הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לשם שינוי - יום מהנה בשבוע הקשה הזה...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/08/2011 12:04

קרנושה
קרנושה
עושה רושם של סרט יפה שצריך לראות. תודה על ההמלצה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2011 05:20

dany
dany
אפי
עושה רושם סרט ממש מעולה , שמעלה שאלות אתיות חשובות ביותר.............כמי שגודלה לא ע"י הוריה אלא ע"י סבא וסבתא(הורים של אבא ) מגיל שנתיים השאלות הללו תמיד הטרידו אותי.
הסבאים שלי לא אימצו אותי........... לא יודעת למהupset
כך שבעצם אני בעצמי נשארתי חצויה ולא יודעת למי אני שייכת........... לדאבוני זו בעייה שעד היום לא פתרתי......... ולדעתי חלק גדול מבעיית ההשמנה שלי נובעת מהמקום הזה.
סבא וסבתא כבר אינם בחיים( קראתי להם אמא ופפה)
הורי הביולוגיים עדיין בחיים. אך מעולם לא חשתי כלפיהם תחושות של בת להורים אלא יותר לאחים בוגרים ולאו דווקא אחראיים.
והיום עם אמא שלי מערכת היחסים היא אפילו הפוכה לחלוטין ..... כאילו אני האמא, התומכת, העוזרת נפשית, נותנת עצות, בקיצור נותנת ונותנת וממשיכה ............ לא לקבל............
סליחה על ההשתפכות על הבוקר, כנראה אפי יקרה שהדלקת איזה טריגר.
אוהבת אתכן
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
19/08/2011 20:05

EFF
EFF
צפינו היום בסרט בוקר נפלא בהיכל התרבות ביבנה (אגב עיר מקסימה למי שלא ביקר בה - אני הופעתי מאוד...) סרט בשם "סיסיאי" עם הרצאה מרתקת של היוצר המוכשר.
זה תוכנו של הסרט:
סיסאי, חייל בן 20, עלה לארץ מאתיופיה ב- 1990. כשהיה בן 12 נפטרה אמו הביולוגית ממחלת הסרטן.
משפחת הבמאי, שאמצה אותו, גידלה אותו כבן לכל דבר. בדצמבר 2001, חוזר האב המאמץ מביקור באתיופיה ומביא אתו בשורה מפתיעה - לאחר חיפושים מצא את אביו הביולוגי של סיסאי וזה רוצה לפוגשו. האפשרות שסיסאי יחזור לאתיופיה לפגוש את אביו הביולוגי מעלה שאלות קשות של זהות - מי הוא אביו האמיתי? מה דחף את אביו המאמץ לחפש את אביו הביולוגי? מה פירושו של קשר דם?
האם יכול להיווצר קשר אמיתי בין סיסאי, נער ישראלי לכל דבר מנתיבות ובין אביו האתיופי שחי בעיירה ליד אדיס אבבה?
הופק בשיתוף פרויקט קולנוע - קרן רבינוביץ’ וקרן גשר לקולנוע רב תרבותי.
זכה בפרס וולג’ין בתחרות הסרט התיעודי, פסטיבל הקולנוע, ירושלים 2005. זכה בפרס הסרט התיעודי הטוב ביותר, פסטיבל FIPA לסרטי טלוויזיה, ביאריץ-צרפת 2006.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לשם שינוי - יום מהנה בשבוע הקשה הזה...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!