הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » גם הקיבה נכנסה לשוק

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/08/2011 05:50

dany
dany
תודה יקירה
עם הגב הרבה יותר טוב, הלכתי אתמול לקבל עיסוי נפלא לא של ספא אלא עיסוי רפואי משולב עם אבנים חמות, אז יש עדיין רגישות קלה ומקווה שלא יתפס בחזרה........
ועברו להם יומיים מושלמים מבחינת האוכל, מקווה לעוד יום כזה............
ומאחלת לכולנו ימים קלים ושפויים.
באהבה

קרולין כתב:
אקו ודני יקרות,
מקווה ששתיכן מרגישות טוב יותר....וחזרתן למסלול...
כולנו נמצאים באותה הסירה וכן...לא לעולם חוסן. אנחנו מתמודדים עם האוכל והשומן האכזרי הזה יום יום ומזל גדוללללל שאנחנו עם מירי במסגרת וביחד. מזללללל.
זאת מציאות חיינו ואנחנו עושות כל הזמן במיטב יכולתנו ,למרות הנפילות שפוקדות אותנו מידי פעם, אנחנו ממשיכות הלאה את התהליך ואיך מירי שלנו אומרת הרוב טוב/ בסדר...והרוב ק ו ב ע !
אוהבת מחבקת ומחזקת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2011 05:48

dany
dany
הדס מתוקה
אין לנו ברירה אסור לוותר,
מישהי פה כתבה שבמקום לרזות במהלך הקיץ היא התעגלה וכך גם אני ואני סובלת שאני רואה את העודפים.............
אז חייבים חייבים לאסוף את כל הכוחות ולעצור את ההדרדרות במדרון, כל זמן שה"אסון" עוד קטן!!!!!!!!
מקווה שהיום ילך לך טוב יותר ויהיה מושלם על סופו.
חיבוקי

tutit כתב:
אקו ודני יקרות!
אקו מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב,כ"כ מרגש הכנות בדבריכן
אתן מדהימות בעיני ולפי מה שהספקתי להכיר אין לי ספק שאתן כבר חזרה על המסלול בשליטה
לא מוותרות ולא נכנעות ..........smile אלא דבקות במטרה הנעלה של הדיאטה ואיכוות החיים!!!
אצלי אתמול לא היה משהו אבל היום יותר טוב................המשך ערב נעים
והמון אהבה ממני
0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2011 05:45

dany
dany
כמה זה מתוק

רבקה כתב:
אקורדיאון כתב:
רבקוש יקירה לא נותרו לי מילים מלבד תודה ,ראיתי שהתקשרת אלי היום ולא יכולתי לדבר אבל הכל חזר למסלולו.
אין מצב לחזור לשם והיום כמובן הולכת לקבל עידוד ותמיכה נוספים,כמובן שמנה ענקית קיבלתי פעם אחת ממירי
אתמול בלילה ועל הבוקר ואין מספיק מילים בפי להעריך ולהוקיר ומנה גדושה ממך,דני,אפי,בלונדה אתן ממש מרגשות אותי
וזה לא מובן מאליו.
נשיבוקים.

0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2011 05:45

dany
dany
נדמה לי שיצרנו כאן חבורה נפלאה של נשים שאוהבות ואיכפתיות באמת מתוך הלב והקרביים.
נשיבוקים בחזרה

אקורדיאון כתב:
רבקוש יקירה לא נותרו לי מילים מלבד תודה ,ראיתי שהתקשרת אלי היום ולא יכולתי לדבר אבל הכל חזר למסלולו.
אין מצב לחזור לשם והיום כמובן הולכת לקבל עידוד ותמיכה נוספים,כמובן שמנה ענקית קיבלתי פעם אחת ממירי
אתמול בלילה ועל הבוקר ואין מספיק מילים בפי להעריך ולהוקיר ומנה גדושה ממך,דני,אפי,בלונדה אתן ממש מרגשות אותי
וזה לא מובן מאליו.
נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2011 05:43

dany
dany
נילי את לא מכירה???????????????
מארחים את הילדים...............
והם אוכלים אחד או שניים...............
נו...............................

