הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בדרך עוד אירוע

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/08/2011 05:07

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח זה המסלול להצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2011 19:22

dany
dany
כה לחי יקירה
הנה את מוכיחה שאם רוצים אין זו אגדה.
בהצלחה

tal_f כתב:
כרגע חזרנו. השארנו את ביתנו אצל סבתא ונשארנו עם הקטן לסוף השבוע. למזלי האוכל לא היה משהו וגם היתה הפעלה לילדים וביתי רצתה שאהיה איתה . כך שכל הארוע לא ישבתי רק התרוצצתי איתה. איזה חסכון ! לא נגעתי בכלום. עכשיו אחרי 5 אוכל טונה וגבינה (בזמן האחרון הם טעימים לי ) ופלפל אדום ואקנח בקפה קר. תודה לכן על הכל. בזכות הפורום המדהים הזה אני במודעות שאין שני לה. אני כל הזמן ממקודת לגבי אכילה נכונה. למרות אלף הדברים שאני עושה בשביל כולם התזכורת הזו שאני צריכה גם לדאוג לעצמי - שומרת עלי. הבעיה עכשיו שהשעה רק שש וחצי ונשארו בערך עוד 5 שעות שבהן אני לא צריכה לאכול. אני חושבת שאצטרך להתרכז במשהו מסויים אחרת אני אגרר לנישנושים (אפילו שהם יהיו בלי פחממות , זה מסוכן...) תודה לך מירי ולכולן ושבת שלום !
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2011 18:37

tal_f
tal_f
כרגע חזרנו. השארנו את ביתנו אצל סבתא ונשארנו עם הקטן לסוף השבוע. למזלי האוכל לא היה משהו וגם היתה הפעלה לילדים וביתי רצתה שאהיה איתה . כך שכל הארוע לא ישבתי רק התרוצצתי איתה. איזה חסכון ! לא נגעתי בכלום. עכשיו אחרי 5 אוכל טונה וגבינה (בזמן האחרון הם טעימים לי ) ופלפל אדום ואקנח בקפה קר. תודה לכן על הכל. בזכות הפורום המדהים הזה אני במודעות שאין שני לה. אני כל הזמן ממקודת לגבי אכילה נכונה. למרות אלף הדברים שאני עושה בשביל כולם התזכורת הזו שאני צריכה גם לדאוג לעצמי - שומרת עלי. הבעיה עכשיו שהשעה רק שש וחצי ונשארו בערך עוד 5 שעות שבהן אני לא צריכה לאכול. אני חושבת שאצטרך להתרכז במשהו מסויים אחרת אני אגרר לנישנושים (אפילו שהם יהיו בלי פחממות , זה מסוכן...) תודה לך מירי ולכולן ושבת שלום !
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2011 15:57

שאפתנית
שאפתנית
שבת שלום טלי, מקווה שנהנית בארוע וכל הכבוד על הרוח הספורטיבית עם הילדה!!
tal_f כתב:
עכשיו יוצאת לעוד אירוע (מסיבת ברית לבן של חברה). הבטחתי לעצמי שלא אוכל. אכלתי צהריים קינחתי בתפוח . זה מספיק. עכשיו מה שנותר זה להנות באירוע ולהיות עם הילדים.
בבקר הייתי רק עם ביתי בירקון וטיפסנו על כל מתקני העץ והסולמות , היה ממש כיף וגם חסך לי קלוריות (כי לא היה אוכל רק שתיה).
מאחלת לכולם שבת שלום ושלא ניקח דבר כמובן מאליו ונעריך את הטוב שבחיים ...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2011 14:15

רבקה
רבקה
את משדרת שאת לא מקלקלת !!!!!!
שיהיה המון הנאה ושמחה
והמשיכי כך בדרך הסלולה להצלחה
♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2011 13:51

נחושה
נחושה
סומכת עלייך שתמלאי צלחת קטנה פעם אחת אם בכלל
ושלא תתחילי במתוקים
בהצלחה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2011 13:48

דרך המלך
דרך המלך
בטח את כבר אחריי הארוע. ...סומכת עלייך שעבר בשליטה.. בהצלחה בתאריך
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2011 13:25

dany
dany
טל בהצלחה
ונראה שאת רצינית ומוכנה
כל הכבוד
שבת שלום

tal_f כתב:
עכשיו יוצאת לעוד אירוע (מסיבת ברית לבן של חברה). הבטחתי לעצמי שלא אוכל. אכלתי צהריים קינחתי בתפוח . זה מספיק. עכשיו מה שנותר זה להנות באירוע ולהיות עם הילדים.
בבקר הייתי רק עם ביתי בירקון וטיפסנו על כל מתקני העץ והסולמות , היה ממש כיף וגם חסך לי קלוריות (כי לא היה אוכל רק שתיה).
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2011 12:28

tal_f
tal_f
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בדרך עוד אירוע

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!