25/08/2011 05:18
 ענת Posts: 3849
|
קרנושה כתב:
ענתוש איך את? מקווה שהרבה יותר טוב..
תודה יקירה בינתיים על דרך המלך ,אין דרך אחרת!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 22:24
 קרנושה Posts: 3420
|
ענתוש איך את? מקווה שהרבה יותר טוב..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 21:17
|
שאפתנית כתב:
שמחה שיכולתי לעזור. ענת כתב: שאפתנית כתב: ענתי מכיוון שנפגשנו כבר פעם ואני יודעת איך את נראית אני מרשה לעצמי לכתוב לך את השורות הבאות: אחרי עליה השבוע את חייבת לעמוד מול המראה להסתכל על עצמך, על גופך (ואני זוכרת שאת רזה!!!) תביטי טוב טוב, תנהלי שיחה עם עצמך ותגידי לא חבל להרוס את כל היופי הזה, לא חבל שבגלל האוכל את עולה במשקל במקום לשמור עליו. הגעת לתוצאה כל כך יפה ואת נראית נהדר (ואני באמת מתכוונת לזה). כל פעם שתגיע סופת אוכל פשוט תעמדי מול המראה ותסתכלי על עצמך, תאהבי את עצמך ותביני כמה האוכל רק הורס את הגוף היפה שעיצבת בעזרת הדיאטה. אני מאחלת לך יקירתי בהצלחה השבוע. למדתי להכיר אותך, אני יודעת שאת מחזירה חובות בגדול ! שאפתנית יקרה תודה על מילותייך ריגשת אותי....איישם זאת!!!חייבת לחזור לשם שאפתנית יקרה בהחלט עזרת ואקן תודה גם לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 06:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
שמחה שיכולתי לעזור. ענת כתב:
שאפתנית כתב: ענתי מכיוון שנפגשנו כבר פעם ואני יודעת איך את נראית אני מרשה לעצמי לכתוב לך את השורות הבאות: אחרי עליה השבוע את חייבת לעמוד מול המראה להסתכל על עצמך, על גופך (ואני זוכרת שאת רזה!!!) תביטי טוב טוב, תנהלי שיחה עם עצמך ותגידי לא חבל להרוס את כל היופי הזה, לא חבל שבגלל האוכל את עולה במשקל במקום לשמור עליו. הגעת לתוצאה כל כך יפה ואת נראית נהדר (ואני באמת מתכוונת לזה). כל פעם שתגיע סופת אוכל פשוט תעמדי מול המראה ותסתכלי על עצמך, תאהבי את עצמך ותביני כמה האוכל רק הורס את הגוף היפה שעיצבת בעזרת הדיאטה. אני מאחלת לך יקירתי בהצלחה השבוע. למדתי להכיר אותך, אני יודעת שאת מחזירה חובות בגדול ! שאפתנית יקרה תודה על מילותייך ריגשת אותי....איישם זאת!!!חייבת לחזור לשם ואקן תודה גם לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 05:54
 dany Posts: 19819
|
אכן כולנו כאן התחייבנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 17:08
|
תודה לכולן נחושה רבקה קרולין וכו אין על הפורופ הזה נשיקות רק בשל מילותיכן חייבת זאת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 17:07
|
שאפתנית כתב:
ענתי מכיוון שנפגשנו כבר פעם ואני יודעת איך את נראית אני מרשה לעצמי לכתוב לך את השורות הבאות: אחרי עליה השבוע את חייבת לעמוד מול המראה להסתכל על עצמך, על גופך (ואני זוכרת שאת רזה!!!) תביטי טוב טוב, תנהלי שיחה עם עצמך ותגידי לא חבל להרוס את כל היופי הזה, לא חבל שבגלל האוכל את עולה במשקל במקום לשמור עליו. הגעת לתוצאה כל כך יפה ואת נראית נהדר (ואני באמת מתכוונת לזה). כל פעם שתגיע סופת אוכל פשוט תעמדי מול המראה ותסתכלי על עצמך, תאהבי את עצמך ותביני כמה האוכל רק הורס את הגוף היפה שעיצבת בעזרת הדיאטה. אני מאחלת לך יקירתי בהצלחה השבוע. למדתי להכיר אותך, אני יודעת שאת מחזירה חובות בגדול ! שאפתנית יקרה תודה על מילותייך ריגשת אותי....איישם זאת!!!חייבת לחזור לשם ואקן תודה גם לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 17:05
|
אקורדיאון כתב:
ענתי מהיום ללא שום תירוצים ואני מצטרפת אלייך.
