|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/08/2011 18:32
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הי אביב יקרה ברוכה הבאה את כל השאלות האלה את שואלת באתר במעטפה האישית שלך ומיכל הדיאטנית עונה לך באותו יום. כף טחינה רצוי שעושים בבית, אבל אפשר גם קנוי, כף טחינה גדושה שווה לכף שמן, אז בזהירות. כל המתכונים באתר כולל פשטידת הברוקולי מדהימים. תעשי ככתוב. אפשר תמיד להוסיף לפשטידות גבינות. לשומרי הכשרות פשטידה עם כמויונז מתאימה גם כתוספת לבשר. ושוב אני מאחלת לך בהצלחה בתהליך ובהתמדה, תקשיבי להרצאות השבועיות..... שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2011 12:37
 אביב Posts: 22
|
1. כשרשום בתפריט "כף טחינה" האם העדפה היא לסלט טחינה קנוי או לטחינה בהכנה ביתית (המורכבת מטחינה גולמית+מים+לימון+מלח)? 2. מישהו ניסה את ה"פשטידת ברוקולי" שהמצרכים שלה הם : ברוקולי, מיונז קל ו- 3 ביצים? זה נשמע לי לא טעים ברוקולי ומיונז בלבד, לא מומלץ יותר להוסיף את החצי קופסאת גבינה שרשום בתפריט לתוך הפשטידה עצמה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|