11/08/2011 07:10
 אשירה Posts: 4292
|
עדי יקרה, מזל טוב, הרבה ארועים משמחים את חווה לאחרונה, וכן, אצלנו השמנמודים כל ארוע הוא סיבה למסיבת אוכל, שמה לעשות, עושה אותנו אחר כך בלתי שמחים בעליל. אז ראשית, עצם העמידה שלך כל יום מול המראה היא מעשה נכון ואמיץ, רובינו לא עושים זאת בתקופות של אכילת יתר, ועצם העשיה הזאת הינה הצהרת כוונות שאת רוצה לראות שינוי במה שמשתקף מולך. שנית, נולד לך תינוק והחיים משתנים, נקודת הכובד עוברת מקום, והגוף והנפש זקוקים לתקופת הסתגלות למערך החדש. כמו שכבר נאמר כאן, עצם כתיבתך מוכיחה שאינך טומנת ראשך בחול ואינך מחפשת לעצמך צידוקים ותרוצים, ושאת רוצה לדאוג גם למשקל תקין ולמראה נאה, ואת גם תגיעי לכך. אל תהססי להעזר בכל מה שרק ניתן ובכל מי שרק מושיט לך עזרה, וגם לבקש עזרה זה לגיטימי. מאחלת לך שוב מזל טוב והנאה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 00:18
 EFF Posts: 6417
|
עדי יקרה,גילוי הלב שלך מוכיח את חשיבות ההתכנסות שלנו כאן בפורום. אני בטוחה שהחזרה לחיי השגרה שהיית רגילה אליה לפני הלידה תעשה לך טוב - החדשים הראשונים והשינוי בהרכב המשפחתי לפעמים לא קלים. בינתיים - חופשה נעימה - ולאחריה צאי לחיים בראש מורם, בנחישות וכמובן עם מירי בראש ובעשייה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 19:55
 קרולין Posts: 6651
|
עדי יקרה, שתהיה לך חופשה נעימה ובשליטה זה אפשרי.... יום הולדת שמייח וים של ה צ ל ח ה בתהליך ובהכללללל. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 17:15
 רבקה Posts: 8411
|
עדי שתהיה לך חופשה נעימה ויום הולדת שמח קוראים מכתביתך שהרצון שלך מוביל אותך לדרך שאת רוצה להיות בה גם בבית מלון זה אפשרי כי בסופו של דבר אין דבר העומד בפני הרצון מאחלת לך בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 16:49
 אקורדיאון Posts: 16382
|
עדי כתיבת הפוסט הזה רק מוכיח שאת למרות הכל במודעות והמצב הנוכחי ממש זמני. את פסיעה מדרך המלך. תהני בחופשה ובהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 15:06
 הססנית Posts: 50
|
מסכימה עם כל מילה. שתהיה לך חופשה נעימה והמון שמחה עם האושר הקטן...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 13:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
עדי בהצלחה, אני בטוחה שעם המודעות שיש לך את תצליחי לחזור לדרך המלך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 12:13
 עדי Posts: 12
|
התינוקי ישן עכשיו סוף סוף יותר משתי דקות אז אני יכולה לקחת כמה נשימות ולכתוב. עוד שניה מסתיימת החופשת לידה הרישמית שלי ובמבט לאחור בילינו את רובה בבית. אין מה לעשות הוא חמוד ומקסים אבל קל הוא לא. אני עדיין עמוק בהנקה ובמרדף אחר סדר יום. אך הקושי המרכזי הוא עם האוכל. לא ממש מצליחה לאכול עדיין בצורה מסודרת. מוצאת את עצמי אוכלת במרווחים גדולים וכל יום אבל באמת כל יום יש לי התקף/בולמוסון אני כבר יודעת בוודאות שהוא נובע מכמויות האנרגיה+ההנקה שאני מוציאה במרוץ היומי אני עייפה מלראות את עצמי במראה ורוצה לחזור לעצמי, ברור לי שזה אפשרי ואני מסוגלת אבל כרגע לא ממש מוצאת את עצמי בתוך המעטפת. ביום שבו חזרתי מבית החולים עשיתי מספר דברים: התקלחתי, התבוננתי בעצמי במראה ועליתי על המשקל. שלושה דברים לא השתנו מאותו יום: המראה שלי, המשקל שלי והרצון התמידי למקלחת אני מרגישה שעליתי, מחר השקילה כך שאני נמנעת מלהישקל, אך יודעת מה מחכה לי. טוב החיובי הוא ששקילה היא נקודה בדרך והכל ירדץ ששבוע הבא אני מקבלת מתנה מבן זוגי היקר (אחרי 4 שנים ללא חופשה) נסיעה למלון מפנק לכבוד סיום חופשת הלידה, הלידה והיומולדת שלי..... אאני רוצה לומר בקול רם .. טוב אז עוד שבועיים דיאטה... אבל לא. ממחר מהשקילה. בבית מלון אסתדר. הבית הוא הקשה יותר. אשמח לשמוע טיפים והצעות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|