15/08/2011 11:02
 רבקה Posts: 8411
|
לדני'לה שוב ברכות שלא יגמרו לעולם וליולי תודה מקשיבה לאלביס גם בהנאה יום מקסים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 05:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מקסים גם אני נהנתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 16:39
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירתי ברכות תמיד מתקבלות נשיבוקים
tutit כתב:
דניל'ה יקרה ! המון מזל טוב ליום הנישואין..................כתבתי לך כבר אך בכל זאת.... הרבה בריאות לשניכם כי זה הכי חשוב וכמובן בשורות טובות בכל התחומים.......... אמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 14:43
 tutit Posts: 2431
|
דניל'ה יקרה ! המון מזל טוב ליום הנישואין..................כתבתי לך כבר אך בכל זאת.... הרבה בריאות לשניכם כי זה הכי חשוב וכמובן בשורות טובות בכל התחומים.......... אמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 11:58
|
לפני שאני הולכת לשמוע את השיר תודה תודה חשבתי שאקדים אותך עם הנושא......... חחחחחחחחחחחחחחח את זוכרת שזה גם יום הולדתה של ביתי השניה. כך שאין מצב אצלי לשכוח את ה-16.8 עכשיו הולכת לשמוע מה שמת לי תודה
איזו הנאה שוב תודות
.יולי כתב:
edited by dany on 8/14/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 11:56
|
תודה חמודה ואני ממש לא נחשפת לשמש, יש לי הרגשה שהן הולכות ונעלמות.
tal_f כתב:
דני , מקוה שכעת השריטות פחות מורגשות. רופאה פעם אמרה לי שכדי ששריטה לא תשאיר סימן - חשוב מאוד לא להחשף לשמש. כיוון שהעור מסביב והעור שבשריטה שונים והם ישתזפו שונה ואז זה יחזק את ההבדלים בין שני האזורים. אז ללכת עם כובע וכשיהיה אפשרי לשים קרם הגנה במשך לפחות כל הקיץ הזה (איפלו בדרך למכולת לא רק בבריכה או בים)... המון הצלחה עם הדיאטה ועם ה"שריטות"...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 09:42
 יולי Posts: 754
|
היי דני, אני בטוחה שהשריטה מהחתול תעבור וטוב שהלכת לקופת חולים, אני חושבת שהחתול יחייה , לא לכל החתולים יש כלבת... וליום נישואייך אקדיש לך שיר של אלביס, (השבוע חוגגים 35 לפטירתו ב- 16/8 - מוזר לומר חוגגים ופטירתו באותו משפט, נכון?) והנה השיר: http://www.youtube.com/watch?v=gvlxRvhCB_A http://www.youtube.com/watch?v=u9sRJ-eOHnc
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 10:51
 tal_f Posts: 900
|
דני , מקוה שכעת השריטות פחות מורגשות. רופאה פעם אמרה לי שכדי ששריטה לא תשאיר סימן - חשוב מאוד לא להחשף לשמש. כיוון שהעור מסביב והעור שבשריטה שונים והם ישתזפו שונה ואז זה יחזק את ההבדלים בין שני האזורים. אז ללכת עם כובע וכשיהיה אפשרי לשים קרם הגנה במשך לפחות כל הקיץ הזה (איפלו בדרך למכולת לא רק בבריכה או בים)... המון הצלחה עם הדיאטה ועם ה"שריטות"...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 05:59
|
יש שיפור עצום במצב השריטות כך שאני בטוחה שתוך ימים מספר אשכח מהכל, רק שלא אשכח לדווח למשרד הבריאות שהוא בריא............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 05:12
|
dany כתב:
