24/08/2011 06:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
ריבה אני מברכת אותך בברכת הצלחה ואני מאחלת לך שתחזרי לקבוצת התמיכה של מירי ואלינו לפורום. בהצלחה ובבריאות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2011 00:23
 יולי Posts: 754
|
ריבה, אני מצטרפת לדברי נילי, לפעמים שעושים הפסקה (גם זמנית) היא הופכת לקבועה ובלי לשים לב פתאום הק"ג מתחילים לעלות כי אנו שוכחים את החומר..ולא נמצאים פה. תנסי לראות איך את בכ"ז יכולה להמשיך כי הדיאטה שלנו היא בריאה מאוד וחבל שתתנתקי, גם בתוך השיטה אפשר לראות איך עם התפריט את גם מתאוששת וגם מצליחה להמשיך לרזות. גם 5.5 קילו זה יפה והרבה, בין אם ירדת אותם מהר או לאט וחבל לאבד את ההישג הזה. כדאי אפילו לשמור, לצוף, ולרזות לאט מאוד אפילו אבל כן להישאר במסגרת ולאט לאט ובביטחה לרזות וגם להתאושש. אני בטוחה שאפשר לעשות אץת שניהם ביחד. רפואה שלימה, ותחשבי על להישאר איתנו, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 13:35
 קרנושה Posts: 3420
|
ריבה יקירה.. עצוב לי שאת עוזבת גם אם זה אומר לזמני..בכל אופן אני מאחלת לך מעומק הלב רק בריאות וימים יפים ומאושרים♥ כולנו כאן נשבנו בקסמייך ואני באמת מקווה שתשובי אלינו במהרה, בכוחות מחודשים ובעיקר בריאה! המון אהבה ונשיבוקים ורק בשורות טובות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 09:04
 אשירה Posts: 4292
|
ריבה יקרה, בריאות שלמה והצלחה בכל דרך שתבחרי!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 08:48
 רייצ'ל Posts: 1323
|
בריאות בריאות בריאות זה הדבר הראשון שכולנו שואפים אליו מאחלת לך מעומק ליבי שתרגישי טוב ואנחנו נהיה כאן בשבילך כשתחליטי לחזור שנשמע רק בשורות טובות רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 08:34
 1103 Posts: 5022
|
ריבלה יקרה חבל מאוד שהחלטת לעשות פסק זמן,בתקווה לחזור בעתיד.ירדת חמישה ק"ג,בחודש וחצי, אל יקל הדבר בעיניך.ירידה במשקל הינה מאוד אינדבידואלית עצם העובדה שלא עמדת על המקום ולא עלית אפילו פעם אחת,מראה שהיית על הדרך הנכונה להגיע ליעד המשקל הרצוי לך. לא פעם ההפסקה הזמנית הופכת לקבועה.למרות שבתוכינו אנו שואפים לחזור. תוכנית ההרזיה של מירי אינה דייאטה,אלה תזונה נכונה ובריאה,בה אנו לומדים לשנות הרגלי אכילה נכונה, ,אין בתכנית ההרזיה הזו שום דבר מחליש או מזיק להפך,לרוב הבדיקות הרפואיות משתפרות ואף מצוינות. קחי לדוגמה את כל הנשים הצעירות שעוברות את כל חדשי הריונן במסגרת ומרגישות נפלא בהנחיתה של מירי. את עדיין מרגישה חולשה וכאשר סיפרת לרופא שאת ב"דייאטה",כמובן שהוא אמר לך שתפסיקי לעשות זאת,כי בדייאטה של הרזיה יש -קונוטציה-של חסך באבות מזון וכו". בדרך כלל כאשר אנו עוצרים תהליך של ירידה במשקל סיכוי רב שנחזיר את המשקל שהישלנו מעלינו ונוסיף עליו משקל עודף.מה את אמורה לאכול כדי להתחזק שקדים אגוזים תמרים הרבה אוכל? לדעתי היה כדאי אולי להוסיף ויטמינים לחיזוק. שקלי שנית את הכדאיות בהנתקות הזמנית מהמסגרת. אני מאחלת בריאות טובה והתאוששות מהירה. במידה וכן תעזבי,דעי לך שאנו כולנו כאן נחזיק לך אצבעות ותמיד תמיד נקבלך לחיקנו בזרועות פתוחות. באהבה מכל ליבי נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 04:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ריבהלה מאחלת לך מעומק ליבי המון בריאות. אנחנו כאן ותמיד נשמח לראותך איתנו שוב. בהצלחה,שמרי על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 23:12
