18/08/2011 12:05
 dany Posts: 19819
|
טלי בכדי לזכור רצוי שתהייה לך מחברת קטנה לידך ופשוט לרשום............. אז אין מצב של אמנזיה זמנית...........חחחחחחחחחחחח
tal_f כתב:
אני בטוחה שתצליחי לקחת נשימה ארוכה.... ולזכור שאם האמא מאושרת אז המשפחה מאושרת. אני מנסה בכל פעם שיוצאים לחשוב באמת האם אני אוכלת איתם או לא. כשאני אוכלת איתם אני לא כל כך מתרכזת באוכל והוא פתאום נעלם לי מהצלחת .. אז יש פעמים שאני פשוט לוגמת מים ... ומחכה להזדמנות לאכול קצת יותר בשקט. זה קשה מאוד לארגן את הזמן לכך אבל כשנגמר היום והצלחתי לאכול 3 ארוחות עם התרכזות בהם..(זכרתי מה אכלתי בכל ארוחה) אז אני מרגישה סיפוק שאני שולטת באוכל ולא הוא בי . בכל מיקרה לקחתי את העצה ממירי להגביל את החטיפים של הילדים לאחד ביום.. זה מקטין את החשיפה שלי אליהם.... לא רוצה פיתויים לידי. המון הצלחה ..תזכרי כמו שהחברות ציינו מה שעולה מהר יורד מהר.. להרוג את ה"ג'וקים" שהם קטנים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 11:37
 tutit Posts: 2431
|
tal_f כתב:
אני בטוחה שתצליחי לקחת נשימה ארוכה.... ולזכור שאם האמא מאושרת אז המשפחה מאושרת. אני מנסה בכל פעם שיוצאים לחשוב באמת האם אני אוכלת איתם או לא. כשאני אוכלת איתם אני לא כל כך מתרכזת באוכל והוא פתאום נעלם לי מהצלחת .. אז יש פעמים שאני פשוט לוגמת מים ... ומחכה להזדמנות לאכול קצת יותר בשקט. זה קשה מאוד לארגן את הזמן לכך אבל כשנגמר היום והצלחתי לאכול 3 ארוחות עם התרכזות בהם..(זכרתי מה אכלתי בכל ארוחה) אז אני מרגישה סיפוק שאני שולטת באוכל ולא הוא בי . בכל מיקרה לקחתי את העצה ממירי להגביל את החטיפים של הילדים לאחד ביום.. זה מקטין את החשיפה שלי אליהם.... לא רוצה פיתויים לידי. המון הצלחה ..תזכרי כמו שהחברות ציינו מה שעולה מהר יורד מהר.. להרוג את ה"ג'וקים" שהם קטנים...
תודה על התזכורת טלי צודקת ב100 % מפסיקה לגעת באוכל שלהם מהיום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 11:36
|
אקורדיאון כתב:
חחחחח מה עושים???..מנגבים את הפרורים מתחילים לרשום ומה שעולה מהר כך גם ירד והפנים קדימה.
איך מירי אומרת זו הסיבה שלעולם לא נעלם מרוב רזון.
רק לא להרים ידיים,אין לנו דרך אחרת ואת יודעת זאת היטב. נשיבוקים ובהצלחה רבה. תודה אקול'ה אהובה מתחילה לרשום היום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 11:34
|
dany כתב:
אוהבות אותך בחזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה דנדוש♥ tutit כתב: תודה בנות יקרות על התמיכה. אף אחד לא באמת יכול להבין את מה שעובר עלינו החולים במחלת ההשמנה..........באמת יש לי מזל שאני יכולה לשתף ולקבל מכן כאלו חיזוקים.... מתכוונת לקום מחר ולעשות סוויץ בראש..............הלוואייייייייי שאצליח.... ממש לא קל לי בתקופה האחרונה. אוהבת מאוד את כולכן 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 11:33
|
EFF כתב:
הדסי יקרה..שמעת פעם את ההרצאה של מירי על תירוצים?? ובכן - כאלו אנחנו תמיד מוצאים סיבה ליפול על אוכל בין אם זו אכילה רגשית או סתם אי עמידה בפיתויים. ההרצאה השבוע ממש מתאימה לך - הנושא של ויתור והתאפקות צריך להנחות את כולנו בדרך האוכל..... מקווה שכל מה שנאמר כאן יעזור לך להתגבר..בסופו של דבר כולנו באותה סירה, ואף אחד מאיתנו עוד לא טבע.... סוף שבוע נפלא לך!!
