16/08/2011 17:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
הססנית הבנות כתבו לך הכל ולי נותר לומר לך שזה חלק מהתהליך, פעם יורדים פעם עולים ופעם עומדים במקום. אין מה לעשות לצערי זה לא מראה רק ירידות כל הזמן ולכן זה נקרא תהליך אז קבלי בהבנה ואם יש צורך במקצה שיפורים אז יש לך שבוע נוסף ותשפרי עד השקילה הבאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 16:16
 1103 Posts: 5022
|
הססנית יקרה יש לי תחושה שאצה לך הדרך ואת מדלגת על ארוחות או שאת אוכלת מעט. אם תאכלי שלוש ארוחות ביום ביניהן תשתי הרבה מים,תקנחי את הארוחות בתה צמחים טעים,לא תהיה לך תחושת רעב והקילוגרמים ינשרו מעצמם. אגב אין חובה לאכול את החטיף היומי.לי אין צורך בו. אם אחרי כל זה בלילה תרגישי שעדיין את רעבה תמיד ישנו הפילפל האדום, במילויים שונים-גבינת קוטג",ביצה קשה ועוד. שבוע נעים בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 15:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן יקירתי לא רע ולא מר . מציעה לך כמו שכבר נכתב לערוך רישום יומי מדוייק ולהראות למירי. המון בהצלחה בהמשך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 12:03
 קרולין Posts: 6651
|
הססנית יקרה, תיצמדי לשיטה של מירי, לתפריט ולרישום ...מה שנקרא: תעשי מה שהמורה מירי אומרת ותראי יופי של תוצאות. אין מקום לייאוש וללחץ זה רק מעכב את התהליך..... שיהיה לך ים של הצלחהההההההה בהמשך.... קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 11:42
 רבקה Posts: 8411
|
הססני יקירתי את חייבת לעשות מהפך עם מחשבתך ולהאמין שבהמשך יהיה טוב יותר כנראה שהבולמוסון שהיה לך השפיע מייד חובתך להמשיך בדרך השליטה לעשות את שיעורי הבית בהתמדה ותאמיני לי שההצלחה תגיע בהקדם הססנית לא רע ולא מר --- הכל טוב ומתוק ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 11:41
 רייצ'ל Posts: 1323
|
סנונית יקירתי בשביל זה נמצאת מירי התחילי לרשום ובשבוע לאחר מכן תני לה את הרישום ושמעי מה יש לה להגיד עם כל התפריט העשיר לא צריך להיות במצב של רעב שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 11:08
 dany Posts: 19819
|
הססנית חמודה קודם כל צריך לשנות את הדיסקט בראש...... לא רע ולא מר............ אז השבוע לא היתה ירידה ואפילו עליה........ מה עושים? מתחילים לרשום אחד לאחד מה אוכלים, שותים יותר מים, אוכלים יותר ירקות, לא לשכוח את הפלפל האדום. אם את אוכלת את כל מה שיש בתפריט אין סיבה להיות רעבה. כדאי להתייעץ עם מירי או עם מיכל בנוגע לתפריט. ובעיקר והכי חשוב להיות במצב רוח טוב ובחשיבה חיובית שיוצרת מציאות חיובית המון הצלחה מכל הלב דני
הססנית כתב:
תומכות יקרות, כפי שחששתי אכן עליתי וזו תחושה כלל לא נעימה... אני משתדלת, כמעט ולא מנצלת את החטיף היומי, מסתובבת עם תחושת רעב ולא ממש רואה תוצאות... רע לי ומר לי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 10:22
 הססנית Posts: 50
|
תומכות יקרות, כפי שחששתי אכן עליתי וזו תחושה כלל לא נעימה... אני משתדלת, כמעט ולא מנצלת את החטיף היומי, מסתובבת עם תחושת רעב ולא ממש רואה תוצאות... רע לי ומר לי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|