14/08/2011 04:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
שבת שלום יקירה ואכן אין לאן לברוח אלא אל התכנית ודרך החיים שבחרנו!!!!!!! ענת כתב: יום שישי עבר בשליטה התמודדתי אני מול האוכל ולא ויתרתי... מקווה להמשיך כך גם את השבת..... החשק לא נפסק אבל, אסור לוותר כי הדרך לעלייה קרובה.... אין לאן לברוח שיהיה המשך יום קל בשמירה לכולם ושבת נעימה מזג אוויר קצת מקל עלינו היום נשיקות כל כך אמיתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 12:33
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום יקירה ואכן אין לאן לברוח אלא אל התכנית ודרך החיים שבחרנו!!!!!!!
ענת כתב:
יום שישי עבר בשליטה התמודדתי אני מול האוכל ולא ויתרתי... מקווה להמשיך כך גם את השבת..... החשק לא נפסק אבל, אסור לוותר כי הדרך לעלייה קרובה.... אין לאן לברוח שיהיה המשך יום קל בשמירה לכולם ושבת נעימה מזג אוויר קצת מקל עלינו היום נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 12:19
 קרנושה Posts: 3420
|
ענתוש שבת שלום יקירה. גם עליי עבר בשליטה ועוד ממשיך... תצאי מהבית או שתעסיקי את עצמך בדרכים אחרות רק לא סביב האוכל, זה לא שווה את זה.. נשיבוקים ותעדכני♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 10:50
 נחושה Posts: 6982
|
ענתי יקירה, צאי להליכות בים, זה עזר לך בעבר....וזה רחוק מהמקרר....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 10:26
 tal_f Posts: 900
|
ענת. כל הכבוד. אני בטוחה שתצליחי. תשתמשי בהצלחה לגרור אחריה עוד הצלחה. אני שמחה כל כך שחזרת לשליטה. אנחנו כולנו בתהליך ובאמת כפי שאמרת אין לאן לברוח. בסוף נצטרך "לראות" ולא נוכל להעלים עיין לנצח. שתהיה לך שבת רגועה עם הרבה רגעי אושר...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 09:38
 ענת Posts: 3849
|
יום שישי עבר בשליטה התמודדתי אני מול האוכל ולא ויתרתי... מקווה להמשיך כך גם את השבת..... החשק לא נפסק אבל, אסור לוותר כי הדרך לעלייה קרובה.... אין לאן לברוח שיהיה המשך יום קל בשמירה לכולם ושבת נעימה מזג אוויר קצת מקל עלינו היום נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|