17/08/2011 16:59
 dany Posts: 19819
|
ממש כך לא מוותרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רבקה כתב:
אנחנו לא נישבר נמשיך הלאה גם ברגעים לא קלים טעינו , נחזור ונעלה על המסלול מיד הצלחה לכולנו ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 15:03
 רבקה Posts: 8411
|
אנחנו לא נישבר נמשיך הלאה גם ברגעים לא קלים טעינו , נחזור ונעלה על המסלול מיד הצלחה לכולנו ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 12:25
|
נחושתי לאט לאט גם זה יעבור!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
EFF כתב: זהו בדיוק המצב שלי - אני עושה "עבודה" על עצמי להימנע מאכילה רגשית. היו זמנים שאיזו ידיעה לא נעימה בחדשות הובילה אותי למטבח לכוס קפה עם ,משהו" N0 MORE ..נגמלתי מזה ואני מאושרת... ומעבר לכך - רבקהל'ה - יופי שקבלת בשורה טובה מהרופא - גם הכאבים יעברו בסופו של דבר..♥♥ אפי, אני גם עובדת על זה ובינתיים הקפה מנצח 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 08:50
 נחושה Posts: 6982
|
EFF כתב:
זהו בדיוק המצב שלי - אני עושה "עבודה" על עצמי להימנע מאכילה רגשית. היו זמנים שאיזו ידיעה לא נעימה בחדשות הובילה אותי למטבח לכוס קפה עם ,משהו" N0 MORE ..נגמלתי מזה ואני מאושרת... ומעבר לכך - רבקהל'ה - יופי שקבלת בשורה טובה מהרופא - גם הכאבים יעברו בסופו של דבר..♥♥
אפי, אני גם עובדת על זה ובינתיים הקפה מנצח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 05:06
|
כל הכבוד אפי............ שינוי מבורך
EFF כתב:
זהו בדיוק המצב שלי - אני עושה "עבודה" על עצמי להימנע מאכילה רגשית. היו זמנים שאיזו ידיעה לא נעימה בחדשות הובילה אותי למטבח לכוס קפה עם ,משהו" N0 MORE ..נגמלתי מזה ואני מאושרת... ומעבר לכך - רבקהל'ה - יופי שקבלת בשורה טובה מהרופא - גם הכאבים יעברו בסופו של דבר..♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 20:39
 EFF Posts: 6417
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 17:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
רבקה שמחה לשמוע שאת מטפלת בברך ויש מזור לכאבים. כל הכבוד שאת לא מוותרת על ההליכות למרות הכל. בהצלחה בשבוע הבא ואין ספק שהשבוע הזה היה מאוד מוצלח מבחינתך. ישר כוח. רבקה כתב:
תודה יקרות שלי אכן כנראה שבאמת המים עשו חור ועם השתדלות בשבועיים האחרונים בעיצומם של הבילויים עם האורחים יצאתי נשכרת ואני - על המקום - ומכאן בעזרתה של מירי היקרה שנתנה אתמול הרצאה מדרבנת ממשיכה הלאה לכיוון הירידה לכבוש את האתגר שמירי רשמה בקצה הפינקס זה לא בשמיים זה בהחלט אפשרי דני'לה לשאלתך לשים מגן ברך עם סיליקון שכבר נרכש והוא אמור להקל בהליכה ופיזיוטרפיה לחיזוק הברך (אבל התורים הם לעוד חודש) ביינתיים נראה כיצד לזרז את הפיזיוטרפיה ונקווה רק לטוב עם בשורות טובות נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 12:42
|
אמן ואמן צריך כנראה לחזק את המקום שעבר טראומה קשה.
רבקה כתב:
תודה יקרות שלי אכן כנראה שבאמת המים עשו חור ועם השתדלות בשבועיים האחרונים בעיצומם של הבילויים עם האורחים יצאתי נשכרת ואני - על המקום - ומכאן בעזרתה של מירי היקרה שנתנה אתמול הרצאה מדרבנת ממשיכה הלאה לכיוון הירידה לכבוש את האתגר שמירי רשמה בקצה הפינקס זה לא בשמיים זה בהחלט אפשרי דני'לה לשאלתך לשים מגן ברך עם סיליקון שכבר נרכש והוא אמור להקל בהליכה ופיזיוטרפיה לחיזוק הברך (אבל התורים הם לעוד חודש) ביינתיים נראה כיצד לזרז את הפיזיוטרפיה ונקווה רק לטוב עם בשורות טובות נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 12:27
 avi_i Posts: 269
|
רבקוש - באמת חיכיתי לעדכון ממך על הרגל ואני שמחה לשמוע שאין נזק רציני שמרי על עצמך ותיזהרי, לאט לאט עם ההתקדמות נשיקות אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 11:33
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 05:17
|
רבקהל'ה ראשון ראשונה תודה לאל שהרופא הרגיע אותך..... כי במצב של מצוקה.............. כולנו יודעים לאן זה מוביל אך מה עושים עם הכאבים?????????? מה הפיתרון???????? ובנוגע לשמירה כל הכבוד אין מילים את פשוט מחוננת אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 04:56
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקוש גם מים באבן עושים חור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 14:27
|
הדסי בשבילך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 14:19
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד רבקוש...............על הגישה והדבקות המטרה העיקר שהרופא הרגיע ובע"ה העאבים גם יעלמו בקרוב בהצלחה בהמשךךךךך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 14:16
|
תודה מתוקה עונדת אותה בכבוד חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 14:15
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 13:22
|
קרולינה עידוד ותמיכה זה גם שם המשחק תודה יקירה באהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 13:20
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה יקירתי, תחילה שמחה שהרופא הרגיע אותך, מאחלת לך בריאות שלמה שהכאב יחלוףףףףףף במהרה. בנוסף, את נהדרת !! בראבו! בראבו! בראבו!!!! זה שינוי אדיר בגישה ובהתנהגות וזה מוכיח שהכל אפשרי ! וכן...גם מים באבן עושים חור..... נשיקות והמשך יום נפלא ובשליטה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 12:03
|
אתמול היה לי תור לאורטופד והמוח שלי עבד כמו אצל הרזים נסתם לו התיאבון מרוב מחשבות מה יהיה , מה הוא יגיד וכל היום לא נכנס לפי אוכל מה אתן אומרות המוח התחיל להבין נכון ח ח ח או התקופה הטובה שאני נמצאת בה אצל מירי נותנת את אותותיה הרי כבר אמרנו שגם מים באבן עושים חור במוקדם או במאוחר בכל אופן שהרופא הרגיע אותי ( ולא את הכאבים ) חזרתי הביתה והכנתי ארוחת ערב כדת וכדין ירקות טונה גבינה ופרוסה אחת של לחם (הרי מגיע לי לא אכלתי כל היום) לפחות יצאתי ברווח שלא נפלתי לאכילה רגשית הרי יכולתי לאכול ויש יכולת לסיפרה הקודמת לא בא לי לחזור ומשתדלת ליישם את לימודי בהתמדה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|