16/08/2011 07:25
 1103 Posts: 5022
|
בילבי יקרה קיראי את הפוסט שכתבתי ליולי בנושא הבולמוס. יום נפלא ובהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 05:26
 dany Posts: 19819
|
בילבי בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 22:40
 EFF Posts: 6417
|
בילבי - גם אני מצטרפת לדברי העידוד והתמיכה של הבנות כאן - ומוסיפה: לא לראות את עצמך ככישלון - העובדה שאת מכירה במגבלותייך זו כבר סוג של הצלחה, וחשוב לדעת שאת בתהליך לא קל שיש בו גם נפילות. כמו שכבר אמרתי - בחיים לא הכל קל ודווקא ההתמודדות עם קשיים מעידה על כך שאנחנו בעליה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 22:12
 קרולין Posts: 6651
|
בילבי יקרה, מצטרפת בחום לבנות המקסימות... כולנו באותה הסירה...ויש ימים טובים יותר שהולך נפלא ויש ימים שפחות...כמו בחיים.... תרימי ראש ותמשיכי הלאה בתהליך ...והכל יהיה לך בסדר. ב ה צ ל ח ה רבה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 14:15
 נחושה Posts: 6982
|
נחושה כתב:
בילבי יקרה, זאת הבעיה אצל המנמודים שהם מעריכים את עצמם רק לפי השליטה באוכל: הייתי מחוננת אז יש לי כנפיים... הייתי בבולמוס אז מה אני שווה בכלל... תגנבי פירורים והמשיכי הלאה, את מחוננת שמעדה יום אחד בחייה ומחר יום חדש.... בהצלחה יקירה
בילבי-מקפיצה בשבילך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 13:18
 דרך המלך Posts: 5707
|
חייבת להגיד לך שאת ממש נורמלית.זה קורה לכולנו הבולמוסים האלה אל תתני לעצמך לשקוע בדיכי ובמרה שחורה...יש ימים כאלה גם... צחצחי שיניים ותתחילי מעכשיו... בשליטה מודעות ויתור והתאפקות.... את יכולה ומסוגלת. בהצלחה ענקית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 13:06
 רבקה Posts: 8411
|
בילבי צאי מזה יקירה עברי למחשבות חיוביות ותראי שלאט לאט את תרגילי את עצמך לשליטה את נורמלית בהחלט אם לא היו לך נפילות אפשר היה לדאוג לכל נפילה יש קימה ועמידה איתנה ממשיכים קדימה במוטיבציה להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 04:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירת ,תופעה כל כך מתאימה לראש השמנמוד אבל קרה ועוד יקרה,ממש לא מ/שנה,קמים וממשיכים מכאן. המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 04:38
|
אוי כמה זה נכון
נחושה כתב:
בילבי יקרה, זאת הבעיה אצל המנמודים שהם מעריכים את עצמם רק לפי השליטה באוכל: הייתי מחוננת אז יש לי כנפיים... הייתי בבולמוס אז מה אני שווה בכלל... תגנבי פירורים והמשיכי הלאה, את מחוננת שמעדה יום אחד בחייה ומחר יום חדש.... בהצלחה יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 22:35
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בילבי יקרה פשוט תגיעי להרצאה.......... התשובה תחכה לך שם..........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 22:23
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 19:56
|
יקירה רק לא ליפול למחשבות ההרסניות הללו, אכן זה סיפור חיינו, ואנחנו עושות השתדלות והתכוונות ולא תמיד זה עובד, אך לאט לאט עוד יום ועוד יום ועוד הצלחה קטנה ועוד אחת ....... ברור שאת יכולה להאמין בעצמך כי עובדה שהנה היה שבוע נפלא , אז היתה נפילה! עכשיו קמים מנגבים הפירורים וממשיכים הלאה. בהצלחה יקירה כי מגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilbi כתב:
אחרי שבוע הצלחה...תחילתו של רגעי אושר שחזרו לחיי... עשיתי היום בולמוס... עוד מהבוקר התחלתי לנשנש... אתמול הייתי בסלסה וכל כך נהנתי ... בשבת כל המשפחה החמיאה לי בטירוף .... אז למה נמאס לי מהמחלה הזאת, נמאס לי מהדפיקות שלי ומההרגלים המעצבנים ... רוצה להיות נורמלית .... גם אם אני לא אהיה רזה .z אבל רק להרגיש נורמלית.... אני לא יודעת איך להעניק לעצמי מוטיבציה אם בזמן האחרון אני נופלת כמעט כל שבוע... איך אפשר להאמין בעצמי אחרי דבר כזה?....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 17:38
 Bilbi Posts: 20
|
אחרי שבוע הצלחה...תחילתו של רגעי אושר שחזרו לחיי... עשיתי היום בולמוס... עוד מהבוקר התחלתי לנשנש... אתמול הייתי בסלסה וכל כך נהנתי ... בשבת כל המשפחה החמיאה לי בטירוף .... אז למה נמאס לי מהמחלה הזאת, נמאס לי מהדפיקות שלי ומההרגלים המעצבנים ... רוצה להיות נורמלית .... גם אם אני לא אהיה רזה .z אבל רק להרגיש נורמלית.... אני לא יודעת איך להעניק לעצמי מוטיבציה אם בזמן האחרון אני נופלת כמעט כל שבוע... איך אפשר להאמין בעצמי אחרי דבר כזה?....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|