23/08/2011 07:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות על הקילו שירד ובהצלחה גם השבוע! נחושה כתב:
שבוע חדש לחזור לתהליך לכל מי שזייף, לכל מי שהיה חרד, היה באוכל או בכלל לא היה..... גם אני התחלתי שוב אחרי ההרצאה של מירי, והבוקר לקחתי נעליים והלכתי שעה למרות החום ולמרות המאמץ ואכלתי תפוח+דנונה+יוגורט ואני אולי לא מחוננת אבל עושה ומקווה שבכיוון הנכון.... הייתי בטוחה שהזלילה הגדולה תעלה לי ביוקר ובסוף הוחזר למירי קילו חוב שלם....וקיבלתי מוטיבציה להמשך..... יום נפלא ושבוע רגוע נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2011 04:56
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה כתב:
שבוע חדש לחזור לתהליך לכל מי שזייף, לכל מי שהיה חרד, היה באוכל או בכלל לא היה..... גם אני התחלתי שוב אחרי ההרצאה של מירי, והבוקר לקחתי נעליים והלכתי שעה למרות החום ולמרות המאמץ ואכלתי תפוח+דנונה+יוגורט ואני אולי לא מחוננת אבל עושה ומקווה שבכיוון הנכון.... הייתי בטוחה שהזלילה הגדולה תעלה לי ביוקר ובסוף הוחזר למירי קילו חוב שלם....וקיבלתי מוטיבציה להמשך..... יום נפלא ושבוע רגוע נחושה יישר כח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 16:48
 dany Posts: 19819
|
אם כך מסתבר שאת בכל זאת עושה דברים כהלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
שבוע חדש לחזור לתהליך לכל מי שזייף, לכל מי שהיה חרד, היה באוכל או בכלל לא היה..... גם אני התחלתי שוב אחרי ההרצאה של מירי, והבוקר לקחתי נעליים והלכתי שעה למרות החום ולמרות המאמץ ואכלתי תפוח+דנונה+יוגורט ואני אולי לא מחוננת אבל עושה ומקווה שבכיוון הנכון.... הייתי בטוחה שהזלילה הגדולה תעלה לי ביוקר ובסוף הוחזר למירי קילו חוב שלם....וקיבלתי מוטיבציה להמשך..... יום נפלא ושבוע רגוע נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 12:05
 קרנושה Posts: 3420
|
נחושה כתב:
את רואה, למרות הכל החזרת קילו, מסתבר שאת שומרת יפה. תמשיכיייייייייי ואני איתך כאן ביחד עם כולן!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 11:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מצטרפת לכל הברכות והאיחולים שלכן לשבוע הזה. נאחל שבוע טוב ושקט בכל הגזרות ובהצלחה בדיאטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 10:18
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2011 10:02
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה יקרה, שבוע קל ונפלא בכל הגזרות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 11:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
אמן ואמן שיהיה שבוע רגוע ונפלא לכולנו.. שנתבשר בשורות טובות כל אחד בתחומו ובחייו שיהיה לכולנו בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 11:16
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושה כתב:
ואני מאחלת לכולנו בשורות טובות, כיף והצלחה בכל אשר נבחר.. שיעופו הקילוגרמים ושכולנו נהיה רזים יותר, קלים יותר ומאושרים עם מה שייש לנו! נשיבוקים ושבוע נפלא♥
לו יהי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 05:31
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
ואני מאחלת לכולנו בשורות טובות, כיף והצלחה בכל אשר נבחר.. שיעופו הקילוגרמים ושכולנו נהיה רזים יותר, קלים יותר ומאושרים עם מה שייש לנו! נשיבוקים ושבוע נפלא♥ אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 05:27
 dany Posts: 19819
|
אמן קרנושה לשבוע שקט ורגוע בכל הגזרות
קרנושה כתב:
ואני מאחלת לכולנו בשורות טובות, כיף והצלחה בכל אשר נבחר.. שיעופו הקילוגרמים ושכולנו נהיה רזים יותר, קלים יותר ומאושרים עם מה שייש לנו! נשיבוקים ושבוע נפלא♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2011 20:33
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפתי, שיהיה שבוע טוב ורגוע לכולנו. אוהבת נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2011 19:51
 קרנושה Posts: 3420
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|