23/08/2011 05:58
 dany Posts: 19819
|
בתיאבון למי שאוהבת
נינוש כתב:
מישהי בחוג שלנו המליצה על זקיקי, רוטב יוגורט לבן עם מלפפונים ושמיר הוספתי את הקופסה הקטנה לטונה והיה אפילו טעים יותר ממיונז אפשר למצוא בסופר במחלקת הגבינות בקופסה קטנה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 05:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה כתב:
נינוש כתב: מישהי בחוג שלנו המליצה על זקיקי, רוטב יוגורט לבן עם מלפפונים ושמיר הוספתי את הקופסה הקטנה לטונה והיה אפילו טעים יותר ממיונז אפשר למצוא בסופר במחלקת הגבינות בקופסה קטנה!!! צזיקי אני חושבת זה סוג של סלט יווני טעים מאוד נכון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 05:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נינוש כתב:
מישהי בחוג שלנו המליצה על זקיקי, רוטב יוגורט לבן עם מלפפונים ושמיר הוספתי את הקופסה הקטנה לטונה והיה אפילו טעים יותר ממיונז אפשר למצוא בסופר במחלקת הגבינות בקופסה קטנה!!! אכן ,אני גם אוכלת אותו לפעמים לשם גיוון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 13:55
 נחושה Posts: 6982
|
נינוש כתב:
מישהי בחוג שלנו המליצה על זקיקי, רוטב יוגורט לבן עם מלפפונים ושמיר הוספתי את הקופסה הקטנה לטונה והיה אפילו טעים יותר ממיונז אפשר למצוא בסופר במחלקת הגבינות בקופסה קטנה!!!
צזיקי אני חושבת זה סוג של סלט יווני טעים מאוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 13:12
 נינוש Posts: 1442
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 12:06
 קרנושה Posts: 3420
|
אני באופן אישי התאהבתי בשמן זית של זיתא עם בזיליקום. הסלט שלי משודרג עם הטעם עם השמן הזה. כף שמן אחת לסלט לא גדול מידי ואישי והכל נראה סוףףףףףףףףף הדרך. תנסי אותו הטעם מעולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 10:15
 נחושה Posts: 6982
|
ישנם רוטבים כמו רוטב לבן של מירי שמבוסס על יוגורט במקום על מיונז....צריך לאתר אותו בפורום מתכונים, אפשר תמיד לטבל עם יותר קטשופ ופחות מיונז לייט אבל אז יש תכולת סוכר גבוהה יותר.... או רטבים לייט אבל קחי בחשבון שגם הם מלאים נתרן והפתעות אחרות.... טונה יכולה להיות נהדרת ככה על סלט ירוק או בתור מוס טונה (שמנת חמוצה+בצל+ ג'לי טבעי ומלח פלפל....) מקווה שאני לא טועה...הכול במגימיקס ואז למקרר.... יוצא כמו פטה טונה....אני בטוחה שיש מתכונים זמינים לזה..... אנסה לאתר בהמשך היום.... נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 00:05
 אחת ששומרת Posts: 1
|
אני מבקשת לדעת מה אפשר לשי בסלטים עם טונה וכו' במקום מיונז.בנוסף, במה אפשר להשתמש במקום לימון ברטבים לסלטים? אסור לי לאכול דברים חומציים ובכל רוטב יש תמיד לימון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|