 ענת Posts: 3849
|
ריבלה יקרה בריאות שלמה את תחסרי לנו כאן מחכים לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 21:31
 סיסי 17 Posts: 618
|
בריאות בריאות ובשורות טובות אנו נחכה לך תשובי במהרה אמן סיסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 20:33
 נחושה Posts: 6982
|
יקרה, בריאותתתתתתתתתתתתתתתתתת היא מעל הכול!!! החלמה מהירה וטובה ואני בטוחה שתוכלי לשתף אותנו מדי פעם.... שמחים שהיינו אנשים יקרים בדרכך ואת בדרכנו.... אומרים שהחיים הם כמו רכבת....אנשים עולים ויורדים, מחליפים רכבות, נוסעים וחוזרים....העיקר שתגיעי בריאה ושלמה למחוז חפצך!!! יש לך מטרה ואני מאמינה שתצלחי את הקושי ותצאי חזקה, בריאה, שמחה ומאושרת בקרוב מאוד.... על תשכחי שיש לך פורום ואת מירי ותמיד יש לך לאן לחזור.... בהצלחה וב"ה בשורות טובות...ובקרוב נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 19:01
 EFF Posts: 6417
|
ריבל'ה - רפואה שלמה והבראה מלאה = קודם כל.... ה"דלת" כאן תמיד פתוחה עבורך ותמיד תתקבלי בברכה ובאהבה, ודעי לך, כמו שמירי חוזרת ואומרת - ההשתיכות לחוגים היא השתיכות ל"משפחה" . תמיד יש לאן לחזור ותמיד מתקבלים בברכה.. אז ראי זאת כהזמנה חוזרת..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 18:46
 tutit Posts: 2431
|
ריבל'ה יקרה! את אכן תחסרי לנו מאוד הוספת לנו הרבה בפורום המדהים הזה אני גם בעד שתשקלי להשאר רק כדי לא לעלות עוד בחודשים הללו אך זה שיקול אישי שלך כמובן .....ושלך בלבד......... ואם תחליטי לעזוב מקווה שתחזרי בהקדם האפשרי מאחלת לך ים של בריאותתתת הצלחה ואושר.......... נשיבוקים♥ .........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 18:26
 קרולין Posts: 6651
|
ריבל'ה יקירתי, מאחלת לך מכל הלב ב ר י א ו ת שלמה! כולנו כאן תמיד בשבילך. תתחזקי ותחזרי אלינו במהרה. נשיקות וחיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 17:02
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ריבלה יקרה כפי שכתבת פרידה זמנית לצורך התחזקות ובריאות אנחנו תמיד נחכה לך כאן בפורום באהבה גדולה את אשה חזקה טובת לב ומדהימה, ואני בטוחה ומאמינה שבעזרת השם תבריאי ותחזקי ותתחזקי. אוהבת אותך מאד וגאה בך מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 16:39
 דרך המלך Posts: 5707
|
ריבלה מאחלת לך רפואה שלמה ובריאות טובה.. אני מבינה מדברייך שמייאש אותך לקרוא ירידות כל כך יפות של חברות הפורום ואצלך אין תזוזה.. אם זה ינחם אותך קצת אני כבר שנה שלמה לא מצליחה להוריד גרם.. קילו לפה קילו לשם... אל ייאוש בסוף הכל מסתדר... העיקר הבריאות... אם את יכולה (אנני מכירה אותך אישית ולא את מצב בריאותך ובכלל) תחדשי כרטיס זהב ואל תתייאשי... בכל מקרה מאחלת לך המון הצלחה ובריאות טובה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 16:34
 dany Posts: 19819
|
