22/08/2011 22:01
 נחושה Posts: 6982
|
דני יקרה, היומולדת קרוב ובפורום יש לך רוב אז איספי כוחותייך ושנסי מתניים זה אפשרי שתצליחי תוך יום יומיים והעיקר שבקרוב תשמעי בשורות טובות מאוד....
ליל מנוחה נחושתך edited by נחושה on 8/22/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 21:28
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
יקרות, כל אחת זקוקה מידי פעם לחיזוק. גם לי היו כמה ימים של DOWN, והתפתיתי כמעט, אבל לא. גם אפיתי עוגה לאורחים ביום שישי, לא נגעתי ולא טעמתי אפילו לראות שיצא טוב. האורחים אישרו שהעוגה נפלאה. את מה שנשאר בשבת שמתי בקופסה וישר למקפיא עד שיגיע הבן מהצבא. כן, גם אני דיברתי עם עצמי שזה פלסטיק ואין אוכלים פלסטיק כידוע. חוץ מזה, מחר יום שלישי ובע"ה אגיע לשקילה, איני רוצה אפתעות לא נעימות. הגיע הזמן שאהיה ממש ממש עיקבית בירידה שלי. למרות שאתמול היה לי יום לא כל כך נעים, הרגשתי שאני קצת בכמויות אבל היום שיפרתי בהחלט את ההחלטות שלי והביצועים בהתאם. אז זהו, "סגרתי "את הערב בסלט גדול וגבינת עיזים. מקווה לטוב. שולחת את חיזוקי לכל מי שזקוקה להם. דני היקרה, אני מבינה שאת עוברת תקופה לא קלה. ממה שאני קוראת בעלך צריך ניתוח. מאחלת לך ולו שיעבור בקלות רבה, שהרפואה תהיה שלמה וטובה וגם מהירה. לכולנו יש תקופות לא פשוטות, אך בסופו של דבר הכל עובר. קשה יותר לשמור על מסגרת הדיאטה ובמיוחד שקורים כמה דברים באותו הזמן. אך כל זה יעבור בע"ה בטוב, והעיקר אמונה היא מחזקת. ובתקופות קשות כדאי לבקש מהקב"ה ולהתפלל במילותייך. זו התפילה הטובה ביותר - זו שנובעת מן הלב. מתפללת עבורך שהכל יהיה כבר מאחורייך והשמחה תחזור למעונכם. באהבה רבה חנה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 21:19
 ענת Posts: 3849
|
דני שולחת גם את חיזוקי לא הייתי מעודכנת כי הייתי בתוך האוכל נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 18:31
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה
בלונדה.... כתב:
דנילה המון חיזוקים וחיבוקים, מאחלת לכם המון בריאות ובהצלחה בניתוח ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 18:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דנילה המון חיזוקים וחיבוקים, מאחלת לכם המון בריאות ובהצלחה בניתוח ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 18:07
|

דרך המלך כתב:
דני יקרה חיבוקים לחיזוק ונשיקות גם ממני. שהכל יעבור בשלום ורפואה שלמה אמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 17:12
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקרה חיבוקים לחיזוק ונשיקות גם ממני. שהכל יעבור בשלום ורפואה שלמה אמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 16:41
|
תודה מחבקת בחזרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 13:26
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקירתי, המון חיבוקים וחיזוקים גם ממני. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 12:03
 קרנושה Posts: 3420
|
המון חיבוקים גם ממני♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 11:49
|
תודה יבואו ימים טובים זה ברור ובטוח. ואני כבר מצפה אליהם. נכון שבדרך יהיה לא קל, אך כבר עברתי דבר או שניים בחיים............ כמה שאתן נהדרות ומחזקות תבוא עליכן הברכה. נשיבוקים
שאפתנית כתב:
דניאלה היקרה, אני מחזקת את ידיך ושולחת חיבוק גדול עם תמיכה ואהבה. אני מאחלת רפואה שלמה לבעלך ושהניתוח יעבור בהצלחה. אני מקווה שיבואו ימים טובים יותר ושהכל יחזור למקומו במהרה. בהצלחה יקירתי!!! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 11:48
|
תודה אוהבת בחזרה
נחושה כתב:
דני יקרה, כעת אני מבינה במה מדובר המון אהבה לחיזוק והקלה על העומס הרגשי  נשיבוקים אוהבים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 11:48
|
תודה אישה יקרה אתן פשוט נפלאות אין מילים ממלאות את ליבי בהמון אהבה
אני יודעת בסופו של עניין הכל יעבור על הצד הטוב ביותר, וחבל שאני אשאר עם משא אמיתי של עודף משקל......... ולכן אתן ממש צודקות, חייבת לעשות לכך סוף!!! ולהתעשת.
אשירה כתב:
אני רוצה לחזק אותך בתקופה קשה זו שאת עוברת, זה לא פלא שהגוף שלך מגיב כפי שהוא, זאת השפה שהוא יודע כאשר דברים משתבשים לנו בחיים. המתח לפני הניתוח של בעלך, שגם מאלץ אתכם למצוא מסגרת חלופית לחמך, ובנוסף יום השנה למותה של האישה שגידלה אותך באהבה רבה, והשתדלה להפיג במעט את תחושת הנטישה, כל אלה יוצרים מצב רגשי עמוס מאוד, שלא לדבר על החרדות המלוות כל ניתוח ושינוי. את אישה נפלאה ואת תעמדי בגבורה בכל המצבים והכל ייגמר בטוב, ועד אז אנחנו פה כדי לתמוך ולחזק, ללוות אותך ברגעים הקשים, ואולי קצת להקל על העומס הרגשי. שולחת לך המון אהבה וחיזוק ואל תהססי לבקש עזרה מכל סוג שהוא,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 11:11
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלה היקרה, אני מחזקת את ידיך ושולחת חיבוק גדול עם תמיכה ואהבה. אני מאחלת רפואה שלמה לבעלך ושהניתוח יעבור בהצלחה. אני מקווה שיבואו ימים טובים יותר ושהכל יחזור למקומו במהרה. בהצלחה יקירתי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 10:29
 נחושה Posts: 6982
|
דני יקרה, כעת אני מבינה במה מדובר המון אהבה לחיזוק והקלה על העומס הרגשי  נשיבוקים אוהבים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 09:39
 אשירה Posts: 4292
|
אני רוצה לחזק אותך בתקופה קשה זו שאת עוברת, זה לא פלא שהגוף שלך מגיב כפי שהוא, זאת השפה שהוא יודע כאשר דברים משתבשים לנו בחיים. המתח לפני הניתוח של בעלך, שגם מאלץ אתכם למצוא מסגרת חלופית לחמך, ובנוסף יום השנה למותה של האישה שגידלה אותך באהבה רבה, והשתדלה להפיג במעט את תחושת הנטישה, כל אלה יוצרים מצב רגשי עמוס מאוד, שלא לדבר על החרדות המלוות כל ניתוח ושינוי. את אישה נפלאה ואת תעמדי בגבורה בכל המצבים והכל ייגמר בטוב, ועד אז אנחנו פה כדי לתמוך ולחזק, ללוות אותך ברגעים הקשים, ואולי קצת להקל על העומס הרגשי. שולחת לך המון אהבה וחיזוק ואל תהססי לבקש עזרה מכל סוג שהוא,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|