11/08/2011 15:15
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה כל שבוע את מביאה את רגשותייך הכל כך אמיתיות שיוצאות מהלב נהנית תמיד לקרוא ומזדהה עם כל מילה ומילה שמפרגנת ,תומכת ועוזרת לכולנו כאן בפורום האושר שלנו שאנו נוטלות חלק במסגרת הנפלאה הזאת באהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 15:10
 קרולין Posts: 6651
|
תודה לכולכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן....אתן מ ר ג ש ו ת. אוהבת נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 14:23
 קרנושה Posts: 3420
|
כמו תמיד, מצטרפת לכל מילה שלך, זכינו כולנו ביחד!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 07:44
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין אהובה, כל כך יפה את מנסחת את מה שכולנו מרגישים, אכן זכינו במורה הכי טובה, זכינו בפורום הכי נפלא, צריך רק להסיר התנגדויות ולקחת!!! נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 06:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל כך מקסים ויפה קרולין וכמובן שאני מזדהה עם כל מילה שנכתבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 05:08
 ענת Posts: 3849
|
מצטרפת לכל מילותייך באהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 04:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרולין כמו בכל שבוע את מסכמת ופשוט מייצגת את תחושותי. אכן הרבה יותר קשה להיות שמן ונקווה שלשם לעולם לא נחזור אלא נהיה כאן ונמשיך להתמודד עם המון מוטיבציה ומתוך בחירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 23:05
 ענת קל Posts: 17
|
קרולין את כותבת מדהים וכיף פשוט לקרוא.. וברור שאין על מירי!! מצטרפת לכל מילה שכתבת..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 22:33
 tal_f Posts: 900
|
מצטרפת לכל מילה שלך קרול . תודה לך מירי ! לאחר כל הרצאה אני חוזרת עם שק מלא מוטיבציה. תמיד חוזרת לשיגרה אבל עם פרופורציה ועוד מחשבה חדשה שמקדמת אותי. המון עידוד והכרת תודה . תודה על זה שמירי קיימת בחיי ותודה על כל הדברים הטובים שיש לי ולפעמים באותה שיגרת חיים נעלמים מעיניי לרגע קט. קרול את חניכה מצטיינת אין כמוך !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 22:14
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין תלמידתי המחוננת היפה והמפרגנת תודה רבה את תמיד מרגשת......אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 21:15
 dany Posts: 19819
|
פוסט מקסים יקירתי ואכן הרבה יותר קשה להיות שמן, קשה , כבד, מעיק ובלתי נסבל, לחיינו שעושות למען עצמנו ולא מוותרות.
קרולין כתב:
פשוט אין! מירי יקרה שלי, כמו תמיד כיף גדול לחזור ממך כל פעם מחדש, עם חיוך ,שמחה בלב , התרגשות וים של מוטיבציה ודרייב להמשך השבוע...המשך התהליך. תודה על הרצאה נפלאה, נוגעת ללב....השמנה - סיפור חיים. לכל אחד ואחת מאיתנו יש סיפור אישי ואינטימי שלו/לה סביב ההשמנה. הכי חשוב זה שאסור לנו לוותר לשומן האכזרי הזה , אסור לנו להתייאש , לוותר לעצמנו ולוותר על הסיכוי / הזכות / הבחירה שלנו להגיע לאיכות חיים. ככל שהזמן עובר והוא עובר כ"כ מהר , על זה לאף אחד מאיתנו אין שליטה, אני מבינה כמה שיש לי זכות גדולה להיות חלק ממשפ' מירי בלקין המורחבת, המחבקת , המעודדת והמחזקת. איתך דיאטה הפכה לאפשרית , לדרך ולאורח חיים. ואת כ"כ צודקת הרבה יותר קל לעשות דיאטה מאשר להיות שמן/ה! את בדרכך הכ"כ מיוחדת ונדירה מ נ י ע ה את כולנו לעשות כל הזמן שינויים, בכל המובנים ולא רק בדיאטה - זאת כוחה של המסגרת הנפלאה שלנו ! ושוב...מכל הלב שלי...אין לה מחיר !!!! ולך יקירתי, אין מ ת ח ר י ם!!! פשוט אין!!! אוהבת ומעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שלך תמיד עם כל אהבתי ונתינתי, קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 20:10
 קרולין Posts: 6651
|
פשוט אין! מירי יקרה שלי, כמו תמיד כיף גדול לחזור ממך כל פעם מחדש, עם חיוך ,שמחה בלב , התרגשות וים של מוטיבציה ודרייב להמשך השבוע...המשך התהליך. תודה על הרצאה נפלאה, נוגעת ללב....השמנה - סיפור חיים. לכל אחד ואחת מאיתנו יש סיפור אישי ואינטימי שלו/לה סביב ההשמנה. הכי חשוב זה שאסור לנו לוותר לשומן האכזרי הזה , אסור לנו להתייאש , לוותר לעצמנו ולוותר על הסיכוי / הזכות / הבחירה שלנו להגיע לאיכות חיים. ככל שהזמן עובר והוא עובר כ"כ מהר , על זה לאף אחד מאיתנו אין שליטה, אני מבינה כמה שיש לי זכות גדולה להיות חלק ממשפ' מירי בלקין המורחבת, המחבקת , המעודדת והמחזקת. איתך דיאטה הפכה לאפשרית , לדרך ולאורח חיים. ואת כ"כ צודקת הרבה יותר קל לעשות דיאטה מאשר להיות שמן/ה! את בדרכך הכ"כ מיוחדת ונדירה מ נ י ע ה את כולנו לעשות כל הזמן שינויים, בכל המובנים ולא רק בדיאטה - זאת כוחה של המסגרת הנפלאה שלנו ! ושוב...מכל הלב שלי...אין לה מחיר !!!! ולך יקירתי, אין מ ת ח ר י ם!!! פשוט אין!!! אוהבת ומעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שלך תמיד עם כל אהבתי ונתינתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|