23/08/2011 14:57
 רבקה Posts: 8411
|
סיסי'לה ניקוי מצברים תמיד יעיל ומועיל בודפשט מדהימה ביקרתי בה לפני חודשיים והכל נשאר בזכרון חזרה לשגרה כשההנאה משאירה טעם טוב ובהצלחה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 14:24
 סיסי 17 Posts: 618
|
תודה תודה תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 14:22
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד, האמת היא שרציתי להציע לך בבוקר ואני שמחה שעשית את זה לבד. תהני!!! dany כתב:
תודה עכשיו הזמנתי לי תור לעיסוי........... לאחר הצהריים...נכון שמגיע לי????????? יום הולדת ביום שבת. רייצ'ל כתב: דני יהיה בסדר תחשבי חיובי והכל יסתדר בעזרת השם קבלי חיבוק גדול ממני רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 11:28
 dany Posts: 19819
|
תודה כבר מתרגשת
רייצ'ל כתב:
מגיע גם מגיע לך כל הכבוד לך אנחנו לא צריכים לשכוח את עצמנו תהני חמודה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 11:26
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מגיע גם מגיע לך כל הכבוד לך אנחנו לא צריכים לשכוח את עצמנו תהני חמודה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 11:22
|
תודה
קרנושה כתב:
dany כתב: תודה עכשיו הזמנתי לי תור לעיסוי........... לאחר הצהריים...נכון שמגיע לי????????? יום הולדת ביום שבת. רייצ'ל כתב: דני יהיה בסדר תחשבי חיובי והכל יסתדר בעזרת השם קבלי חיבוק גדול ממני רייצ'ל נהדרת! מגיע לך בגדול! תהני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 11:20
 קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
תודה עכשיו הזמנתי לי תור לעיסוי........... לאחר הצהריים...נכון שמגיע לי????????? יום הולדת ביום שבת. רייצ'ל כתב: דני יהיה בסדר תחשבי חיובי והכל יסתדר בעזרת השם קבלי חיבוק גדול ממני רייצ'ל
נהדרת! מגיע לך בגדול! תהני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 11:20
|
כן אפי אצלנו זה ממש לונהפארק ענק!!!!!!!!!!!!!!!!
EFF כתב:
סיסי יקרה, יופי של פסק זמן לקחתם לעצמכם..עצם רצף האירועים כאן סביבנו "מבקש" מכל אחד מאיתנו לקחת לעצמו מידי פעם פסק זמן כדי שנוכל לעמוד בכל המתרחש סביב. חשבתי לעצמי שאין כמעט עוד מדינה נאורה בעולם שתושביה עוברים מערבולות נפשיות כאלו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 11:19
|
תודה עכשיו הזמנתי לי תור לעיסוי........... לאחר הצהריים...נכון שמגיע לי????????? יום הולדת ביום שבת.
רייצ'ל כתב:
דני יהיה בסדר תחשבי חיובי והכל יסתדר בעזרת השם קבלי חיבוק גדול ממני רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 11:01
 EFF Posts: 6417
|
סיסי יקרה, יופי של פסק זמן לקחתם לעצמכם..עצם רצף האירועים כאן סביבנו "מבקש" מכל אחד מאיתנו לקחת לעצמו מידי פעם פסק זמן כדי שנוכל לעמוד בכל המתרחש סביב. חשבתי לעצמי שאין כמעט עוד מדינה נאורה בעולם שתושביה עוברים מערבולות נפשיות כאלו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 10:23
 רייצ'ל Posts: 1323
|
דני יהיה בסדר תחשבי חיובי והכל יסתדר בעזרת השם קבלי חיבוק גדול ממני רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 09:24
|
כפי שכבר כתבתי לנינוש, לא עושה עכשיו הבטחות חיה את היום יום ומקווה לטוב, ומאד מקווה שאכן לפני החגים נוכל להיפגש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 07:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ברור שנקיים מפגש,ניתן לדני לעבור את הניתוח של בעלה ובלי נדר נקווה שסמוך לראש השנה נוכל לקיים את המפגש שהפעם נדחה ונדחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 07:50
