21/08/2011 12:02
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה ואני יודעת שאתן כאן בשבילי וזו נחמה גדולה מאד.
רבקה כתב:
דני'לה אין לנו לאן לברוח ממצבים קשים שאנו מתמודדים איתם בכל הבחינות כמו שאקורדיון ורייצ'ל כתבו כאן צריך להשתדל ולהאמין שהכל יעבור בשלום ובהצלחה וכך יהיה אמן אין ספק שזה מכביד עלינו מאוד ועוד זלילה מכביד עוד יותר מה שתלוי בנו להפחית מהעומס בואי ונשתדל אנחנו כאן איתך לעזרה ולתמיכה בהרבה אהבה שיהיה שבוע קל ובשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 12:01
|
נילי חמדתי אכן הנפילות לתוך הבור לא פותרות את המצב וההיגיון מבין זאת. תודה על מילים החמות והמנחמות חיבוק
1103 כתב:
דני יקירתי ברצוני לחזק את ידיך בתקופה כל כך קשה שעוברת עליך,אך את חייבת לאסוף את עצמך, בימים קשים כאלה מלאי מתח וחרדה,כאשר בבטן נפער חור ענק,אנו מתנחמים באוכל,אבל הנחמה היא רגעית שמובילה אותנו לחרטה נוספת וליסורי מצפון. ראשית אתפלל ואחזיק אצבעות לבעלך,שיעבור את הניתוח בשלום ושההחלמה תהיה מהירה וטובה שהקליטה של חמיך בבית האבות תהיה קלה חזקי ואימצי,כי אם את תיפלי ברוחך לא יעמדו לך כחותיך להיות בשביל הזקוקים לך שבוע נפלא בשורות טובות חיבוק ענק נשיקות נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 11:59
|
תודה יקרה על מילות הנחמה אכן זר לא יבין אותנו רייצ'ל כתב:
דני יקרה, אני כל כך מבינה לליבך ומזדהה עם התקופה הקשה שאת עוברת אבל מה לעשות יש מצבים שלא תלויים בנו ויחד עם זה אי אפשר בלעדנו כי אנחנו חייבים להיות לצידם של היקרים לנו לעזור לתמוך ולהיות שם בשבילם כל הזמן שרק צריך. מאד קל לתת עצות אני יודעת אבל מנסיון אל תלחמי בעצמך ואל תחשבי על אכילה רגשית הדבר היחידי שאת יכולה לעזור לעצמך זה שיהיה לך תמיד סלט מוכן לא מתובל במקרר כי לזה תמיד אפשר לצרף ביצה קשה או גבינה או טונה. תתארגני מראש ואז לפחות לא יהיה לך רגשי אשם כאלו שאת אוכלת דברים שלא צריך. מאחלת הצלחה לבעלך בניתוח ולחמך הסתגלות מהירה בבית אבות מי ייתן ונשמע רק בשורות טובות רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 10:35
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה אין לנו לאן לברוח ממצבים קשים שאנו מתמודדים איתם בכל הבחינות כמו שאקורדיון ורייצ'ל כתבו כאן צריך להשתדל ולהאמין שהכל יעבור בשלום ובהצלחה וכך יהיה אמן אין ספק שזה מכביד עלינו מאוד ועוד זלילה מכביד עוד יותר מה שתלוי בנו להפחית מהעומס בואי ונשתדל אנחנו כאן איתך לעזרה ולתמיכה בהרבה אהבה שיהיה שבוע קל ובשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 10:32
 1103 Posts: 5022
|
דני יקירתי ברצוני לחזק את ידיך בתקופה כל כך קשה שעוברת עליך,אך את חייבת לאסוף את עצמך, בימים קשים כאלה מלאי מתח וחרדה,כאשר בבטן נפער חור ענק,אנו מתנחמים באוכל,אבל הנחמה היא רגעית שמובילה אותנו לחרטה נוספת וליסורי מצפון. ראשית אתפלל ואחזיק אצבעות לבעלך,שיעבור את הניתוח בשלום ושההחלמה תהיה מהירה וטובה שהקליטה של חמיך בבית האבות תהיה קלה חזקי ואימצי,כי אם את תיפלי ברוחך לא יעמדו לך כחותיך להיות בשביל הזקוקים לך שבוע נפלא בשורות טובות חיבוק ענק נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 08:58
 רייצ'ל Posts: 1323
|
דני יקרה, אני כל כך מבינה לליבך ומזדהה עם התקופה הקשה שאת עוברת אבל מה לעשות יש מצבים שלא תלויים בנו ויחד עם זה אי אפשר בלעדנו כי אנחנו חייבים להיות לצידם של היקרים לנו לעזור לתמוך ולהיות שם בשבילם כל הזמן שרק צריך. מאד קל לתת עצות אני יודעת אבל מנסיון אל תלחמי בעצמך ואל תחשבי על אכילה רגשית הדבר היחידי שאת יכולה לעזור לעצמך זה שיהיה לך תמיד סלט מוכן לא מתובל במקרר כי לזה תמיד אפשר לצרף ביצה קשה או גבינה או טונה. תתארגני מראש ואז לפחות לא יהיה לך רגשי אשם כאלו שאת אוכלת דברים שלא צריך. מאחלת הצלחה לבעלך בניתוח ולחמך הסתגלות מהירה בבית אבות מי ייתן ונשמע רק בשורות טובות רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 08:18