ריבה יקרה הוראות רופא הן החשובות ביותר, יפה שירדת חמישה כל הכבוד, עליך להתאושש ולהבריא זוהי חובתך הראשונה. היית חברה פעילה מאד בפורום ותהיי חסרה לנו. אני מאחלת לך בריאות והחלמה מהירים ומקווה שתחזרי אלינו ברגע שתתאוששי. כל טוב ובשורות טובות מכל הלב דני
ריבל'ה כתב:
חברות יקרות ואהובות. היה ממש כיף איתכן, זה לא מילה, ירדתי עד כה 5 ק"ג במשקל. (בחודש וחצי ראשונים) והפסקתי את הדיאטה לפני כחודש, הרופא אמר לי שעלי לאושש את הגוף אחרי המחלה, ולא לעשות עכשיו דיאטות. אני משתדלת לאכול בריא ומאוזן. אין ספק שעוזר לי מאוד מה שקיבלתי משיטות הדיאטה של מירי, מהחיזוק שלכן בפורום, מעצם השייכות שהיתה לי למשפחה נפלאה כמוכן.... מקוה לבשורות טובות באיזור הדרום, שניזכה כולנו לגאולה השלימה במהרה, ממש, בלי יסורים ומלחמות. עוד יומיים נגמר לי המנוי, התלבטתי אם להמשיך או לא, האמת היא שקשה לי להמשיך להשתלב כשאני עכשיו לא בתוכנית דיאטה, זה פשוט גורם לי לתיסכול רגשי, כשהצורך שלי חזק להשתלב איתכן , ואני לא יכולה לעשות כרגע דיאטה. אם הייתי יורדת כל המשקל העודף והיה עלי רק להיות בשמירה, הייתי נשארת בשמחה, אבל כשאני רואה את הירידות שלכן, ואני לא יכולה, זה מתסכל. בטוחה שתבינו אותי. מקוה עד אחרי החגים לעמוד על הרגליים מהחולשות שלי, ולחזור אליכן עם כוחות מחודשים. מי שרוצה לכתוב לי באופן אישי המייל שלי MARPE1001@GMAIL.COM ואשמח מאוד. כל כך התחברתי אליכן ומרגישה אהבה עצומה לכל אחת מכן, ולמירי היקרה. יש לכן מורת דרך מדהימה, שאין עליה בכל העולם. תמשכנה להתחזק, לרדת במשקל, לחזק, ולשמור על מורל גבוה כמו תמיד. איתכן בכל ליבי, באהבה והערכה גדולה גדולה, ריבל'ה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 16:33
 רבקה Posts: 8411
|
מאחלת לך המון בריאות שמרי על עצמך וכשתחליטי לחזור אנחנו כאן לעזרתך נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 16:01
 ריבל'ה Posts: 266
|
חברות יקרות ואהובות. היה ממש כיף איתכן, זה לא מילה, ירדתי עד כה 5 ק"ג במשקל. (בחודש וחצי ראשונים) והפסקתי את הדיאטה לפני כחודש, הרופא אמר לי שעלי לאושש את הגוף אחרי המחלה, ולא לעשות עכשיו דיאטות. אני משתדלת לאכול בריא ומאוזן. אין ספק שעוזר לי מאוד מה שקיבלתי משיטות הדיאטה של מירי, מהחיזוק שלכן בפורום, מעצם השייכות שהיתה לי למשפחה נפלאה כמוכן.... מקוה לבשורות טובות באיזור הדרום, שניזכה כולנו לגאולה השלימה במהרה, ממש, בלי יסורים ומלחמות. עוד יומיים נגמר לי המנוי, התלבטתי אם להמשיך או לא, האמת היא שקשה לי להמשיך להשתלב כשאני עכשיו לא בתוכנית דיאטה, זה פשוט גורם לי לתיסכול רגשי, כשהצורך שלי חזק להשתלב איתכן , ואני לא יכולה לעשות כרגע דיאטה. אם הייתי יורדת כל המשקל העודף והיה עלי רק להיות בשמירה, הייתי נשארת בשמחה, אבל כשאני רואה את הירידות שלכן, ואני לא יכולה, זה מתסכל. בטוחה שתבינו אותי. מקוה עד אחרי החגים לעמוד על הרגליים מהחולשות שלי, ולחזור אליכן עם כוחות מחודשים. מי שרוצה לכתוב לי באופן אישי המייל שלי MARPE1001@GMAIL.COM ואשמח מאוד. כל כך התחברתי אליכן ומרגישה אהבה עצומה לכל אחת מכן, ולמירי היקרה. יש לכן מורת דרך מדהימה, שאין עליה בכל העולם. תמשכנה להתחזק, לרדת במשקל, לחזק, ולשמור על מורל גבוה כמו תמיד. איתכן בכל ליבי, באהבה והערכה גדולה גדולה, ריבל'ה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|