|
נהנתי להיות עם הילדים ואני שמחה גם לחזור לפעילות רגילה בפורום. בשבוע הבא אני שוב יוצאת לחופש ושומרת על הילדים אבל אני מקווה שאצליח להיכנס יותר לפורום בניגוד לשבוע שעבר. dany כתב:
שמחה שנפשת עם הילדים, וכייף שחזרת אלינו שאפתנית כתב: גם אני הייתי בסוף השבוע הזה בחופשה משפחתית בארץ עם הילדים והבעל. היה כייף ומהנה ושוב חזרת לעבודה בשמחה. אני שמחה לפגוש אתכן שוב בפורום לאחר ימים של העדרות מפאת חופשה עם הילדודס אבל לא שכחתי אתכן לרגע וכמובן שמשפטי המחץ של מירי רצו לי בראש. אני ואתן כאן לתמיד ואין יותר טוב מזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 07:49
|
תודה יקירתי, גם אתן חסרתן לי בכתיבה אבל בראש תמיד הייתן איתי. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: גם אני הייתי בסוף השבוע הזה בחופשה משפחתית בארץ עם הילדים והבעל. היה כייף ומהנה ושוב חזרת לעבודה בשמחה. אני שמחה לפגוש אתכן שוב בפורום לאחר ימים של העדרות מפאת חופשה עם הילדודס אבל לא שכחתי אתכן לרגע וכמובן שמשפטי המחץ של מירי רצו לי בראש. אני ואתן כאן לתמיד ואין יותר טוב מזה. נהדר ,היית בהחלט חסרה כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 07:49
|
הבנתי שהמפגש יערך בספטמבר אבל צריך לשאול את דני ואקו. נחושה כתב:
שאפתנית כתב: גם אני הייתי בסוף השבוע הזה בחופשה משפחתית בארץ עם הילדים והבעל. היה כייף ומהנה ושוב חזרת לעבודה בשמחה. אני שמחה לפגוש אתכן שוב בפורום לאחר ימים של העדרות מפאת חופשה עם הילדודס אבל לא שכחתי אתכן לרגע וכמובן שמשפטי המחץ של מירי רצו לי בראש. אני ואתן כאן לתמיד ואין יותר טוב מזה. מסכימה לגמרי יקירה, אכן התגעגענו...אגב מתי נפגשים???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 04:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
גם אני הייתי בסוף השבוע הזה בחופשה משפחתית בארץ עם הילדים והבעל. היה כייף ומהנה ושוב חזרת לעבודה בשמחה. אני שמחה לפגוש אתכן שוב בפורום לאחר ימים של העדרות מפאת חופשה עם הילדודס אבל לא שכחתי אתכן לרגע וכמובן שמשפטי המחץ של מירי רצו לי בראש. אני ואתן כאן לתמיד ואין יותר טוב מזה. נהדר ,היית בהחלט חסרה כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 16:53
|
שמחה שנפשת עם הילדים, וכייף שחזרת אלינו
שאפתנית כתב:
גם אני הייתי בסוף השבוע הזה בחופשה משפחתית בארץ עם הילדים והבעל. היה כייף ומהנה ושוב חזרת לעבודה בשמחה. אני שמחה לפגוש אתכן שוב בפורום לאחר ימים של העדרות מפאת חופשה עם הילדודס אבל לא שכחתי אתכן לרגע וכמובן שמשפטי המחץ של מירי רצו לי בראש. אני ואתן כאן לתמיד ואין יותר טוב מזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 14:38
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
גם אני הייתי בסוף השבוע הזה בחופשה משפחתית בארץ עם הילדים והבעל. היה כייף ומהנה ושוב חזרת לעבודה בשמחה. אני שמחה לפגוש אתכן שוב בפורום לאחר ימים של העדרות מפאת חופשה עם הילדודס אבל לא שכחתי אתכן לרגע וכמובן שמשפטי המחץ של מירי רצו לי בראש. אני ואתן כאן לתמיד ואין יותר טוב מזה.
מסכימה לגמרי יקירה, אכן התגעגענו...אגב מתי נפגשים???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 14:37
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|