1103 כתב:
dany כתב:
את יודעת למה אני שמחה??????????
שיש מקום בו אנחנו יכולות להוריד את כל הצעיפים והכיסויים ולהיות ישרים ואמיתיים , ללא פחד לספר את האמת, ולא לחפש שקרים ותירוצים.
לפחות בתוך כל הבעסה, יש מקום כזה, ממש כמו לנחות על מזרון רך.
ועכשיו למה שקרה........ נכון גם אני רואה שיש המון בנות במצוקה ואפילו קשה, אך כולנו כאן ולא מוותרות, לא מרימות ידיים, לא בורחות, ולמרות כל הקשיים לא אומרות זהו שברו את הכלים ולא משחקים.
לא , לא קצת מתכופפים, קצת בוכים, קצת מקטרים, אבל הנה הגיע יום חדש וקמים מודים על האמת, מנגבים את הפירורים ומתחילים מחדש.
אקו אהובתי אפילו עם זללת את כל הסופר ..... עדיין לא עלית 45 קילו, ואפילו אם עלית 2-3 זה עדיין הרבה יותר קל להתמודדות מאשר עם עשרות, אז אני יודעת שההרגשה היא נאחסית, ואנחנו מאוכזבות כי היינו בטוחות שאנחנו כבר מזמן מעבר לנפילות האיומות הללו.............(אני הוצאתי שלשום מול עיניו של בעלי...........שכמובן לא רואה כלום......... קופסא וופלים וכך בלי בושה חיסלתי אותה........ והוא ......... לא אמר כלום!!!!!!!!!!)
אז כנראה באמת לעולם לעולם אין חוסן, וכנראה עד יומנו האחרון נצטרך להילחם על מנת להישאר רזות................
אבל שוב אני חוזרת למילים הראשונות אנחנו לא מוותרות וקמות ליום חדש ומתפללות להצליח בו ולשנות לפחות להיות!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה יקירה
אוהבת
ותודה על הכנות

אקורדיאון כתב:
ראשית בוקר נפלא ויום נהדר לכולכן יקירותי.
טרם כתיבתי זו קראתי את הפוסטים ומשום מה רוב בנות הבית מצויות בתקופה קשה מול האוכל.
אם תשאלו למה,מדוע יש לי המון תירוצים לא רלוונטים שהרי כבר חוויתי תקופות קשות וחתכתי סלט.
מה שלא ברור לי עדיין גם אחרי כל כך הרבה שנים איך אני מצליחה לאבד שליטה ולא לראות אף אחד בעיניים
למעט האוכל ואפילו להעיז לרדת ולקנות והכל מגרה ללא יכולת לעמוד בשום פיתוי ממש כאילו זו לא אני פועלת.
הכל החל בבוקר שבת שירדתי לסופר השכונתי וכבר בכניסה עלו באפי ריחות אפיה חזקים,מיד בכניסה למול עיני הוציאו שני מגשים
הישר מהתנור של בורקסים ועוגות, חשתי איך נדלקות עיני ,ממש חטפתי אי שפיות זמנית ואני רצינית ומכאן החל ה נפילה ללא יכולת לעצור
לא בראשון ולא יאמן לא בשני יום השקילה שזה באמת משהו הזוי שעוד לא קרה לי, דיברתי לעצמי וכלום דחף מטורף שגרם לי לרדת לקנות פאלאפל
וסיכמתי עם עצמי שאלך להרצאה אשקל אקבל את הסטירה המגיעה לי שתחזיר אותי לשפיות אבל העונש הגיע לי מהקיבה שהאומללה הזו לא קלטה מה
אני עושה לה ונתקפתי בכאבים ובחילות ולא הצלחתי לאסוף את עצמי ולצאת מהבית.
הבוקר אני יכולה כבר לחוש שההוריקן הנוראי הזה חלף והשפיות שולטת.
לא יאומן שלאחר כל כך הרבה שנים,נסיון והפנמה אני מצליחה לרדת כל כך נמוך ובמה???? באוכל.
מאחלת לכולנו יום שלישי פעמיים כי טוב נפלא ולנשקלים הצלחה,אנסה להגיע היום להרצאה.