אני אומרת לך שבמי שפגשתי היום בנושא הטיפול בשריטות חשב שיש לי שריטה הרבה יותר עמוקה מאשר הפיזיות , כל הזמן שמרתי על כבודו של החתול שהוא לא אשם כי החזקתי אותו חזק מידי וכי הוא לא רצה לצאת אז מה אפשר לעשות שנהג כחתול. הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח, ועוד אמרתי שיש עוד כמה כאלו בחצר + הכלב בבית אז בכלל עוד מעט היו מכניסים אותי להסגר.........חחחחחחחח אקורדיאון כתב: דנושה באמת מחוננת,שמחה שיצאתם . ברור שהחתול יחיה,הוא מטופל אצלך,הכל יהיה בסדר. מקווה שאת מרגישה בטוב,זה מזכיר לי את ילדותי ואז הילדה החולת חיות גוננה על החתול ואמרתי שאני לא יודעת מי החתול וחטפתי כמו בימים ההם זריקות נגד כלבת בבטן. חחחחחחחחח כל כך יודעת על מה את מדברת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 17:34
|
אני אומרת לך שבמי שפגשתי היום בנושא הטיפול בשריטות חשב שיש לי שריטה הרבה יותר עמוקה מאשר הפיזיות , כל הזמן שמרתי על כבודו של החתול שהוא לא אשם כי החזקתי אותו חזק מידי וכי הוא לא רצה לצאת אז מה אפשר לעשות שנהג כחתול. הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח, ועוד אמרתי שיש עוד כמה כאלו בחצר + הכלב בבית אז בכלל עוד מעט היו מכניסים אותי להסגר.........חחחחחחחח אקורדיאון כתב:
דנושה באמת מחוננת,שמחה שיצאתם . ברור שהחתול יחיה,הוא מטופל אצלך,הכל יהיה בסדר. מקווה שאת מרגישה בטוב,זה מזכיר לי את ילדותי ואז הילדה החולת חיות גוננה על החתול ואמרתי שאני לא יודעת מי החתול וחטפתי כמו בימים ההם זריקות נגד כלבת בבטן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 17:32
|
הוא יושב על החלון ועושה לי חיינדלך, נו טוב מה הוא מבין??????? מתוק. שאפתנית כתב:
דניאלוש שמחה לשמוע שקיבלת טיפול ונאחל לחתול אריכות ימים, יש להם תשע נשמות אז אין מה לדאוג. כל הכבוד על האיפוק בארוחת הצהריים, אני בטוחה ששבוע הבא תראי ירידה. באשר לריקודים, צודקת אפשר לרקוד גם בשנה הבאה העיקר שבעלך ירגיש טוב!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 17:31
|
אכן אין רגע דל אכתוב לך בפרטי שבת שלום רבקה כתב:
דני'לה משמחת יום הנישואין נשכח ממני סיפור החתול שנלחם איתך ועכשיו בכתיבתך אני כבר יודעת הכל בתקווה שהכל יגמר בסדר ובשלום מאמא'לה על איזה ניתוח מדברים לא זכור כדבר הזה אין רגע דל ? וגם מחמאות מגיע לך על השליטה והדרך הסלולה להצלחה המשך יום נ עים ושמח ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 17:30
|
נשיקות בחזרה נחושה כתב:
dany כתב: אז חשבתי שמספיק שהחתול שרט אותי........... לא ולא בבוקר לרוץ לקופת חולים לקבל טטנוס........... ואנטיביוטיקה ודחוף דחוף יום שישי להגיע למשרד הבריאות בחיפה........ לדווח . ככה אם החתול יחיה עוד 10 ימים, למה שלא יחיה הוא חתול מקסים יפה בריא ושמח. אבל אם לא אז מצפה לי זריקה נגד כלבת אם יחיה אז רק לדווח. ברור שיחיה אבל היום יום נישואים וזה מה שעושים??????????? טוב ניצלתי את ההזדמנות שנמצאים בחיפה............חחחחחחחחחחחחח העיר הגדולה הלכנו לאכול דג על הגריל עם סלט ירקות.........יאמיייייייייייייי היה חומוס על השולחן והיו פיתות , ומי לא נגע?????????????????? לא מקלקלת!!!!!!!!!!!!!! רוצה השבוע עוד ירידה!!!!!!!!!!!!!! היינו אמורים לצאת בערב עם הילדים למועדון ריקודים, אבל סיפרתי פה שבעלי צריך לעבור ניתוח אז הוא די מוגבל פיזית כרגע.......... אז זהו כך עובר לא יום הנישואים הזה. אין דבר בשנה הבאה יהיה יותר מעניין.............יש למה לצפות. נשיקות לכולם אוהבת דני מחוננתתתתתתתתתתתתת מאחלת לך החלמה מהירה וטובה יקירה, ונשיבוקיםםםםםםםםםםםם והמון אהבה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 17:30
