11/08/2011 17:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בנות מחוננות אחת אחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 16:24
 dany Posts: 19819
|
אבי מתוקה פינוק עם כוס נס זה ממש לגיטימי בתנאי שלא מצטרפים אליו כל מיני גורמים עויינים
avi_i כתב:
אשירה, גם אני לפעמים מתפנקת עם כוס נס קפה בערב......אכן לא אידיאלי אך עדיף על כל פחמימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 15:59
 avi_i Posts: 269
|
אשירה, גם אני לפעמים מתפנקת עם כוס נס קפה בערב......אכן לא אידיאלי אך עדיף על כל פחמימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 15:44
 רבקה Posts: 8411
|
מקסימות כולכן כל הכבוד על הנכונות לעבור את החשק בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 08:07
 נחושה Posts: 6982
|
חשקה נפשי זה לא בבית ספרינו.... אנחנו שמענו כולנו את ההרצאה על הילד הקטן שבנו שחשקה נפשו... המבוגר שבנו צריך להגיד: יש לי את הרצון והיכולת לתקוע...אבל אין יותר לאכול מה שבא לי, כמה שבא לי מתי שבא לי ובלי חשבון!!! אגב, אותה ביצה קשה בצורת משולשים ליד סלט קטן, או בצורת ממרח (מעט מינז לייט+חרדל+בצל קצוץ קטן ירוק או רגיל ומלח ופלפל) או בתוך פלפל אדום,היתה משתדרגת פלאים, שווה להנדס אותה בהתאם כל הכבוד יקירה, היום יום חדש לבחירה ולמודעות שאת יכולה כמו גדולה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 07:58
 אשירה Posts: 4292
|
תודה, מתוקה. שאפתנית כתב:
אשירה אני ממש ממש גאה בך. ההתמדה, ההתעקשות להצליח לא זכורים לי מפעמים קודמות. הפעם החלטת ללכת עד הסוף ואת אכן נמצאת בתהליך. אני באמת גאה ושמחה לקרוא את דבריך. אני בטוחה שאם תמשיכי כך כשתשוב ביתך מחו"ל היא תתן לך חיבוק גדול ותגיד לך: "וואו, אמא איזה יופי את נראית". אז תמשיכי בדרך זו, אני מחזקת את ידיך ומצפה לקרוא עוד פוסטים כאלו. אשירה כתב: גם אני לא נגעתי בפחמימה אתמול אחרי חמש, אבל ממש לפני השינה כשהייתי על סף מעידה עשיתי לי כוס נס קפה, אני יודעת שזה לא פיתרון אידיאלי, אבל זה עדיף על האלטרנטיבה שבטח הייתה לוקחת אותי רחוק לתוך הלילה בפחמימות. גם בצהריים קצת הגזמתי עם הכמויות כנראה בגלל הלחץ של ההחלטה לגבי אחרי חמש. טוב, לא בונים מדינה ברגע, אני בתהליך, אז אם החלטתי לא לאכול פחמימות אחרי חמש כנראה שייקח זמן עד שגם שאר הפזל יסתדר. בכל אופן ההרגשה הבוקר טובה, הבטן עדיין אינה שטוחה  אבל זה בסדר, מקווה שגם זה יגיע עוד בימינו, בוקר טוב והמון אהבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 07:31
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה אני ממש ממש גאה בך. ההתמדה, ההתעקשות להצליח לא זכורים לי מפעמים קודמות. הפעם החלטת ללכת עד הסוף ואת אכן נמצאת בתהליך. אני באמת גאה ושמחה לקרוא את דבריך. אני בטוחה שאם תמשיכי כך כשתשוב ביתך מחו"ל היא תתן לך חיבוק גדול ותגיד לך: "וואו, אמא איזה יופי את נראית". אז תמשיכי בדרך זו, אני מחזקת את ידיך ומצפה לקרוא עוד פוסטים כאלו. אשירה כתב:
גם אני לא נגעתי בפחמימה אתמול אחרי חמש, אבל ממש לפני השינה כשהייתי על סף מעידה עשיתי לי כוס נס קפה, אני יודעת שזה לא פיתרון אידיאלי, אבל זה עדיף על האלטרנטיבה שבטח הייתה לוקחת אותי רחוק לתוך הלילה בפחמימות. גם בצהריים קצת הגזמתי עם הכמויות כנראה בגלל הלחץ של ההחלטה לגבי אחרי חמש. טוב, לא בונים מדינה ברגע, אני בתהליך, אז אם החלטתי לא לאכול פחמימות אחרי חמש כנראה שייקח זמן עד שגם שאר הפזל יסתדר. בכל אופן ההרגשה הבוקר טובה, הבטן עדיין אינה שטוחה  אבל זה בסדר, מקווה שגם זה יגיע עוד בימינו, בוקר טוב והמון אהבה,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 07:28
 אשירה Posts: 4292
|
גם אני לא נגעתי בפחמימה אתמול אחרי חמש, אבל ממש לפני השינה כשהייתי על סף מעידה עשיתי לי כוס נס קפה, אני יודעת שזה לא פיתרון אידיאלי, אבל זה עדיף על האלטרנטיבה שבטח הייתה לוקחת אותי רחוק לתוך הלילה בפחמימות. גם בצהריים קצת הגזמתי עם הכמויות כנראה בגלל הלחץ של ההחלטה לגבי אחרי חמש. טוב, לא בונים מדינה ברגע, אני בתהליך, אז אם החלטתי לא לאכול פחמימות אחרי חמש כנראה שייקח זמן עד שגם שאר הפזל יסתדר. בכל אופן ההרגשה הבוקר טובה, הבטן עדיין אינה שטוחה אבל זה בסדר, מקווה שגם זה יגיע עוד בימינו, בוקר טוב והמון אהבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 06:43
 dany Posts: 19819
|
חברות אתן ממש מחוננות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבוד וכפיים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 06:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
אולי זה לא היה משהו בהשוואה לפחמימה אבל איזו תחושה להתעורר עם בטן שטוחה, אין לזה מחיר! גם לי אתמול היה מן חשק למשהו אחר, משהו שהוא לא ירקות אבל אחרי דיבור זריז עם עצמי סגרתי ארוחה של שני חצאי פלפל עם טונה וקצת חצילים והבוקר להתעורר בתחושת נצחון היה שווה כל רגע. הססנית כתב:
בוקר טוב פורום מופלא, אתמול בלילה חשקה נפשי בפחמימה. לאחר מאבקים פנימיים קשים הסתפקתי בביצה קשה. מוכרחה לציין שזה היה לא משהו... שיהיה יום אופטימי... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 06:40
 הססנית Posts: 50
|
בוקר טוב פורום מופלא, אתמול בלילה חשקה נפשי בפחמימה. לאחר מאבקים פנימיים קשים הסתפקתי בביצה קשה. מוכרחה לציין שזה היה לא משהו... שיהיה יום אופטימי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|