מחכה להרצאה של היום תודה אפו'ש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 11:33
|
נחושה כתב:
הדסי יקרה, יש פרסומת ברדיו...המדוזות ילכו הזבל יישאר.... החופש יעבור, הטיירים יישארו...לא חבל? לצחצח שיניים, לשתות כוס מים קרים ולהתחיל שוב שעה שעה.... בהצלחה יקירה
חחחח אהבתי תודה נחושק'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 09:38
 EFF Posts: 6417
|
הדסי יקרה..שמעת פעם את ההרצאה של מירי על תירוצים?? ובכן - כאלו אנחנו תמיד מוצאים סיבה ליפול על אוכל בין אם זו אכילה רגשית או סתם אי עמידה בפיתויים. ההרצאה השבוע ממש מתאימה לך - הנושא של ויתור והתאפקות צריך להנחות את כולנו בדרך האוכל..... מקווה שכל מה שנאמר כאן יעזור לך להתגבר..בסופו של דבר כולנו באותה סירה, ואף אחד מאיתנו עוד לא טבע.... סוף שבוע נפלא לך!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 09:32
 tal_f Posts: 900
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 05:58
|
אוהבות אותך בחזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tutit כתב:
תודה בנות יקרות על התמיכה. אף אחד לא באמת יכול להבין את מה שעובר עלינו החולים במחלת ההשמנה..........באמת יש לי מזל שאני יכולה לשתף ולקבל מכן כאלו חיזוקים.... מתכוונת לקום מחר ולעשות סוויץ בראש..............הלוואייייייייי שאצליח.... ממש לא קל לי בתקופה האחרונה. אוהבת מאוד את כולכן 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 05:57
|
נחמד
נחושה כתב:
הדסי יקרה, יש פרסומת ברדיו...המדוזות ילכו הזבל יישאר.... החופש יעבור, הטיירים יישארו...לא חבל? לצחצח שיניים, לשתות כוס מים קרים ולהתחיל שוב שעה שעה.... בהצלחה יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 04:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חחחחח מה עושים???..מנגבים את הפרורים מתחילים לרשום ומה שעולה מהר כך גם ירד והפנים קדימה.
איך מירי אומרת זו הסיבה שלעולם לא נעלם מרוב רזון.
רק לא להרים ידיים,אין לנו דרך אחרת ואת יודעת זאת היטב. נשיבוקים ובהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 23:25
|
תודה בנות יקרות על התמיכה. אף אחד לא באמת יכול להבין את מה שעובר עלינו החולים במחלת ההשמנה..........באמת יש לי מזל שאני יכולה לשתף ולקבל מכן כאלו חיזוקים.... מתכוונת לקום מחר ולעשות סוויץ בראש..............הלוואייייייייי שאצליח.... ממש לא קל לי בתקופה האחרונה. אוהבת מאוד את כולכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 22:16
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 20:04
 קרולין Posts: 6651
|
הדסי יקירתי, החופש עם הילדים הוא אכן מקשה מאד על התהליך...ובכלל דיאטה בקיץ זה לא פשוט בכלל לכולנו. חזרי למסלול, לתפריט ולרישום ....בהצלחהההההה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 16:57
|
הדס מותק מה עושים????????????? עושים!!!!!!!!!!! אין ברירה.......... אלו רק שניים שיכולים לרדת ממש מיד! אם לא תחברי להם עוד אחים ואחיות אז יקירה להתחיל לרשום, לשתות מים במקום לתקוע ממתקים, לשמור על פחמימות עד שעה חמש. ולנשנש את הילדים. נשיקות tutit כתב:
ואוכלים בחוץ והנה קפצו להם 2 ק"ג............. ואיך מתנחמים מהשקילה האיומה.....? גלידה..........וופלים.............מתוק מתוק מתוק.............לא מצליחה לשלוט בעצמי בזמן האחרון.... מיואשת ..................נפתח לי הלוע......... מה עושים?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 16:23
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי , סוגרים את הלוע ! אין ברירה את בטח לא רוצה לראות תוצאות גרועות מזה בסוף החופשה אז עוצרים כאן מחזירים את חוב ה- 2 קילו שעוד לא צברו ריבית לא מתייאשים וחוזרים לדרך שאת יודעת לצעוד בה בבטחה הדסי יקירתי עכשיו ולא מחר - מבטיחה ??? המשך הנאה עם הילדוד'ס ויד על הדופק ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 16:15
|
ואוכלים בחוץ והנה קפצו להם 2 ק"ג............. ואיך מתנחמים מהשקילה האיומה.....? גלידה..........וופלים.............מתוק מתוק מתוק.............לא מצליחה לשלוט בעצמי בזמן האחרון.... מיואשת ..................נפתח לי הלוע......... מה עושים?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|