16/08/2011 20:02
 סיסי 17 Posts: 618
|
בסימן ט"ו באב זה הזמן לדבר על אהבה ו…לאהוב עד כלות אז מה זאת אהבה? שאלת השאלות איך מוצאים אותה ? איך יודעים שזאת אהבה? מהרגע שאנו נולדים אנו מקבלים אהבה הרי בלעדיה אנחנו לא גדלים, מרגע יציאתנו מרחם אימנו אנו מקבלים חיבוק נעים וחמים, אוכל טוב והמון תשומת לב …לזה קוראים אהבת הורים… עם הזמן אנו מתבגרים ולומדים להחזיר אהבה ,חיוך קטן שכובש את הלב , נשיקה חמה , ממתיקים סוד וככה גדלים . אז מה זאת אהבה ? "מישהו להיות איתו ביחד לא לחוד מישהו להיות איתו ללכת לאיבוד מישהו לרוץ איתו בגשם החזק שבתוכי תמיד יורד ולא נפסק " ואיך יודעים שזה זה? פתאום היא מתפרצת כמו להבה , רטט בלב , פרפרים בבטן געגוע ,חיוך מטופש , כמיהה להיות ביחד, לריב ולדעת להתפייס לא לוותר .. ועוד… לא לחינם ,כתבו עליה כל כך הרבה סיפורים ושירים כי היא טעם החיים. אל תוותרו עליה חברים , גם אם אתם לא מוצאים , גם אם התאכזבתם , אל ייאוש אל תרימו ידיים היא בוא תבוא , זמנו אותה פנו לה מקום , תבקשו …היא מחכה לכם מעבר לפינה , זאת שלכם , האמיתית , הטובה ,במקום שלא ציפיתם , חפשו אותה והיא תבוא , בהצלחה !! תאהבו, תחבקו ,תנשקו ,תבלו, תחייכו, תחיו ,תרקדו ושלבכם תמיד יהיה מלא באהבה !!! "המשימה שלך היא לא לחפש אהבה , אלא לחפש ולמצוא את כל המחסומים בך שבנית נגדה…"(רומי) "האם אני יכול לאהוב את עצמי , גם אם אני לא מושלם"? "האם אני יכול לאהוב מישהו אחר, אם אני לא אוהב את עצמי"? "במה האהבה שלי תלויה"? קצת חומר למחשבה… רק שיהיה טוב אוהבת אתכם 3> סיסי sisibensimon.co.il
|