13/08/2011 12:23
 קרנושה Posts: 3420
|
אני מתה על ברוקולי וכרובית, אז יש קצת פיצוצים בבית א ז מה?? חחחח מעבר לכך, זה בריא וזה ידוע, והכי חשוב לאכול מגוון וטעים ועל זה בדיוק אני כל הזמן חושבת..שאיזה מזל על הידע שלי ממירי ועל זה שאפשר לאכול נכון ובלי כל קשר לדיאטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 10:57
 נחושה Posts: 6982
|
יקירתי, לא קראתי את הכתבנ ולכן טוב שעדכנת אותנו.... ישנן אסכולות שרואות בתזונה ריפוי או דיכוי..... ריפוי כמו ירקות שהזכרת ופלפל אדום... דיכוי כל האוכל המעובד, העודף, הרווי בסוכרים וכד', שמדכאים את גופינו ונשמתנו לאט לאט... ולכן מירי מדברת על בחירה של אוכל טעים, מגוון ובמידה בצלחתנו ורק שלוש פעמים ביום.... שבת שלום נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 05:54
 dany Posts: 19819
|
חוץ מכרוב ניצנים ירקות אלו אהובים עלי....................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 00:39
 tutit Posts: 2431
|
עוד סיבות טובות לאכול ברוקולי: רבות דובר על היתרונות הבריאותיים שבאכילת ברוקולי בפרט וירקות ממשפחת המצליבים בכלל, וכעת מצטרף להמלצות מחקר חדש שנערך באוניברסיטת אורגון שבארצות הברית. סולפורפן, פיטו-כימיקל הנמצא בברוקולי, התברר כבעל איכות אנטי-סרטנית - הוא מסוגל לפגוע במדויק בתאים סרטניים, מבלי להזיק לתאים בריאים הנמצאים בסמוך. הסולפורפן נמצא בברוקולי, כרוב, כרוב ניצנים, כרובית, קולרבי ועוד. ירקות אלה ידועים כמעוררי גזים במערכת העיכול, אך הרכיבים התזונתיים החיוניים ונוגדי החמצון המצויים בהם מגמדים את אי הנוחות הזמנית הזו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|