12/08/2011 16:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה אקו, את מודל בשבילי, לפעמים אני חוטאת במחשבה כשאגיע למשקל היעד האם אצליח להתנהג כמוך בכל הקשור לאוכל. אין ספק שאני מחדירה את זה לראשי ואת מהווה בשבילי מודל חיקוי נהדר. אקורדיאון כתב:
תודה דנילה ושאפתניתי יישר כח אין כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 16:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה דנילה ושאפתניתי יישר כח אין כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 16:24
|
תודה יקירתי, הכל פרי הלימוד והרצון לעשות שינוי ואני בהחלט מהרגישה את זה. כמובן שיש עוד עבודה אבל המצב הרבה יותר טוב. אני חיה באהבה ובשלמות עם עצמי וזה הודות לתהליך. אקורדיאון כתב:
דנושה כל הכבודדדדד. שאפתנית את לטעמי באמת מחוננת הולכת בתלם כל כך שלמה ונינוחה,תענוג.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 16:23
|
תודה יקירתי ואני מבטיחה לך ולעצמי להיות עם יד על הדופק. בסך הכל חשוב לי שגם ילדי יאכלו אוכל בריא אז אני לא צופה בעיות. רבקה כתב:
שאפתניתי איזה כייף לצאת לחופשה תהני תבלי ותכייפי כמובן עם יד על האוכל במסגרת המותר ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 06:48
 dany Posts: 19819
|
מאחלת לך שתראי זה עושה מצב רוח נפלא
אקורדיאון כתב:
אכן ,אני מקווה שאני עוברת את השבת בשליטה וביום שני אולי אראה גם תוצאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 06:32
|
אכן ,אני מקווה שאני עוברת את השבת בשליטה וביום שני אולי אראה גם תוצאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 05:39
|
כן כן חייבת גם שבוע הבא........... נמאס הדשדוש רוצה תוצאה!!!!!!!!!!!!!
רבקה כתב:
דני'לה נהדרת שכמותך מחליטים אז יורדים אין חוכמות כל הכבוד 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 22:06
 נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
דנושה כל הכבודדדדד. שאפתנית את לטעמי באמת מחוננת הולכת בתלם כל כך שלמה ונינוחה,תענוג.
שאפו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 17:17
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 16:24
|
תודה
רבקה כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 15:39
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקירתי גם לך סופ"ש נעים קליל ומקסים עם שליטה מלאה והצלחה במשימה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 15:38
|
שאפתניתי איזה כייף לצאת לחופשה תהני תבלי ותכייפי כמובן עם יד על האוכל במסגרת המותר ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 15:36
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 08:10
 נחושה Posts: 6982
|
דני יקרה, קילו שלוש מאות פחות צריך לכתוב מודגש וגם אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתת  כעת נותר לברך את כל השאר בסוף שבוע נפלא והנאה מהרצאה משובחתתתתתתתתתתת יום נפלא נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 07:51
 אשירה Posts: 4292
|
אכן, השבוע עף לו, דני, הידד הידד!!! הססנית, ממש חבל לדחות את שמיעת ההרצאה, כי יש הרצאות ששווה לשמוע יותר מפעם אחת, שאפתנית חמודה, את מחוננת אמיתית אם הגעת לכך שאת אומרת שהאוכל לא מטריד ולא מפחיד, אקו וענת יקרות, גם לכן יום נפלא, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 07:14
|
מצויין מצויין
שאפתנית כתב:
כן כן, האוכל לא מטריד ולא מפחיד אותי כי אני מכינה מראש לכולנו ארוחות צהריים מזינות ובערב זה ערב כמו כל ערב. תאמיני לי שאתמול קניתי להם פיצה והבן שלי שואל אותי "אמא למה את לא אוכלת" הסברתי לחמוד שאמא לא כל כך אוהבת פיצה (וזה נכון) וגם לא אוכלת את זה בערב. את כבר יודעת איך סגרתי את הערב (הפלפל והטונה) אז זה לא מרתיע אותי אני שמחה להיות עם הילדים קצת. dany כתב: חופשה נעימה יקירה ובוודאי שיקולים נבונים עם האוכל!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: אצלי כל שבוע עובר מהר מדי ושבוע הבא אני בחופש עם הילדים עוד תעסוקה לחופש הגדול. dany כתב: תודה יקירה השבוע הזה עבר לי כל כך מהר (דווקא לא בגלל דברים נחמדים) אבל לא מאמינה שכבר יום חמישי ואני בשליטההההההההההההההההההההההה הידד 1.300 פחות אחרי תקופה ארוכה ארוכה............... מאושרת אקורדיאון כתב: ושוב נושקים לסוף השבוע. מאחלת לכולנו יום נפלא מלא באנרגיות חיוביות ומוטיבציה שאכן תשאר כאן גם לסוף השבוע. בנות האינטרנט היום תורכן לצפות בהרצאה ולמי שנישקלת ,הצלחה. יום נפלא לכולנו. אוהבת!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 06:51
|
כן כן, האוכל לא מטריד ולא מפחיד אותי כי אני מכינה מראש לכולנו ארוחות צהריים מזינות ובערב זה ערב כמו כל ערב. תאמיני לי שאתמול קניתי להם פיצה והבן שלי שואל אותי "אמא למה את לא אוכלת" הסברתי לחמוד שאמא לא כל כך אוהבת פיצה (וזה נכון) וגם לא אוכלת את זה בערב. את כבר יודעת איך סגרתי את הערב (הפלפל והטונה) אז זה לא מרתיע אותי אני שמחה להיות עם הילדים קצת. dany כתב:
חופשה נעימה יקירה ובוודאי שיקולים נבונים עם האוכל!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: אצלי כל שבוע עובר מהר מדי ושבוע הבא אני בחופש עם הילדים עוד תעסוקה לחופש הגדול. dany כתב: תודה יקירה השבוע הזה עבר לי כל כך מהר (דווקא לא בגלל דברים נחמדים) אבל לא מאמינה שכבר יום חמישי ואני בשליטההההההההההההההההההההההה הידד 1.300 פחות אחרי תקופה ארוכה ארוכה............... מאושרת אקורדיאון כתב: ושוב נושקים לסוף השבוע. מאחלת לכולנו יום נפלא מלא באנרגיות חיוביות ומוטיבציה שאכן תשאר כאן גם לסוף השבוע. בנות האינטרנט היום תורכן לצפות בהרצאה ולמי שנישקלת ,הצלחה. יום נפלא לכולנו. אוהבת!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 06:50
|
חופשה נעימה יקירה ובוודאי שיקולים נבונים עם האוכל!!!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
אצלי כל שבוע עובר מהר מדי ושבוע הבא אני בחופש עם הילדים עוד תעסוקה לחופש הגדול. dany כתב: תודה יקירה השבוע הזה עבר לי כל כך מהר (דווקא לא בגלל דברים נחמדים) אבל לא מאמינה שכבר יום חמישי ואני בשליטההההההההההההההההההההההה הידד 1.300 פחות אחרי תקופה ארוכה ארוכה............... מאושרת אקורדיאון כתב: ושוב נושקים לסוף השבוע. מאחלת לכולנו יום נפלא מלא באנרגיות חיוביות ומוטיבציה שאכן תשאר כאן גם לסוף השבוע. בנות האינטרנט היום תורכן לצפות בהרצאה ולמי שנישקלת ,הצלחה. יום נפלא לכולנו. אוהבת!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 06:49
|
אצלי כל שבוע עובר מהר מדי ושבוע הבא אני בחופש עם הילדים עוד תעסוקה לחופש הגדול. dany כתב:
תודה יקירה השבוע הזה עבר לי כל כך מהר (דווקא לא בגלל דברים נחמדים) אבל לא מאמינה שכבר יום חמישי ואני בשליטההההההההההההההההההההההה הידד 1.300 פחות אחרי תקופה ארוכה ארוכה............... מאושרת אקורדיאון כתב: ושוב נושקים לסוף השבוע. מאחלת לכולנו יום נפלא מלא באנרגיות חיוביות ומוטיבציה שאכן תשאר כאן גם לסוף השבוע. בנות האינטרנט היום תורכן לצפות בהרצאה ולמי שנישקלת ,הצלחה. יום נפלא לכולנו. אוהבת!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 06:45
|
תודה יקירה השבוע הזה עבר לי כל כך מהר (דווקא לא בגלל דברים נחמדים) אבל לא מאמינה שכבר יום חמישי ואני בשליטההההההההההההההההההההההה הידד 1.300 פחות אחרי תקופה ארוכה ארוכה............... מאושרת
אקורדיאון כתב:
ושוב נושקים לסוף השבוע. מאחלת לכולנו יום נפלא מלא באנרגיות חיוביות ומוטיבציה שאכן תשאר כאן גם לסוף השבוע. בנות האינטרנט היום תורכן לצפות בהרצאה ולמי שנישקלת ,הצלחה. יום נפלא לכולנו. אוהבת!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|