דני יקרה
מה עשתה חבילת וופלים בביתך הרי "מעדן" זה הינו רעל בשביל בעלך {סוכרת} ובשבילך {השמנה}
וופלים הרי מכילים פחממות פשוטות ושומן רווי והרי מזמן אנחנו כבר לא נמצאים במקום הזה,מה שגם,
למה לעמיד עצמנו בנסיון ועוד בתקופות קשות?
המשך שבוע נפלא ובית נקי מאויבים
נילי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 21:03

אקורדיאון
אקורדיאון
ענת כתב:
אקו יקרה
.שמחה שחזרת למסלול .....אסור לנו להישבר ולאבד את מה שהשגנו..!!!!
היית חסרה לנו אתמול
חיזקי ואמצי!!!
את נראית נפלא אז קדימה שמרי על עצמך ,ונתעדכן כאן יום יום איך עובר, אל תשברי!!!
בראש לצערינו אנחנו שמנות חייבות לנצח זאת, אם את נשברת ולא באת מה נשאר לאמר ,
יודעת מה הרגשת אתמול התחושה של הבטן צרבות לא נעים, בזכותך התגברתי היום על הרעב של הבוקר
אחרת שוב מעגל סגור
נשיקות כולנו איתך

תודה רבה ,הכל חזר לשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 21:02

אקורדיאון
אקורדיאון
tutit כתב:
אקו ודני יקרות!
אתן מדהימות בעיני ולפי מה שהספקתי להכיר אין לי ספק שאתן כבר חזרה על המסלול בשליטה
לא מוותרות ולא נכנעות ..........smile אלא דבקות במטרה הנעלה של הדיאטה ואיכוות החיים!!!
והמון אהבה ממני

תודה רבה ואכן אני חזרה בשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 21:02

אקורדיאון
אקורדיאון
קרולין כתב:
אקו ודני יקרות,
כולנו נמצאים באותה הסירה וכן...לא לעולם חוסן. אנחנו מתמודדים עם האוכל והשומן האכזרי הזה יום יום ומזל גדוללללל שאנחנו עם מירי במסגרת וביחד. מזללללל.
זאת מציאות חיינו ואנחנו עושות כל הזמן במיטב יכולתנו ,למרות הנפילות שפוקדות אותנו מידי פעם, אנחנו ממשיכות הלאה את התהליך ואיך מירי שלנו אומרת הרוב טוב/ בסדר...והרוב ק ו ב ע !
אוהבת מחבקת ומחזקת
קרולין.smile

מסכימה עם כל מילה ואני חזרה על המסלול.
תודה יקירה .
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 21:01

אקורדיאון
אקורדיאון
ענת כתב:
אקו יקרה
היית חסרה לנו אתמול
חיזקי ואמצי!!!
יודעת מה הרגשת אתמול התחושה של הבטן צרבות לא נעים, בזכותך התגברתי היום על הרעב של הבוקר
אחרת שוב מעגל סגור
נשיקות כולנו איתך

מאושרת שעזרתי ועברת את היום בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 21:00

אקורדיאון
אקורדיאון
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב:
וזה לא מובן מאליו.
נשיבוקים.

חחחח מתוקה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 18:41

קרולין
קרולין
אקו ודני יקרות,
אוהבת מחבקת ומחזקת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 18:10

tutit
tutit
אקו ודני יקרות!
והמון אהבה ממני
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 17:12

ענת
ענת
אקו יקרה
היית חסרה לנו אתמול
חיזקי ואמצי!!!
אחרת שוב מעגל סגור
נשיקות כולנו איתך
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 16:32

רבקה
רבקה
אקורדיאון כתב:
וזה לא מובן מאליו.
נשיבוקים.

