20/08/2011 10:08
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב כתב:
איזה יופי של תמונה, תבורכי רבקה. גם אני מאחלת לכולנו שבת שלווה של שמחה ושקט בכל הארץ לאחר היממה האחרונה שהיתה קשה לכולנו ובמיוחד לכמה משפחות בארץ. צריך ל"אסוף" את הלבבות הכואבים והדואבים ולחבק אותם אל קרבנו בתפילה שהפצועים ירפאו מהר ואלה ששכלו בני משפחה שיתן להם הקב"ה כוח להמשיך הלאה. אין ניחומים כמובן זה קשה מאד. ונעבור לנושא שהוא תמיד "חם" אצלנו נושא האכילה השפויה. אני גם כן צריכה להיות מאד מאד זהירה כי הכנתי דברים לקראת זוג חברים שיבואו יותר מאוחר אבל כל מה שהכנתי זה ממש לגבי "פלסטיק" כמו שמירי אומרת. כל פעם שאני פותחת המקרר משננת לעצמי. אי אפשר לקלקל את ההשגים וגם כבר החודש מסתיים ובחודש הבא יגיעו החגים ולכן מאמץ מרוכז. שבת נפלאה לכולנו. ממני חנה
חיוך מהלב יקרה מדוע אינך מכינה תרכובת לכבוד זוג אורחים, מהמטעמים הנפלאים שמירי מכתיבה לנו, הרי הם טעימים ומאפשרים לך את להנות מהם בלי כל בעיה.אמנם כאשר הם מאוכסנים במקרר את מתיחסת אליהם כאל פלסטיק, אך כאשר תשבו אל השולחן בחברת האורחים תשבי מהצד ותרגישי שאת מפסידה לא תוכלי להנות כמו כולם ,מה שיכול לגרום לך להשלים את החסר כאשר תישארי עם השאריות המפתות. ולפני שהאורחים יעמדו לעזוב,הם יהללו את המטעמים {מהפלסטיק} הנפלאים שהכנת ,הדבר יכול להיות לך לרועץ. כפי שכתבתי בתחילת הפוסט,אפשר להכין ארוחה טעימה שכולם יהנו ממנה.אין צורך לספר שהמנות דייאטטיות.זה מה שאני נוהגת לעשות. שבת נעימה לפתחו של שבוע נפלא נילי ,
-- וסרהולץ
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2011 05:41
 dany Posts: 19819
|
שבת נפלאה, ושתהיינה בשורות טובות לכולנו, אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2011 04:49
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שבת שלוםםםםםם יקירותי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 20:36
 ענת Posts: 3849
|
שבת מבורכת לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 19:32
 tutit Posts: 2431
|
רבקהל׳ה יקרה שתהיה לך ולכל בנות הפורום שבת שלווה ושקטה ,אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 18:39
 קרנושה Posts: 3420
|
איזה יופי של תמונה נפלאה!!! שבת שלום ושלווה לכולם♥ רק בשורות טובות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 18:38
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
איזה יופי של תמונה, תבורכי רבקה. גם אני מאחלת לכולנו שבת שלווה של שמחה ושקט בכל הארץ לאחר היממה האחרונה שהיתה קשה לכולנו ובמיוחד לכמה משפחות בארץ. צריך ל"אסוף" את הלבבות הכואבים והדואבים ולחבק אותם אל קרבנו בתפילה שהפצועים ירפאו מהר ואלה ששכלו בני משפחה שיתן להם הקב"ה כוח להמשיך הלאה. אין ניחומים כמובן זה קשה מאד. ונעבור לנושא שהוא תמיד "חם" אצלנו נושא האכילה השפויה. אני גם כן צריכה להיות מאד מאד זהירה כי הכנתי דברים לקראת זוג חברים שיבואו יותר מאוחר אבל כל מה שהכנתי זה ממש לגבי "פלסטיק" כמו שמירי אומרת. כל פעם שאני פותחת המקרר משננת לעצמי. אי אפשר לקלקל את ההשגים וגם כבר החודש מסתיים ובחודש הבא יגיעו החגים ולכן מאמץ מרוכז. שבת נפלאה לכולנו. ממני חנה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 16:41
 1103 Posts: 5022
|
רבקה יקרה תמונה מקסימה מחזירה לך שבת שלום באהבה נילי
-- וסרהולץ
|