|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/08/2011 09:12
 חיה'לה Posts: 885
|
תודה לכן חברותיי היקרות! מאחלת לכולנו צמיחה אישית והצלחה בכל ידע שנציב לעצמנו. שבת שלום, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 05:28
 dany Posts: 19819
|
חיה יקרה כל שינוי שחל בנו לטובה בעקבות פתיחות לאחר ומביא להתפתחות אישית הוא מבורך ומקסים. מודה טרם ראיתי את ההרצאה בגלל תקרית החתול.......... אז עוד מעט אתפנה ואהנה גם אני............. מודה שבימים האחרונים גם אצלי חל איזה מהפכון קטן שיותר בי שוב איזו אמביציה מחודשת לא לדשדש אלא שוב לכבוש יעדים........... שבת שלום
חיה'לה כתב:
בס"ד מירי היקרה וכל חברי הפורום, אני תמיד נדהמת מחדש מיכולת של אנשים להיפתח, לחשוף את עצמם ביושר, ומתוך הסיפור שלהם לתרום לכלל, שהרי אין כמו דוגמה אישית, כדי לרגש, לעורר, להעביר מסרים ועוד ועוד. בשבועות האחרונים אני חשה מירי שהצבת לעצמך מטרה להעמיד את עצמך אתנו, יחד, כשותפים למסע ארוך בדיאטה, בשמירה על המשקל, ובכלל - בטיפוח המראה וההרגשה האישיים. לי אישית זה נוגע מאוד, ופתאום אני מתחברת לכל מיני דברים הקשורים לדימוי העצמי האישי שלי, גם היום, ואני מבינה שאלה מחשבות ותהליכים שעוברים על רבים וטובים, ולא רק עליי. מהבחינה הזו ההרצאה ממש מחברת אותי אל נבכי הנפש, ומותירה לי חומר רב למחשבה ולחשבון אישי עמוק. תודה לך מירי על ההזדמנות שאת נותנת לי להתחבר באמצעות ההרצאה אל נבכי הנפש, ולקיים דיאלוג אמתי עם עצמי. תודה על הכול הכול הכול!! באהבה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 01:35
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חיהלה לא נותר אלא להנות מכתיבתך בה את מביאה כל כך ברור את הערך המוסף שאת מקבלת מהמסגרת המופלאה שבראשה עומדת מירי. המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 22:40
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה וכל חברי הפורום, אני תמיד נדהמת מחדש מיכולת של אנשים להיפתח, לחשוף את עצמם ביושר, ומתוך הסיפור שלהם לתרום לכלל, שהרי אין כמו דוגמה אישית, כדי לרגש, לעורר, להעביר מסרים ועוד ועוד. בשבועות האחרונים אני חשה מירי שהצבת לעצמך מטרה להעמיד את עצמך אתנו, יחד, כשותפים למסע ארוך בדיאטה, בשמירה על המשקל, ובכלל - בטיפוח המראה וההרגשה האישיים. לי אישית זה נוגע מאוד, ופתאום אני מתחברת לכל מיני דברים הקשורים לדימוי העצמי האישי שלי, גם היום, ואני מבינה שאלה מחשבות ותהליכים שעוברים על רבים וטובים, ולא רק עליי. מהבחינה הזו ההרצאה ממש מחברת אותי אל נבכי הנפש, ומותירה לי חומר רב למחשבה ולחשבון אישי עמוק. תודה לך מירי על ההזדמנות שאת נותנת לי להתחבר באמצעות ההרצאה אל נבכי הנפש, ולקיים דיאלוג אמתי עם עצמי. תודה על הכול הכול הכול!! באהבה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|