18/08/2011 10:36
 קרולין Posts: 6651
|
תודה יקרות שלי.... ולך נינה חברתי היקרה והטובה! אני הכי הכי גאה בך בעולם!!! כולנו משפיעים ומושפעים בחיים...והעיקר שזה יהיה תמיד רק ל ט ו ב ה ! לחיי השינויים הקטנים והגדולים שבדרך.... נשיקות אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 05:57
 dany Posts: 19819
|
קרולינה תמיד מילים כל כך יפות ומתוקות.........נשמה!!!!!! למירי איחולי בריאות ובאמת כל הכבוד שאת לא מוותרת עלינו. לנינוש כל הזמן לומדים ולומדים............ העיקר שרוצים ללמוד זו בעצם החוכמה לאקו אהובתי........ כן כן לעיתים לומדים בנסיון "קשה" ואני עם כל ההשתוללויות שלי אף פעם לא נפלתי על הדברים האלו........ מעניין יש דברים שממש לא מעניינים אותי.... הלוואי וידעתי לעשות חסימות גם ל"אחרים" יום נפלא ונשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 04:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן נינוש אני חוויתי את החטיף הזה כשיצא לשוק על בשרי. קניתי והבנתי את הטעם כשאחרון החטיפים היה בקיבתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 22:08
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה ונינה גם.... אין מילים על ההשפעה ההדדית בחוגים וגם כאן דרך האינטרנט........ ללמוד מהחיים וממודל חיקוי חיובי זה מקדם אותי. לקרולין, לכולנו יש ימים טובים יותר או פחות,גם כשאני מרגישה פחות טוב כמו היום, חזרתי הבייתה בריאה מהאנרגיה הטובה שלכם, וכמובן מהעשיה.....תודה על הפירגון אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 20:54
 נינוש Posts: 1442
|
קרולין יקרה, ופורום יקר אני רוצה לשתף אותכם בקוריוז מהחוג שלנו, של יום רביעי, החוג המוקדם אחרי השקילה, מתכנס לו הפרלמנט, שותה קפה ואוכל משהו, רובינו חטיף אנרגיה וחלקינו ירקות בשבוע שעבר הבאתי חטיף חדש של פיטנס שוקולד מריר וקליפות תפוז. טעים טעים, כולי התפעלות ומציעה לקרולין חברתי קרולין עונה לי בארטיביות" אני עם החטיפים גמרתי" הלכתי הביתה ויום למחרת בשעה 4 עושה קפה ומוציאה חטיף מהקופסא ואז הבזיקו המילים של קרולין, אם היא יכולה גם אני יכולה ואני עם החטיפים גמרתי, היום הגעתי עם ירקות וגבינה , וקרולין היתה כל כך גאה בי!!!! השינוי יבוא לאט לאט, גם אחרי כמעט 15 שנה עם מירי וחוב של 5 קילו שאני חייבת להחזיר בהקדם. תודה שוב לקרולין, למירי , לחוג הנפלא והפורום שמאפשר לנו לשתף.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 20:25
 קרולין Posts: 6651
|
רביעי היום שלי. שאני כ"כ אוהבת ........ מירי יקרה שלי, תחילה ב ר י א ו ת שלמה שתהיה לך. מקווה שתרגישי טוב במהרה....כאב לי לראותך סובלת....כל הכבוד לך שאת תמיד תמיד מגיעה ולא מבטלת חוגים את כ"כ משקיענית ורצינית בעשייה שלך שזה פשוט מרגש וראוי לים של הערכה וכבוד ! אין אנשים כמוך! בנוסף, תודה על הרצאה חשובה ביותר, שכל שנה היא תופסת אותי במקום אחר...ועל כך אלף תודות לך ולחוג הנפלא שלנו! מסכימה ומתחברת לכל מילה. ויתור ,התאפקות והחמצה כולנו חווים את זה והחוכמה היא ללמוד ולתרגל כל הזמן מהראש - את השינוי , שינוי בגישה, בתפיסה ובהתנהגות שלנו עם האוכל. והבשורה הטובה היא: שיש תקווה כמה שיותר תירגול , התמדה והשקעה בתהליך כמה שיותר מודעות ובחירה ממקום שמגיע לי איכות חיים. הבחירה בך ובחוג שלך זה איכות חיים ! לחיי השינויים הקטנים והגדולים שבדרך....לכולנו. אמן. אוהבת ומעריכה מאדדדדדדדדדדד שלך תמיד, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|