|
תודה נשיקות דרך המלך כתב:
דני יקרה אין עלייך בשליטה באוכל... ויום נשואין שמח והרבה שנים מאושרות ובריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 16:47
|
דנושה באמת מחוננת,שמחה שיצאתם . ברור שהחתול יחיה,הוא מטופל אצלך,הכל יהיה בסדר. מקווה שאת מרגישה בטוב,זה מזכיר לי את ילדותי ואז הילדה החולת חיות גוננה על החתול ואמרתי שאני לא יודעת מי החתול וחטפתי כמו בימים ההם זריקות נגד כלבת בבטן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 16:11
 1103 Posts: 5022
|
דני יקרה רבקה כתבה " אין רגע דל",שלא יהיה סקנדל שיהיה רק פסטיבל.{כדברי השיר} בריאות טובה לשניכם.שבעלך{שמו בישראל?} יעבור את הניתוח הצפוי בשלום, ושהחתול יזכה לאריכות ימים ולא תזדקקי לזריקת הטטנוס שבת נהדרת ורגועה רק בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 15:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש שמחה לשמוע שקיבלת טיפול ונאחל לחתול אריכות ימים, יש להם תשע נשמות אז אין מה לדאוג. כל הכבוד על האיפוק בארוחת הצהריים, אני בטוחה ששבוע הבא תראי ירידה. באשר לריקודים, צודקת אפשר לרקוד גם בשנה הבאה העיקר שבעלך ירגיש טוב!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 14:11
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה משמחת יום הנישואין נשכח ממני סיפור החתול שנלחם איתך ועכשיו בכתיבתך אני כבר יודעת הכל בתקווה שהכל יגמר בסדר ובשלום מאמא'לה על איזה ניתוח מדברים לא זכור כדבר הזה אין רגע דל ? וגם מחמאות מגיע לך על השליטה והדרך הסלולה להצלחה המשך יום נ עים ושמח ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 13:49
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
אז חשבתי שמספיק שהחתול שרט אותי........... לא ולא בבוקר לרוץ לקופת חולים לקבל טטנוס........... ואנטיביוטיקה ודחוף דחוף יום שישי להגיע למשרד הבריאות בחיפה........ לדווח . ככה אם החתול יחיה עוד 10 ימים, למה שלא יחיה הוא חתול מקסים יפה בריא ושמח. אבל אם לא אז מצפה לי זריקה נגד כלבת אם יחיה אז רק לדווח. ברור שיחיה אבל היום יום נישואים וזה מה שעושים??????????? טוב ניצלתי את ההזדמנות שנמצאים בחיפה............חחחחחחחחחחחחח העיר הגדולה הלכנו לאכול דג על הגריל עם סלט ירקות.........יאמיייייייייייייי היה חומוס על השולחן והיו פיתות , ומי לא נגע?????????????????? לא מקלקלת!!!!!!!!!!!!!! רוצה השבוע עוד ירידה!!!!!!!!!!!!!! היינו אמורים לצאת בערב עם הילדים למועדון ריקודים, אבל סיפרתי פה שבעלי צריך לעבור ניתוח אז הוא די מוגבל פיזית כרגע.......... אז זהו כך עובר לא יום הנישואים הזה. אין דבר בשנה הבאה יהיה יותר מעניין.............יש למה לצפות. נשיקות לכולם אוהבת דני
מחוננתתתתתתתתתתתתת מאחלת לך החלמה מהירה וטובה יקירה, ונשיבוקיםםםםםםםםםםםם והמון אהבה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|