0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 16:27

אקורדיאון
אקורדיאון
וזה לא מובן מאליו.
נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 15:51

1103
1103
dany כתב:
את יודעת למה אני שמחה??????????
שיש מקום בו אנחנו יכולות להוריד את כל הצעיפים והכיסויים ולהיות ישרים ואמיתיים , ללא פחד לספר את האמת, ולא לחפש שקרים ותירוצים.
לפחות בתוך כל הבעסה, יש מקום כזה, ממש כמו לנחות על מזרון רך.
ועכשיו למה שקרה........ נכון גם אני רואה שיש המון בנות במצוקה ואפילו קשה, אך כולנו כאן ולא מוותרות, לא מרימות ידיים, לא בורחות, ולמרות כל הקשיים לא אומרות זהו שברו את הכלים ולא משחקים.
לא , לא קצת מתכופפים, קצת בוכים, קצת מקטרים, אבל הנה הגיע יום חדש וקמים מודים על האמת, מנגבים את הפירורים ומתחילים מחדש.
אקו אהובתי אפילו עם זללת את כל הסופר ..... עדיין לא עלית 45 קילו, ואפילו אם עלית 2-3 זה עדיין הרבה יותר קל להתמודדות מאשר עם עשרות, אז אני יודעת שההרגשה היא נאחסית, ואנחנו מאוכזבות כי היינו בטוחות שאנחנו כבר מזמן מעבר לנפילות האיומות הללו.............(אני הוצאתי שלשום מול עיניו של בעלי...........שכמובן לא רואה כלום......... קופסא וופלים וכך בלי בושה חיסלתי אותה........ והוא ......... לא אמר כלום!!!!!!!!!!)
אז כנראה באמת לעולם לעולם אין חוסן, וכנראה עד יומנו האחרון נצטרך להילחם על מנת להישאר רזות................
אבל שוב אני חוזרת למילים הראשונות אנחנו לא מוותרות וקמות ליום חדש ומתפללות להצליח בו ולשנות לפחות להיות!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה יקירה
אוהבת
ותודה על הכנות

אקורדיאון כתב:
ראשית בוקר נפלא ויום נהדר לכולכן יקירותי.
טרם כתיבתי זו קראתי את הפוסטים ומשום מה רוב בנות הבית מצויות בתקופה קשה מול האוכל.
אם תשאלו למה,מדוע יש לי המון תירוצים לא רלוונטים שהרי כבר חוויתי תקופות קשות וחתכתי סלט.
מה שלא ברור לי עדיין גם אחרי כל כך הרבה שנים איך אני מצליחה לאבד שליטה ולא לראות אף אחד בעיניים
למעט האוכל ואפילו להעיז לרדת ולקנות והכל מגרה ללא יכולת לעמוד בשום פיתוי ממש כאילו זו לא אני פועלת.
הכל החל בבוקר שבת שירדתי לסופר השכונתי וכבר בכניסה עלו באפי ריחות אפיה חזקים,מיד בכניסה למול עיני הוציאו שני מגשים
הישר מהתנור של בורקסים ועוגות, חשתי איך נדלקות עיני ,ממש חטפתי אי שפיות זמנית ואני רצינית ומכאן החל ה נפילה ללא יכולת לעצור
לא בראשון ולא יאמן לא בשני יום השקילה שזה באמת משהו הזוי שעוד לא קרה לי, דיברתי לעצמי וכלום דחף מטורף שגרם לי לרדת לקנות פאלאפל
וסיכמתי עם עצמי שאלך להרצאה אשקל אקבל את הסטירה המגיעה לי שתחזיר אותי לשפיות אבל העונש הגיע לי מהקיבה שהאומללה הזו לא קלטה מה
אני עושה לה ונתקפתי בכאבים ובחילות ולא הצלחתי לאסוף את עצמי ולצאת מהבית.
הבוקר אני יכולה כבר לחוש שההוריקן הנוראי הזה חלף והשפיות שולטת.
לא יאומן שלאחר כל כך הרבה שנים,נסיון והפנמה אני מצליחה לרדת כל כך נמוך ובמה???? באוכל.
מאחלת לכולנו יום שלישי פעמיים כי טוב נפלא ולנשקלים הצלחה,אנסה להגיע היום להרצאה.