|
נורא משתדלת .................תודה נשיבוקים
אקורדיאון כתב:
דנושה בואי נחשוב חיובי ולמרות שלא קל נאמין שהכל יעבור בשלום והשיגרה תחזור. א
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 05:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דנושה בואי נחשוב חיובי ולמרות שלא קל נאמין שהכל יעבור בשלום והשיגרה תחזור. א
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2011 05:25
|
טוב לא יודעת אם יש קשר ולא חושבת שיש........... כי תירוצים יש לרוב.......... עלי עברו יומיים קשים ביותר...................... ללא גבולות וללא מעצורים......... תקווה שהיום דברים יתאזנו קצת........ אני יודעת זו אכילה רגשית לחלוטין, בעלי אמור לעבור עוד 10 ניתוח גדול........... ויש לי עומס נפשי........ גם עם חמי ....... שכנראה יהיה צריך לעזוב את הבית לניסיון לבית אבות, כי אני לא אהיה לפחות שבוע ימים לידו בכדי לעזור לו............ בסוף השבוע יום זכרון שנתיים לחמותי שהיתה אהובת נפשי, והיא כל כך חסרה. נתפס לי הגב וכל השרירים כנראה זה בין המתח הנפשי לבין המאווררים והמזגנים....... בקיצור ימים של באסה באופן פרטי............ ובאופן ציבורי מה שעבר ועובר עלינו בימים האחרונים....... מעלה שוב את מפלס החרדות לשמיים. אז ........... תירוץ מארץ התירוצים............ בואי נרגיע את הכל עם זלילה וזה מה שעשיתי.............. בור נוראי עמוק עמוק שממש בלתי אפשרי למלא.................. אולי זה שכתבתי את זה כאן ..... יעזור לי לחזור לעצמי. תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 20:28
 ענת Posts: 3849
|
אמן ןאמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 19:43
 קרנושה Posts: 3420
|
אקורדיאון כתב:
שוב סוף שבוע ,אחר יום קשה ונקווה שהשקט יחזור במהרה. מאחלת לכולנו יום של שליטה,יום מלא בעשייה ובאנרגיות חיוביות.
אמן ואמן♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 12:15
 נחושה Posts: 6982
|
שיהיה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם סופשבוע רגוע וב"ה בשורות טובות ומשמחות ובבקשה תשמרו על עצמכם נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 11:47
 קרולין Posts: 6651
|
סופ"ש רגוע לכולםםםםםםםםםםםםםםם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 09:08
 קרנושה Posts: 3420
|
סופשבוע רגוע ונעים, בשמירה ובשלווה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 09:08
 רבקה Posts: 8411
|
כבד מאוד על הלב וזה עדיין לא נגמר איחולי שיהיה לכולנו סוף שבוע שקט ורגוע וכמו שנינוש כתבה מסביב יהום הסער ואנחנו חותכים סלט לפחות בגזרה הזאת שלנו שיהיה רגוע שבת שלום ומבורך שיבוא עלינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 07:44
 דרך המלך Posts: 5707
|
סוף שבוע קסום לכולם....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 07:15
 נינוש Posts: 1442
|
סוף שבוע טוב לכולכם, ואל תשכחו מסביב יהום הסער, ואני חותכת סלט!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 05:09
|
אמן יקירה ושבת שלום
אקורדיאון כתב:
שוב סוף שבוע ,אחר יום קשה ונקווה שהשקט יחזור במהרה. מאחלת לכולנו יום של שליטה,יום מלא בעשייה ובאנרגיות חיוביות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|