17/08/2011 22:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה היפה גם חכמה גם כותבת מדהים גם יפיפיה וטובת לב ומפרגנת, השמים הם הגבול עבורך...... אוהבת וגאה בך מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 20:11
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי, כל מילה בסלע! איתך לאורך כל הדרך... וכן כל יום הוא יום חדש, עם התחלה חדשה ותמיד תמיד ניתן לבחור א ח ר ת. בהצלחה רבה. נשיקות וחיבוקיםםםם קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 15:07
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה בוחרת אני להזדהות עם כל כתיבתך את נהדרת !!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 09:49
 tal_f Posts: 900
|
רישום זה כמו מראה, באמצעותו רואים את האמת... תמשיכי לאחוז במוטיבציה ובמצב הרוח הטוב ואני בטוחה שאת תצליחי !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 04:50
 dany Posts: 19819
|
קרנושה מתוקה לא רק גוף עגול+תוחסססססססססססס גם הומור, נפש מלאה ויפה, והמון המון רגש מקסים הבאת מהגנטיקה והשילוב הוא ממש מרגש. אוהבת את הכתיבה שלך, אופטימית ומלאת אהבה וטוב. בהצלחה ברישום............. ובירידה............ ותוחס עגול זה סקסי!!!!!!!!!!!!! נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 04:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן קרנושי זה הבית ומירי בהחלט מורת דרך מנוסה שלא קראה ספרים אלא עשתה ועושה את הדרך יום יום יחד איתנו. אני מאוד מאמינה ברישום. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 23:56
 קרנושה Posts: 3420
|
ואגב, השבוע לקחתי מאריה דף רישום. אמרתי לעצמי-קרן, נא להתנהג בהתאם. את לא תרשמי למירי שאכלת מוצרלה בלי אלוהים..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 23:55
 קרנושה Posts: 3420
|
כמו כל שבוע אני שבה הביתה עם מחשבות מהדהדות בראש.. מתוך הבנה מלאה שאין תחליף למסגרת הזו ושאין שום מקום אחר בו ארצה להיות חד משמעית! עם כזו תמיכה, אהבה, סבלנות, חום, נתינה, אנושיות, ה ב נ ה, כבוד, סינרגיה, סימביוזה ועוד כל כך הרבה דברים משמעותיים שאת חי כל רגע. ואני לא בחורה רזה, מגיעה ממשפחה שמבשלת אוכל רומני טעים ושמן, ואני בת לאמא עגולה, לסבתא עגולה (אפילו את התוחעס העגול והעומד ירשתי ממנה, גם את זה היא הביאה מרומניה במקום להשאיר לאחרים!!!) ואין מה לעשות הגנטיקה עשתה את שלה, אבל יש לי את האפשרות לבחור, יש לי את האפשרות להיות אחרת, לחיות אחרת, להתנהג אחרת ואני נלחמת. יום יום. שעה שעה. ואת כל זה אני עושה במקום אחד שלו יכולתי הייתי חותמת בו קבע לכל החיים, באהבה גדולה! במקום הזה יש רק מורת דרך ארץ אחת, מירי בלקין. ותודה עליה ביקום שלנו♥ מירוש אהובתי, את האחת והיחידה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|