דני יקרה
מה עשתה חבילת וופלים בביתך הרי "מעדן" זה הינו רעל בשביל בעלך {סוכרת} ובשבילך {השמנה}
וופלים הרי מכילים פחממות פשוטות ושומן רווי והרי מזמן אנחנו כבר לא נמצאים במקום הזה,מה שגם,
למה לעמיד עצמנו בנסיון ועוד בתקופות קשות?
המשך שבוע נפלא ובית נקי מאויבים
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 15:41

רבקה
רבקה
dany כתב:
רבקוש את פשוט נשמה אדירה

פשוט אוהבת אותכן ♥♥♥
ושיהיה טוב לכולנו

רבקה כתב:
אקורדיון חברתי
מי כמוני יודעת את התקופות הקשות שעברת
שהתמודדויות שלך היו לא קלות
אנחנו הרי צלם אנוש שתמיד גם מתחשק לנו דברים שלא מתאימים לנו
אם היה אחרת היה צורך לדאוג.
חיכיתי חיכית וטלי יקירתי לא הגיעה
פה נדלקה לי מנורה אדומה שהדאיגה אותי
ומאוד מקווה שהיא כבר נכבתה
אקורדיון יקירתי אני מאוד מבקשת ממך והכל מכל הלב
לא להישבר ובטוח שאת יכולה
הרי להרגיש לא טוב זה איכס
אז אני מאוד מקווה שהיום את הולכת לקבל את זריקת המוטיבציה
שאנחנו שואבים כל שבוע וחוזרת ובגדול
כי את נראית מקסים
ועל זה תפקידי לתמוך בך לשמור ולהישמר
לא אתן לך להרים ידיים
כי לשם לא תחזרי ולוותר לא תוותרי
את מקסימה ונראית נפלא
ואת זה אף אחד לא יקח ממך גם לא התשוקה לאכילה
אוהבת ומתגעגת וחיבוק לעזרה לחזרה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 15:38

dany
dany
רבקוש את פשוט נשמה אדירה

רבקה כתב:
אקורדיון חברתי
כי את נראית מקסים
לא אתן לך להרים ידיים
את מקסימה ונראית נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 14:13

רבקה
רבקה
אקורדיון חברתי
כי את נראית מקסים
לא אתן לך להרים ידיים
את מקסימה ונראית נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 13:15

בלונדה....
בלונדה....
אקו יקרהההה!!!
כבר בבוקא רשמתי לך תגובה אבל משום מה אני מהנייד ואני רואה שזה לא נקלט אז אנסה לשחזר..
קודם כל התגעגעתי מאוד אז דבר ראשון אני מחבקת ומנשקת אותך!
לצערנו הרב אנחנו אף פעם לא ניהיה רזים אמיתיים אף פעם לא נוכל לאכול מתי שרוצים וכמה שרוצים ותמיד ניהיה במלחמות אם לאכול אותך או לא לאכול אותך.
אני כל כך מבינה אותך כי אני כבר שנה במצב שלך לא קל לעשות דיאטה וגם לא לשמור על זה כל הזמן אנחנו רק בני אדם בואי לא נשכח את זה!
את תלמידה כל כך מחוננת שאני בטוחה שעכשיו את תעצרי .
אז אני מאחלת לך שבוע מוצלח, מה שהיה היה ומה שיהיה זה הכי חשוב!
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » גם הקיבה נכנסה לשוק

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!