שמחה שהצטרפת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 17:05
|
נחושה כתב:
אכן , הרצאה משובחת שגורמת לך לעשות הכול חוץ מלדחוף את הראש לצלחת... גם עליי השפיעה לטובה....ויש עשייה.... בהצלחה יקירה ונא להחזיר חובות....  יש הרבה חובות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 17:04
|
דרך המלך כתב:
ענת יקרה איך מירי אומרת מה שעולה מהר יורד מהר.. סומכת עלייך שתחזרי מהר למסלול.... ולשליטה המון בהצלחה סיגל
תודה סיגל יקרה על התמיכה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 15:36
 רבקה Posts: 8411
|
ענתי דיברתי איתך אתמול ומקווה שלקחת לתשומת ליבך יחד עם ההרצאה המדרבנת שאפתנית קראה את מחשבותינו וכתבה לך בדיוק את מה עלייך לעשות גמרת כל מה שמזיק בבית ואין יותר אז ראש מורם ולעבודה אנחנו איתך ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 09:19
|
ממש כך גם אני מסכימה
שאפתנית כתב:
ענתי מכיוון שנפגשנו כבר פעם ואני יודעת איך את נראית אני מרשה לעצמי לכתוב לך את השורות הבאות: אחרי עליה השבוע את חייבת לעמוד מול המראה להסתכל על עצמך, על גופך (ואני זוכרת שאת רזה!!!) תביטי טוב טוב, תנהלי שיחה עם עצמך ותגידי לא חבל להרוס את כל היופי הזה, לא חבל שבגלל האוכל את עולה במשקל במקום לשמור עליו. הגעת לתוצאה כל כך יפה ואת נראית נהדר (ואני באמת מתכוונת לזה). כל פעם שתגיע סופת אוכל פשוט תעמדי מול המראה ותסתכלי על עצמך, תאהבי את עצמך ותביני כמה האוכל רק הורס את הגוף היפה שעיצבת בעזרת הדיאטה. אני מאחלת לך יקירתי בהצלחה השבוע. למדתי להכיר אותך, אני יודעת שאת מחזירה חובות בגדול !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 08:40
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
ענתי מכיוון שנפגשנו כבר פעם ואני יודעת איך את נראית אני מרשה לעצמי לכתוב לך את השורות הבאות: אחרי עליה השבוע את חייבת לעמוד מול המראה להסתכל על עצמך, על גופך (ואני זוכרת שאת רזה!!!) תביטי טוב טוב, תנהלי שיחה עם עצמך ותגידי לא חבל להרוס את כל היופי הזה, לא חבל שבגלל האוכל את עולה במשקל במקום לשמור עליו. הגעת לתוצאה כל כך יפה ואת נראית נהדר (ואני באמת מתכוונת לזה). כל פעם שתגיע סופת אוכל פשוט תעמדי מול המראה ותסתכלי על עצמך, תאהבי את עצמך ותביני כמה האוכל רק הורס את הגוף היפה שעיצבת בעזרת הדיאטה. אני מאחלת לך יקירתי בהצלחה השבוע. למדתי להכיר אותך, אני יודעת שאת מחזירה חובות בגדול ! מסכימה בהחלט!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 08:29
 אשירה Posts: 4292
|
ענתי חמודה, בהצלחה לך, כי את יודעת ואת יכולה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 07:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
ענתי מכיוון שנפגשנו כבר פעם ואני יודעת איך את נראית אני מרשה לעצמי לכתוב לך את השורות הבאות: אחרי עליה השבוע את חייבת לעמוד מול המראה להסתכל על עצמך, על גופך (ואני זוכרת שאת רזה!!!) תביטי טוב טוב, תנהלי שיחה עם עצמך ותגידי לא חבל להרוס את כל היופי הזה, לא חבל שבגלל האוכל את עולה במשקל במקום לשמור עליו. הגעת לתוצאה כל כך יפה ואת נראית נהדר (ואני באמת מתכוונת לזה). כל פעם שתגיע סופת אוכל פשוט תעמדי מול המראה ותסתכלי על עצמך, תאהבי את עצמך ותביני כמה האוכל רק הורס את הגוף היפה שעיצבת בעזרת הדיאטה. אני מאחלת לך יקירתי בהצלחה השבוע. למדתי להכיר אותך, אני יודעת שאת מחזירה חובות בגדול ! ענתי מצטרפת לכל מילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 07:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
ענתי מכיוון שנפגשנו כבר פעם ואני יודעת איך את נראית אני מרשה לעצמי לכתוב לך את השורות הבאות: אחרי עליה השבוע את חייבת לעמוד מול המראה להסתכל על עצמך, על גופך (ואני זוכרת שאת רזה!!!) תביטי טוב טוב, תנהלי שיחה עם עצמך ותגידי לא חבל להרוס את כל היופי הזה, לא חבל שבגלל האוכל את עולה במשקל במקום לשמור עליו. הגעת לתוצאה כל כך יפה ואת נראית נהדר (ואני באמת מתכוונת לזה). כל פעם שתגיע סופת אוכל פשוט תעמדי מול המראה ותסתכלי על עצמך, תאהבי את עצמך ותביני כמה האוכל רק הורס את הגוף היפה שעיצבת בעזרת הדיאטה. אני מאחלת לך יקירתי בהצלחה השבוע. למדתי להכיר אותך, אני יודעת שאת מחזירה חובות בגדול !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 06:20
|
dany כתב:
כמוני כמוכן!!!!!!!!!!!!!!! מה יהיה? אקורדיאון כתב: ענתי מהיום ללא שום תירוצים ואני מצטרפת אלייך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 06:20
|
אקורדיאון כתב:
בכיף חייבים אני כבר פוחדת ....שוב להתחיל מחדש קשה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 06:07
|
כמוני כמוכן!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 04:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|