16/08/2011 14:19
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בנות יקרות תןדה רבה על כל הברכות והפירגון אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 13:24
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
דרך המלך יקרה, לבטח זה מקום מקסים ומיוחד והקבלן שבנה אותו לרווחת התושבים היה גם זה שבשנת 1978 בנה את הבית בו אני מתגוררת בהרצליה ב'. הוא אדם הגון מאד כפי שאני זוכרת אך גם איש עסקים קשוח ואחד שיודע מה הוא רוצה. כך צריך להיות. מצד אחד הגינות, אך גם עמידה על עקרונות. וכך צריכה להיות דרכנו בדיאטה. התמדה התמדה ובעיקר להפנים את הכללים כדי שיהיה לנו יותר קל לשמור. למשל אני צופה בטלוויזיה ושם יש הרבה מאד פרסומות לאוכל. כשאני מתבוננת עתה אני רואה שהאוכל שמפורסם הוא לגבי ממש "רעל" לגוף ולבריאות. ופעם הייתי מאד מתפתה. למשל גבינות שמנות, נקניקים, גלידה עתירת קלוריות ועוד. שנים רבות הייתי מפנטזת ובסוף נכנעת לפנסטזיה עכשיו לא עוד. הכל מכוון לדברים היותר בריאים לגבי, גם למדתי לאהוב אותם כי הם מטיבים עם גופי, ולכן כל הפרסומות האלה אני מתבוננת בהם כמו על משהו שאינו טוב עבורי ומי שרוצה, שיאכל את הדברים. כך גם כשאני מסתובבת בקניונים ורואה מה אנשים שמים על צלחתם. שיבושם להם. לי אסור, כי אני עדיין שמנה, כי יש לי עדיין מטרה מכובדת לרדת במשקל וזה הכי חשוב, ואני גם יודעת שהמאכלים שהם אוכלים אינם טובים לגופי היום. אולי זה מפני מה שעברתי לאחרונה, אולי כי אני יודעת היום שמה שמכניסים לגוף אחר כך מתבטא גם בבדיקות ועוד, ולאורך זמן ואם בוחרים בדברים הלא בריאים, יש לכך מחיר... והוא מצטבר גם על המותניים וגם בנושא בריאות אחרים. מקווה שתהנו מהמשכן החדש שבו מירי מעבירה את ההרצאות ואת יום שני.
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 12:54
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל בנות האינטרנט ושאר חברות הפורום מוזמנות לבית רוזן בימי שני.. נשמח להכיר ולהפגש.. אכן המקום משודרג וברמה אחרת.... שיהיה בהצלחה\
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 07:30
 נחושה Posts: 6982
|
ברכות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 05:49
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אז אולי בפעם הבאה הביקור יהיה ביום שני ולא רביעי , אך עתה אני לא עושה תכניות........ כי בזמן האחרון הן כל הזמן מתקלקלות לי  אכן חשבתי על זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 05:22
 dany Posts: 19819
|
אז אולי בפעם הבאה הביקור יהיה ביום שני ולא רביעי , אך עתה אני לא עושה תכניות........ כי בזמן האחרון הן כל הזמן מתקלקלות לי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 04:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
צריך לבוא להתרשם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 22:30
 1103 Posts: 5022
|
קרולין יקרה תודה. את מוזמנת להצטרף לחוג שלנו שיקרא מהיום-"חוג בית רוזן" שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בשקילה הקרובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 22:19
 קרולין Posts: 6651
|
מירי ואריה יקרים! ברכות חמות לרגל המעבר ל"בית רוזן" בטוח שהמקום מדהיםםםם ושווה ביותר....אבוא בהזדמנות לבקר... שיהיה לכם בשעה טובה ומוצלחת! ולכם חוג "מופת" לשעבר....איזה כיף לכם ! זה מה זה כיף לשמוע שהמקום wow ...ת ה נ ו וותמשיכו להתמיד ולהצליח. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 22:11
 1103 Posts: 5022
|
מירי יקרה ברכות על המעבר ל"בית רוזן",זהו שידרוג עצום לעומת "מופת".. נעים לשבת באולם המרווח,יש כאן אוירה טובה ואינטימית. הצלחה רבה בתוספת עוד הרבה חניכים חדשים, והצלחה בהמשך התהליך לחניכים הותיקים שבוע נפלא בשליטה באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|