאתמול חזרתי לרישום כי ברצינות זה כלי יעיל ביותר. מה שנכון נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 16:11
|
טוב..אי אפשר לברוח מעצמך לשום מקום. רשמתי יפה באדיקות, אבל עליתי קילו. אני מאד מאד מאד מאוכזבת מעצמי ואתמול רציתי לבכות מרוב תסכול ובושה ממירי ובעיקר מעצמי. כי אני תקועה המון זמן, יש לי מוטיבציה ואני סופר עומדת מול מלאן פיתויים, אין לי אוייבים בבית, גם את הגלידה של שישי אני אוכלת בחוץ, עוגות לא מדברות אליי, ואני חזקה ונחושה אבל כנראה שאני לא יכולה להכתיב לגוף שלי בדיוק איך לנהוג כי יש לו את היכולות שלו. (נפיחות לפני מחזור ושאר ירקות). מירוש אהובתי כמובן יודעת ומרגישה היטב את אנשיה ודיברה איתי היום, החלטתי שאני ממשיכה ברישום באדיקות ובכנות מוחלטת, אני אוותר על המתוק בשבת ואשתדל מאד מאד מאד כי לאאאאאאאאאא בא לי להיות שמנמונת יותר. זה לא איכות חיים וזה לא מה שאני רוצה באמת. אני רוצה לחזור למידה 38 ולא בנעליים. אוףףףףףף. טוב האוף הזה לא יעזור. צריך להתמיד ולהמשיך לשמור חזק, אני לוקחת עוד שבוע רישום מי מצטרף אלי?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 15:36
 נחושה Posts: 6982
|
נו..... עדכון בבקשה.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 09:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
יקירתי, כתבתי לך שנפילות כאלו תמיד יהיו, התדירות תרד אבל הם תמיד יהיו כי אנחנו שמנמודים בראשנו נשאר תמיד ויש מן שחרור לחץ כזה אבל הנה, חזרת לשגרה והחזרה לרישום בהחלט עוזרת לשמור על שגרת השמירה אז טוב שחזרת לרשום. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: סיפרתי לכן לפני שבועיים בערך שיש לי פנקס ירוק חדש וקטן שהפכתי אותו לפנקס רישום ולהגיד לכן את האמת שמתחילת החודש אני רושמת ואני באמת מרגישה שהרישום שומר עלי. גם אם היו ימים שלא שמרתי ממש עדיין לא הפרזתי כי הכל מופיע על הדף וההתחייבות לרשום ולראות הכל שחור על גבי לבן עדיין משפיעה על מה שנכנס לפה כי לא כייף לראות שעל הדף רשומים דברים אסורים ולכן אני מסכלת כל הזמן בפנקס - חבל הצלה בשבילי. ממליצה בחום! גם אני עושה זאת בדבקות אבל לא מנע ממני משום מה ליפול חזק ומיד הפסקתי לרשום ,ממש ראש שמנמוד אמיתי. מאתמול חזרתי לרישום כי ברצינות זה כלי יעיל ביותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 08:45
|
שאפתנית כתב:
סיפרתי לכן לפני שבועיים בערך שיש לי פנקס ירוק חדש וקטן שהפכתי אותו לפנקס רישום ולהגיד לכן את האמת שמתחילת החודש אני רושמת ואני באמת מרגישה שהרישום שומר עלי. גם אם היו ימים שלא שמרתי ממש עדיין לא הפרזתי כי הכל מופיע על הדף וההתחייבות לרשום ולראות הכל שחור על גבי לבן עדיין משפיעה על מה שנכנס לפה כי לא כייף לראות שעל הדף רשומים דברים אסורים ולכן אני מסכלת כל הזמן בפנקס - חבל הצלה בשבילי. ממליצה בחום! גם אני עושה זאת בדבקות אבל לא מנע ממני משום מה ליפול חזק ומיד הפסקתי לרשום ,ממש ראש שמנמוד אמיתי. מאתמול חזרתי לרישום כי ברצינות זה כלי יעיל ביותר.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 07:43
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד
על ההתמדה
שאפתנית כתב:
סיפרתי לכן לפני שבועיים בערך שיש לי פנקס ירוק חדש וקטן שהפכתי אותו לפנקס רישום ולהגיד לכן את האמת שמתחילת החודש אני רושמת ואני באמת מרגישה שהרישום שומר עלי. גם אם היו ימים שלא שמרתי ממש עדיין לא הפרזתי כי הכל מופיע על הדף וההתחייבות לרשום ולראות הכל שחור על גבי לבן עדיין משפיעה על מה שנכנס לפה כי לא כייף לראות שעל הדף רשומים דברים אסורים ולכן אני מסכלת כל הזמן בפנקס - חבל הצלה בשבילי. ממליצה בחום!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 07:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיפרתי לכן לפני שבועיים בערך שיש לי פנקס ירוק חדש וקטן שהפכתי אותו לפנקס רישום ולהגיד לכן את האמת שמתחילת החודש אני רושמת ואני באמת מרגישה שהרישום שומר עלי. גם אם היו ימים שלא שמרתי ממש עדיין לא הפרזתי כי הכל מופיע על הדף וההתחייבות לרשום ולראות הכל שחור על גבי לבן עדיין משפיעה על מה שנכנס לפה כי לא כייף לראות שעל הדף רשומים דברים אסורים ולכן אני מסכלת כל הזמן בפנקס - חבל הצלה בשבילי. ממליצה בחום!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 23:18
 יולי Posts: 754
|
בהצלחה, רישום תמיד עוזר, מניסיון, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 21:10
|
בהצלחה קרנושי ,מחכה לך הרצאה חזקה ביותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 18:34
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפתי, ברכות על המודעות הרבה והרישום ,ב ה צ ל ח ה היום בשקילה! עדכני בהמשך.... נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 18:13
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה בהצלחה הערב בשקילה ,כל הכבוד על הרישום אני גם משתדלת כל יום לרשום......... ובתקופות של רישום מלא התוצאות מדברות בעד עצמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|